Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, popatrzcie na Puszka vs Kubę.

Kuba waży dziś 10,5 kilo, jest już po kastracji, miał też amputowany ogonek z powodu matwicy. Ogonek ślicznie zarasta sierścią, za jakiś czas będzie miał robione czyszczenie zębów

I z Filipem

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i wróciłam !! a tu tyle nowosci!! fajnie!! cieszę się że psiaki znajdują domki!! oby były to dobre domeczki!! dziewczyny w środę mogłabym zawieść psiaka gajowej jezeli oczywiście wszystkim pasuje!! ??

Posted

Papudraczku, to musisz z Ocelot się dogadać. Myślę jednak, że będzie OK.

W czwratek za to mamy transport dla Sary. Pilnie jednak poszukujemy transporterka. Bez niego Sara nie pojedzie. Kto może pożyczyć transporter?

Posted

Aha, mam tez wieści od Shaggiego. Psiak jest szczęśliwy, właściciele zakochani. Shaggy jest czujny, szczeka na wszystko. Jest też przytulaśny i cudowny. No i zmienił wygląd, wizyty u fryzjera zmieniły go w istnego championa. :cool3: Jak dostanę zdjęcia, wstawię.

Posted

papudraczek napisał(a):
i wróciłam !! a tu tyle nowosci!! fajnie!! cieszę się że psiaki znajdują domki!! oby były to dobre domeczki!! dziewczyny w środę mogłabym zawieść psiaka gajowej jezeli oczywiście wszystkim pasuje!! ??

W środę nie dam rady z Tobą podskoczyć do schroniska, ale już byłaś - to dasz radę.

Posted

pewnie że dam radę!! i czapkę odbiorę!!:lol: z odebraniem nie ma problemu. tylko jeszzce gajowa musi się wypowiedzieć czy jej pasuje!! jeżeli jeszcze coś trzeba byłoby zrobić na miejscu to czekam na znak!!

Posted

Ania była w niedzielę w schronie. Wklejam zdjęcia z jej wyprawy...

KEN

BEŻOWY PSIAK - o posturze jamnikowej, czyli niski i długi; :lol: młody, łagodny...

CZARNY PIES - młody, skacze na kraty, gdy się podchodzi, chce być głaskany....

Posted

A na poprawę humoru z rana wieści o chorej Balbinie-Zuzi :

"Leki cały czas bierze,humor jej cały czas dopisuje skacze chce się bawić, a w nocy ma niekończący się szczek chyba trzeba będzie ja w garażu zamykać bo sąsiedzi w lato przy otwartych oknach będą się buntować:-)Za parę dni będzie miała badania znowu."

Posted

ocelot napisał(a):
A na poprawę humoru z rana wieści o chorej Balbinie-Zuzi :

"Leki cały czas bierze,humor jej cały czas dopisuje skacze chce się bawić, a w nocy ma niekończący się szczek chyba trzeba będzie ja w garażu zamykać bo sąsiedzi w lato przy otwartych oknach będą się buntować:-)Za parę dni będzie miała badania znowu."

Super wiesci !!! :loveu:

A który to Shaggy ???:oops: