ocelot Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie Zuzia nie jest jej siostrą. Wczoraj przekonywałam Rybę, żebyśmy dalence dali szansę, bo wieczorem mi pisała, że chce Zuzę, a dzisiaj rano mi pisze, że decyzja jeszcze nie zapadła. Potrzebujemy pilnie chociaż DT. Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wątek w górę, w góóóóórę...psinki tym bardziej!!! Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='ZUZANNA11']A który to Borys ? ;] To jest Borys A tu z alaskanem Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Założyłam kilka wątków tomaszowskim psom. Zapraszam na wątki!!! ALBI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9629626#post9629626 SARA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9629697#post9629697 Sunia ONka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9629764#post9629764 Quote
ocelot Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zaglądamy, zaglądamy, tylko potrzeba nam więcej fanów Quote
baffi2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a ja poproszę o konkretne info, co jest najbardziej potrzebne do tego schroniska... karma? zabawki dla psów? Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 baffi2 napisał(a):a ja poproszę o konkretne info, co jest najbardziej potrzebne do tego schroniska... karma? zabawki dla psów? Z tego, co wiem, to najbardziej potrzebne są: nowe budy i obroże dla psów, bo schron ma smycze, a obroży jest mało. Może też jakieś gryzaki dla szczeniąt. Karma, koce, dywaniki, materace i inne są. Potrzebni są też wolontariusze!!! Bo tylko dzięki wolontariuszom psy będą socjalizowane. Quote
wanda szostek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Napisałam kilka dni temu do Kosmatego pl czy nie mógł by Wam pomóc w sprawie petycji dot. kierownika. Dzisiaj dostałam odpowiedź, że z wątku nie może się zorientować o co chodzi. Może któraś odezwie się do niego i wyjaśni. Quote
wanda szostek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Z tego, co wiem, to najbardziej potrzebne są: nowe budy i obroże dla psów, bo schron ma smycze, a obroży jest mało. Może też jakieś gryzaki dla szczeniąt. Karma, koce, dywaniki, materace i inne są. Potrzebni są też wolontariusze!!! Bo tylko dzięki wolontariuszom psy będą socjalizowane. Może skorzystajcie z mojego pomysłu w sprawie bud i można również wspomnieć o obrożach. Na Skypa mogę ten pomysł przegadać Przydał by się Wam ktoś, kto pomógłby w takich sprawach organizacyjno - papierowych. Quote
ocelot Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wanda, ale materiały w sprawie bud nie doszły. Podaj mi na pw numer skypa, to zadzwonię nie obiecuję, że dzisiaj, bo mój synuś ma gorączkę, ale w najbliższym czasie na pewno Quote
wanda szostek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ocelot napisał(a):Wanda, ale materiały w sprawie bud nie doszły. Podaj mi na pw numer skypa, to zadzwonię nie obiecuję, że dzisiaj, bo mój synuś ma gorączkę, ale w najbliższym czasie na pewno To czego nie krzyczysz, że nie doszły. Miałam wtedy kłopoty z wysyłaniem, ale zdaje się, że powiedziałaś, że wszystko doszło. Zaraz wyślę. Na Skypa możesz zadzwonić jak klikniesz na ikonkę przy niku. Znajdziesz też w moim profilu. Quote
wanda szostek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Poszło już do Ciebie. Sprawdź czy otworzą Ci się załączniki.Koniecznie potrzeba Wam kogoś do pomocy w sprawach papierkowych. Może ktoś z Dogo by się takiej współpracy podjął? Quote
ocelot Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Niestety nie otwierają się, aleja sobie prześlę na maila w pracy - to może informatyk coś wymyśli i otworzy Quote
ocelot Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ostatnie informacje o Balbinie-Zuzi "Zuzka po tych zastrzykach czuje się znacznie lepiej biega, chce się bawić,słucha się. Dzisiaj jak zobaczyła drzwi do wterynarza zerwała się ze smyczy i zwiała musiałam ja gonić , ale tak to bardzo wesoła jest. Jeszcze 2 dni będzie miała te zastrzyki,potem 2 tyg brania tabletek i dopiero potem zbadają jej krew i będzie coś wiadomo. W Pruszkowie weterynarz mówił , że dziennie do 3 psów jest zarażonych przychodzi, ale nie wiadomo gdzie kleszcza złapała bo już ma rozwiniętą tą chorobę. W każdym razie ona czuje się świetnie:D" Quote
papudraczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ocelot napisał(a):Ostatnie informacje o Balbinie-Zuzi "Zuzka po tych zastrzykach czuje się znacznie lepiej biega, chce się bawić,słucha się. Dzisiaj jak zobaczyła drzwi do wterynarza zerwała się ze smyczy i zwiała musiałam ja gonić , ale tak to bardzo wesoła jest. Jeszcze 2 dni będzie miała te zastrzyki,potem 2 tyg brania tabletek i dopiero potem zbadają jej krew i będzie coś wiadomo. W Pruszkowie weterynarz mówił , że dziennie do 3 psów jest zarażonych przychodzi, ale nie wiadomo gdzie kleszcza złapała bo już ma rozwiniętą tą chorobę. W każdym razie ona czuje się świetnie:D" super że balbina lepiej się czuje!!!:multi::multi: bedzie już dobrze!! teraz kleszcze się budzą i jest ich mnostwo!!! i to wszedzie!! a co do tej papierkowej roboty przy budach to co konkretnir trzebabyłoby robić!!??? może ja bym się nadała i coś wam pomogła????:roll: Quote
wanda szostek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Stron mi nie chce ładować. Tyle czasu się męczyłam ale już masz u siebie Idę spać bo jestem przeziębiona i ledwie siedzę Quote
ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dzięki Wanda, wszystko doszło. Husky zaczipowany gotowy do adopcji. Quote
ZUZANNA11 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dziewczyny co z wolontariatem ? Czy ja mogłabym być wolontariuszką...? Quote
ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No i mamy w schronisku szczeniaka kaukaza, znacie kogoś od molosów? Quote
Recommended Posts