Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Nie Zuzia nie jest jej siostrą. Wczoraj przekonywałam Rybę, żebyśmy dalence dali szansę, bo wieczorem mi pisała, że chce Zuzę, a dzisiaj rano mi pisze, że decyzja jeszcze nie zapadła.

Potrzebujemy pilnie chociaż DT.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 napisał(a):
a ja poproszę o konkretne info, co jest najbardziej potrzebne do tego schroniska... karma? zabawki dla psów?

Z tego, co wiem, to najbardziej potrzebne są:
nowe budy i obroże dla psów, bo schron ma smycze, a obroży jest mało. Może też jakieś gryzaki dla szczeniąt.

Karma, koce, dywaniki, materace i inne są.

Potrzebni są też wolontariusze!!! Bo tylko dzięki wolontariuszom psy będą socjalizowane.

Posted

Napisałam kilka dni temu do Kosmatego pl czy nie mógł by Wam pomóc w sprawie petycji dot. kierownika. Dzisiaj dostałam odpowiedź, że z wątku nie może się zorientować o co chodzi. Może któraś odezwie się do niego i wyjaśni.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Z tego, co wiem, to najbardziej potrzebne są:
nowe budy i obroże dla psów, bo schron ma smycze, a obroży jest mało. Może też jakieś gryzaki dla szczeniąt.

Karma, koce, dywaniki, materace i inne są.

Potrzebni są też wolontariusze!!! Bo tylko dzięki wolontariuszom psy będą socjalizowane.

Może skorzystajcie z mojego pomysłu w sprawie bud i można również wspomnieć o obrożach. Na Skypa mogę ten pomysł przegadać
Przydał by się Wam ktoś, kto pomógłby w takich sprawach organizacyjno - papierowych.

Posted

Wanda, ale materiały w sprawie bud nie doszły. Podaj mi na pw numer skypa, to zadzwonię nie obiecuję, że dzisiaj, bo mój synuś ma gorączkę, ale w najbliższym czasie na pewno

Posted

ocelot napisał(a):
Wanda, ale materiały w sprawie bud nie doszły. Podaj mi na pw numer skypa, to zadzwonię nie obiecuję, że dzisiaj, bo mój synuś ma gorączkę, ale w najbliższym czasie na pewno

To czego nie krzyczysz, że nie doszły. Miałam wtedy kłopoty z wysyłaniem, ale zdaje się, że powiedziałaś, że wszystko doszło. Zaraz wyślę. Na Skypa możesz zadzwonić jak klikniesz na ikonkę przy niku. Znajdziesz też w moim profilu.

Posted

Ostatnie informacje o Balbinie-Zuzi

"Zuzka po tych zastrzykach czuje się znacznie lepiej biega, chce się bawić,słucha się. Dzisiaj jak zobaczyła drzwi do wterynarza zerwała się ze smyczy i zwiała musiałam ja gonić , ale tak to bardzo wesoła jest. Jeszcze 2 dni będzie miała te zastrzyki,potem 2 tyg brania tabletek i dopiero potem zbadają jej krew i będzie coś wiadomo. W Pruszkowie weterynarz mówił , że dziennie do 3 psów jest zarażonych przychodzi, ale nie wiadomo gdzie kleszcza złapała bo już ma rozwiniętą tą chorobę. W każdym razie ona czuje się świetnie:D"

Posted

ocelot napisał(a):
Ostatnie informacje o Balbinie-Zuzi

"Zuzka po tych zastrzykach czuje się znacznie lepiej biega, chce się bawić,słucha się. Dzisiaj jak zobaczyła drzwi do wterynarza zerwała się ze smyczy i zwiała musiałam ja gonić , ale tak to bardzo wesoła jest. Jeszcze 2 dni będzie miała te zastrzyki,potem 2 tyg brania tabletek i dopiero potem zbadają jej krew i będzie coś wiadomo. W Pruszkowie weterynarz mówił , że dziennie do 3 psów jest zarażonych przychodzi, ale nie wiadomo gdzie kleszcza złapała bo już ma rozwiniętą tą chorobę. W każdym razie ona czuje się świetnie:D"

super że balbina lepiej się czuje!!!:multi::multi: bedzie już dobrze!! teraz kleszcze się budzą i jest ich mnostwo!!! i to wszedzie!!
a co do tej papierkowej roboty przy budach to co konkretnir trzebabyłoby robić!!??? może ja bym się nadała i coś wam pomogła????:roll: