wanda szostek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='GrubbaRybba']1. o materiały w sprawie bud poproszę. Mail: mruwa257@wp.pl 2. umowa może chyba poczekać. 3. tekst o jamniczce wysłałam wczoraj na PW. Jesli to nie wystarczy, to mogę ułożyć coś innego, ale nie w ej chwili, bo jestem zabiegana. Wszystko właśnie wysyłam do ocelot, ale jakoś wolno to idzie. Wiedziałam, że wysyłałaś tylko nie pamiętałam gdzie to . Z jakim nikiem bo nie mogę znaleźć. Quote
GrubbaRybba Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 wanda szostek napisał(a):Wszystko właśnie wysyłam do ocelot, ale jakoś wolno to idzie. Wiedziałam, że wysyłałaś tylko nie pamiętałam gdzie to . Z jakim nikiem bo nie mogę znaleźć. Z nickiem GrubbaRybba. Wysłałam 19 lutego o 15:19. Quote
wanda szostek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='ocelot']Część materiałów już doszła;) Dziewczyny wybaczcie , ale jestem dzisiaj nieprzytomna. Do trzeciej rano robiłam ogłoszenia. Tyle czasu guzdrał mi się net z wysyłaniem materiałów. Trzecia tura w ogóle nie poszła i nawet nie zapisało. Linku zamiast na PW szukałam na GG. NIE MA NA PW Quote
ocelot Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To musimy poczekać do jutra, bo Agnieszka o tej porze nie ma dostepu do Internetu. Quote
GrubbaRybba Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Pani Wando, napisałam nowe PW z tekstem do aukcji i linkiem do zdjęć. Quote
ocelot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Balbina ma na imię Zuza. Była u weta - podobało sie jej;) Quote
wanda szostek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Pani Wando, napisałam nowe PW z tekstem do aukcji i linkiem do zdjęć. Otrzymałam i dzisiaj jej kilka ogłoszeń zrobię. Kto już gdzie jej ogłoszenia dawał? Bo zdubluję . Quote
GrubbaRybba Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 wanda szostek napisał(a):Otrzymałam i dzisiaj jej kilka ogłoszeń zrobię. Kto już gdzie jej ogłoszenia dawał? Bo zdubluję . Chyba nie. Quote
GrubbaRybba Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Przepraszam za offa, ale szukam DT dla cudownej suni z Łęczycy. Sunia jest piękna, ale nie może znaleźć domu, bo boi się ludzi. :-( Musimy jej pomóc. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89581 Może macie jakiś pomysł na DT? Quote
GrubbaRybba Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Psiaki z Tomaszowa idą na pierwszą... Quote
ocelot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 I ja podrzucę może ktoś zauważy Skoczka, albo terrierkowatą, malutką sunię i da im dom, albo chociaż tymczasik Quote
ocelot Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wczoraj na wieczornym spacerze z moim psem spotkałam przesympatycznych ludzi z młodziutka sunieczką. Oczywiście rozmowa, jak to między psiarzami bywa i się okazało, że tydzień temu adoptowana z naszego schronu. Państwo mieli 13 lat wcześniej sunię, niestety rak, trzeba było uśpić i po dwóch tyg. mimo żałoby doszli do wniosku, że dom bez psiny to nie dom. Mają co prawda z małą kłopoty, bo nie robi po kilkanaście godz. siku, wet. już jakieś leki przepisał i twierdzi, że to uraz psychiczny, ja pocieszałam, że to przejdzie tylko psinka poczuje sie pewniej. Quote
ZUZANNA11 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dziewczyny...czy sunia trikolor ma dom lub tymczas ? Quote
ocelot Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zuza o którą sunię Ci chodzi dokładniej? Quote
ZUZANNA11 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ona jest na zdjęciu 23 od góry...ta 7 miesięczna... Quote
ocelot Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Chyba będziejeszcze jedna chętna osoba do pomocy w schronisku Mam zdjęcia Balbiny-Zuzy, ale musimy poczekać, aż Aga wstawi jutro;) Quote
ZUZANNA11 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dziewczyny...ja mogłabym pomagać...najchętniej to bym chodziła z psami na spacerki...ale to nie możliwe z powodu zaleceń kierownika...:( Quote
ocelot Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pogadamy z nim, może z nami będziesz mogła? Ale i tak się przydasz, bo nawet jak nie - to w czasie spacerków byś mogła zdjęcia psiakom robić;) Quote
tisane Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hej , Czy mozna cos wiecej wiedziec o onkach zamieszczonych na stronie? ktore sa lagodne , tolerujace inne zwierzaki. I ktore jeszcze sa ? :) Quote
ocelot Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Tisane, a co Cie interesuje konkretnie? Sunie, psy? Co doinnych zwierzaków, to możemy tylko obserwować jak się zachowują w stosunku do siebie w boksie. Zadrażnień nie było widać. Tylko jedna - ta najbardziej wystraszona i wychudzona w boksie jest sama, więc trudno powiedzieć jak jej relacje z innymi. On-ki samce pewnie są, bo nie były jeszcze kastrowane. Napisz, który Cię konkretnie interesuje, a w sobotę się wszystkiego dowiemy i ewentualnie przyśpieszymy zabieg. Quote
tisane Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 jak sie tu wstawia fotki, bo jakas ciemna jestem :roll: Quote
Recommended Posts