Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

[quote name='GrubbaRybba']1. o materiały w sprawie bud poproszę. Mail: mruwa257@wp.pl
2. umowa może chyba poczekać.
3. tekst o jamniczce wysłałam wczoraj na PW. Jesli to nie wystarczy, to mogę ułożyć coś innego, ale nie w ej chwili, bo jestem zabiegana.

Wszystko właśnie wysyłam do ocelot, ale jakoś wolno to idzie. Wiedziałam, że wysyłałaś tylko nie pamiętałam gdzie to . Z jakim nikiem bo nie mogę znaleźć.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wanda szostek napisał(a):
Wszystko właśnie wysyłam do ocelot, ale jakoś wolno to idzie. Wiedziałam, że wysyłałaś tylko nie pamiętałam gdzie to . Z jakim nikiem bo nie mogę znaleźć.

Z nickiem GrubbaRybba. Wysłałam 19 lutego o 15:19.

Posted

[quote name='ocelot']Część materiałów już doszła;)

Dziewczyny wybaczcie , ale jestem dzisiaj nieprzytomna. Do trzeciej rano robiłam ogłoszenia. Tyle czasu guzdrał mi się net z wysyłaniem materiałów. Trzecia tura w ogóle nie poszła i nawet nie zapisało. Linku zamiast na PW szukałam na GG.

NIE MA NA PW

Posted

Wczoraj na wieczornym spacerze z moim psem spotkałam przesympatycznych ludzi z młodziutka sunieczką. Oczywiście rozmowa, jak to między psiarzami bywa i się okazało, że tydzień temu adoptowana z naszego schronu.
Państwo mieli 13 lat wcześniej sunię, niestety rak, trzeba było uśpić i po dwóch tyg. mimo żałoby doszli do wniosku, że dom bez psiny to nie dom.
Mają co prawda z małą kłopoty, bo nie robi po kilkanaście godz. siku, wet. już jakieś leki przepisał i twierdzi, że to uraz psychiczny, ja pocieszałam, że to przejdzie tylko psinka poczuje sie pewniej.

Posted

Tisane, a co Cie interesuje konkretnie?
Sunie, psy?
Co doinnych zwierzaków, to możemy tylko obserwować jak się zachowują w stosunku do siebie w boksie. Zadrażnień nie było widać. Tylko jedna - ta najbardziej wystraszona i wychudzona w boksie jest sama, więc trudno powiedzieć jak jej relacje z innymi. On-ki samce pewnie są, bo nie były jeszcze kastrowane.
Napisz, który Cię konkretnie interesuje, a w sobotę się wszystkiego dowiemy i ewentualnie przyśpieszymy zabieg.