Madziek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Basia1968']Madziek musisz wejśc na pocztę i aktywowac ogłoszenie: Prosimy o aktywację ogłoszenia! Państwa ogłoszenie zostało dodane do naszej bazy, ale narazie nie jest wyświetlane w serwisie - aby ukazało się na naszych stronach należy je aktywować. W tym celu za kilka minut na Państwa adres E-mail przyjdzie list, zawierająca 2 linki: Kliknięcie w link nr 1 aktywuje ogłoszenie - pojawi się ono na stronie serwisu krakusik.pl Kliknięcie w link nr 2 usuwa ogłoszenie z serwisu krakusik.pl Prosimy o zachowanie wiadomości E-mail do momentu, w którym ogłoszenie przestanie być ważne, gdyż tylko za pomocą linku nr 2 można usunąć gołoszenie przed terminem jego wygaśnięcia. Z poważaniem - zespół krakusik.p Już aktytowałam. Dziękuję Basiu za wszeystkie ogłoszenia Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No i cudo z kwarantanny A resztę zdjęć to muszę wysłać Tobie Rybbko mi ze zmniejszaniem i wrzucaniem rok zejdzie, bo ja średnio techniczna jestem:shake: Zgadzasz sie? Quote
GrubbaRybba Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ocelot, już ci wczoraj mówiłam, że wstawię część zdjęć. :) Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 GrubbaRybba napisał(a):Ocelot, już ci wczoraj mówiłam, że wstawię część zdjęć. :) Ale tamto wcześniej napisałam;)Oj część Ci już wysłałam... Quote
GrubbaRybba Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Założyłam wątek ze zdjęciami i krótkimi opisami psów: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/futrzaki-z-tomaszowa-maz-przepelnienie-brak-adopcji-piekn*****-czekaja-143456/ Na więcej niestety dziś nie mam czasu, ale postaram się w najbliższym czasie wstawić kolejne psy. Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Basia1968 napisał(a):kurcze nie mogę wejść na powyższy wątek Ja też....... Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Po mału zacznę dodawać zdjęcia psiaków z króciutkim opisem. Rybka najwyżej przeniesie je. Dyzio, albo Zyzio? Nie pamiętam Aga jak go nazwałyśmy Młodziutki, ok 2 letni psiak. Wulkan radości i miłości do człowieka. Łagodny, towarzyski. Niestety w schronisku już kilka miesięcy, około roku. Wykastrowany i zaczipowany Ha!!!! Dyzio!!!!! Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bolo. Pies znaleziony przez lawinię i rafali. W schronisku ok. 2 miesięcy. Przyjazny, bardzo ujmujące ma spojrzenie. Hipnotyzuje wręcz. Żeby jeszcze na chwilkę, na momencik przy nim zostać. Może na zawsze... Niesamowity jest. Ma swój wątek na dogo, potem znajdę i podam link. Wykastrowany, zaczipowany. Okoł1,5-2 lat. Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 On-ek Młody, bardzo energiczny, niegodzący się z zamknięciem. Wykastrowany, zaczipowany Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dwa małe, czarne psiaki. Przesympatyczne, ten z prawej chudzina okrutna, ale to taka jego uroda:) Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 kudłatek Czarny z krawatem zwany Skoczkiem, żywy i temperamentny i Wypłosz Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Malutka, przestraszona psina. Srebrny piesek ok roczny. Żywy, bardzo lgnący do ludzi pies przed kolano:) Przypominający jamnika jednak o niebanalnym umaszczeniu i rozmiarze L Quote
GrubbaRybba Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='ocelot']Ja też....... Faktycznie link nie działa. :( Nie wiem jak to poprawić. Podaję ścieżkę dostępu: Psy do adopcji -> woj łódzkie -> przeszukaj -> wpiszcie Futrzaki. Powinno wyskoczyć. Wątek ma tytuł: Futrzaki z Tomaszowa Maz. - przepełnienie, brak adopcji, piękne psy czekają. Quote
ocelot Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ruszyła strona schroniska:):):) Nowy adres: Miejskie schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tomaszowie Mazowieckim Na pewno w schronisku już nie ma: Ciapka, Pepe, Przylepy,Maziego, chyba Astora, Emira, Białego, Rydla, Florka, Pluta, Lenarda, Zyzia, Lorda, Denisa, Hipka, Sary, Loli, Buby, Betty, Quote
Ewa i flatki Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='ocelot'] Proszę o info, względnie lepsze fotki psiaka z tyłu. Podrzuciła mi go koleżanka, bo flata przypomina :razz: Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 REX - piękny, dostojny mix flat coated retriver. Spokojny i łagodny. Nieśmiało prosi o uwagę i pieszczoty. Nie narzuca się. Na każdy gest przyjaźni reaguje machaniem ogona i zainteresowaniem. Rex musiał mieć ciężkie życie, gdyż ma bliznę na nosie. Być może był bity. Na szczeście teraz jest ufny i szuka wymarzonego domu. Rex ma około 2-3 lat. Jest wykastrowany i zaczipowany. Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 I dalszy ciąg zdjęć psiaków ze schroniska... Sunia chyba On-ka przypomina? Niestety nienajmłodza. Ok. 4-5 lat. Może i starsza być niestety. Ale... jest niemożliwa. Ulubienica cąłego schroniska:)Otwarta na ludzi bardzo, ale to bardzo. I... nigdy się nie nudzi, fascynatka zabaw z kamieniem, najlepiej z człowiekiem, ale kiedy go nie ma można przecież samej prawda?:) Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Maleńki, prześmieszny psiak. O cudownym umaszczeniu i charakterze. Wesoły, zabawny, ruchliwy, tylko figle mu w głowie. Malutki i niziutki, z króciutkim ogonkiem. Dzieciak jeszcze 1,5 roku Tu gonitwa z Timonem, oj dobrali się chłopcy w boksie:) Tu kawalątek z psiakiem niewielkich rozmiarów, spokojniejszym. Bardziej zrównoważonym od reszty towarzystwa. Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Timon - wulkan niespożytej energii, ulubieniec GrubbejRybby Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 I taka czarna malizna... małe to-to, chudzieńkie, rozkochane w cżłowieku do granic możliwości. Jak bardzo się tuli do ręki, jak patrzy w oczy... Tego nie da się opisać. Młodziutka dziewczynka, rok niespełna ma. Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No i moje ulubienice:) Niestety nienajlepsze zdjęcia. Dwie identyczne sunie:)Siostry bliźniaczki. Znalezione na stacji benzynowej przy trasie szybkiego ruchu. Przepiękne, duże - wielkości On-ka. Niemożliwie umaszczone, skore do zabawy i pieszczot. strasznie lgną do cżłowieka. Niestety nie wiem która jest która:)Na pewno czymś się różnią, ale jeszcze nie wiem czym:) Quote
Recommended Posts