Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']Madziek
musisz wejśc na pocztę i aktywowac ogłoszenie:

Prosimy o aktywację ogłoszenia!
Państwa ogłoszenie zostało dodane do naszej bazy, ale narazie nie jest wyświetlane w serwisie - aby ukazało się na naszych stronach należy je aktywować.
W tym celu za kilka minut na Państwa adres E-mail przyjdzie list, zawierająca 2 linki:

1. Kliknięcie w link nr 1 aktywuje ogłoszenie - pojawi się ono na stronie serwisu krakusik.pl
  2. Kliknięcie w link nr 2 usuwa ogłoszenie z serwisu krakusik.pl

Prosimy o zachowanie wiadomości E-mail do momentu, w którym ogłoszenie przestanie być ważne, gdyż tylko za pomocą linku nr 2 można usunąć gołoszenie przed terminem jego wygaśnięcia.
Z poważaniem - zespół krakusik.p

Już aktytowałam. Dziękuję Basiu za wszeystkie ogłoszenia

Posted

No i cudo z kwarantanny

A resztę zdjęć to muszę wysłać Tobie Rybbko mi ze zmniejszaniem i wrzucaniem rok zejdzie, bo ja średnio techniczna jestem:shake:
Zgadzasz sie?

Posted

Po mału zacznę dodawać zdjęcia psiaków z króciutkim opisem. Rybka najwyżej przeniesie je.

Dyzio, albo Zyzio? Nie pamiętam Aga jak go nazwałyśmy

Młodziutki, ok 2 letni psiak. Wulkan radości i miłości do człowieka. Łagodny, towarzyski. Niestety w schronisku już kilka miesięcy, około roku. Wykastrowany i zaczipowany

Ha!!!! Dyzio!!!!!

Posted

Bolo.
Pies znaleziony przez lawinię i rafali.
W schronisku ok. 2 miesięcy.
Przyjazny, bardzo ujmujące ma spojrzenie. Hipnotyzuje wręcz. Żeby jeszcze na chwilkę, na momencik przy nim zostać. Może na zawsze... Niesamowity jest.
Ma swój wątek na dogo, potem znajdę i podam link.
Wykastrowany, zaczipowany. Okoł1,5-2 lat.

Posted

Malutka, przestraszona psina.
Srebrny piesek ok roczny.

Żywy, bardzo lgnący do ludzi pies przed kolano:)
Przypominający jamnika jednak o niebanalnym umaszczeniu i rozmiarze L

Posted

[quote name='ocelot']Ja też.......

Faktycznie link nie działa. :(
Nie wiem jak to poprawić.

Podaję ścieżkę dostępu:
Psy do adopcji -> woj łódzkie -> przeszukaj -> wpiszcie Futrzaki. Powinno wyskoczyć.

Wątek ma tytuł: Futrzaki z Tomaszowa Maz. - przepełnienie, brak adopcji, piękne psy czekają.

Posted

REX - piękny, dostojny mix flat coated retriver. Spokojny i łagodny. Nieśmiało prosi o uwagę i pieszczoty. Nie narzuca się. Na każdy gest przyjaźni reaguje machaniem ogona i zainteresowaniem. Rex musiał mieć ciężkie życie, gdyż ma bliznę na nosie. Być może był bity. Na szczeście teraz jest ufny i szuka wymarzonego domu. Rex ma około 2-3 lat. Jest wykastrowany i zaczipowany.

Posted

I dalszy ciąg zdjęć psiaków ze schroniska...

Sunia chyba On-ka przypomina?
Niestety nienajmłodza. Ok. 4-5 lat. Może i starsza być niestety. Ale... jest niemożliwa. Ulubienica cąłego schroniska:)Otwarta na ludzi bardzo, ale to bardzo. I... nigdy się nie nudzi, fascynatka zabaw z kamieniem, najlepiej z człowiekiem, ale kiedy go nie ma można przecież samej prawda?:)

Posted

Maleńki, prześmieszny psiak. O cudownym umaszczeniu i charakterze. Wesoły, zabawny, ruchliwy, tylko figle mu w głowie. Malutki i niziutki, z króciutkim ogonkiem. Dzieciak jeszcze 1,5 roku

Tu gonitwa z Timonem, oj dobrali się chłopcy w boksie:)

Tu kawalątek z psiakiem niewielkich rozmiarów, spokojniejszym. Bardziej zrównoważonym od reszty towarzystwa.

Posted

I taka czarna malizna... małe to-to, chudzieńkie, rozkochane w cżłowieku do granic możliwości. Jak bardzo się tuli do ręki, jak patrzy w oczy... Tego nie da się opisać. Młodziutka dziewczynka, rok niespełna ma.

Posted

No i moje ulubienice:)
Niestety nienajlepsze zdjęcia.

Dwie identyczne sunie:)Siostry bliźniaczki. Znalezione na stacji benzynowej przy trasie szybkiego ruchu.
Przepiękne, duże - wielkości On-ka. Niemożliwie umaszczone, skore do zabawy i pieszczot. strasznie lgną do cżłowieka. Niestety nie wiem która jest która:)Na pewno czymś się różnią, ale jeszcze nie wiem czym:)