ocelot Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Domki znalazły: Bejbi, Iskra (moja kochana - do Ujazdu pojechała, Pan się śmiał, że córka będzie z nią biegać, żeby energię suni spożytkować), Berni (Wolbórz - dwie uczennice, które się uczą w Technikum Hodowli Koni) i niespodzianka - Złośliwiec znalazł dom;) Quote
ZUZANNA11 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A mamy jakieś wieści ? Tzn. Jakie przyszly psiaki ? Jakie są szczeniory ? Czy są foty ? Quote
ocelot Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mam bardzo mało zdjęć, bo dzisiaj pierwszy raz była w schronisku moja córka. Sporo nowych psów (jeden z mojego osiedla biały, z czarnymi plamkami na uszkach, mlodziutki), szczeniaków zatrzęsienie. ^ karmi mama, ale już do adopcji, dwa karmi inna sunia, jeszcze nie do adopcji. Jeden cudowny szorstkowłosy. 4 dzikie z rowu. dwa onkowate. Razem... 15. Straszna liczba. Quote
ZUZANNA11 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A ja prosze o pomoc dla następnej bidy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10843237#post10843237 Quote
Argat Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Przypominam o Rudym i prosze o ogłoszenia! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117527 Quote
GrubbaRybba Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Karilka napisał(a):Napisałam tu na wątku, ze jest taka probozycja i nikt sie nie zainteresował... Karilko, to nie tak. Ja odpisałam na twojego pierwszego posta o budach i poprosiłam o szczegóły, ale niestety nie dostałam. :-( Quote
GrubbaRybba Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Matko Boska, 15 szczeniaków. :crazyeye: :-( Czy jakieś są słabe? Czy trzeba szukać dt? Jak one wyglądają? Quote
ocelot Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wysłałam Ci zdjęcia, niestety 4 z rowu są tak dzikie, że nie chciały podejść, chowały się za legowiskiem. Cudowny kontaktowy jest szorściak, niestety nie są odrobaczone, więc... Quote
GrubbaRybba Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Wstawiłam szczeniaki na stronę schroniska. Ocelot, zajrzyj, czy dobrze je podpisałam i jak możesz, napisz, które są jakiej płci. Aha, czy są nowe psy po kastracji? Quote
ocelot Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie ma nowych psiaków po kastracji. Chyba nie wszystkie psy są na stronie. Acha mają przyjść dzisiaj po małego, rudego co siedzi w boksie z Twoim ulubieńcem. Quote
GrubbaRybba Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 ocelot napisał(a):Nie ma nowych psiaków po kastracji. Chyba nie wszystkie psy są na stronie. Acha mają przyjść dzisiaj po małego, rudego co siedzi w boksie z Twoim ulubieńcem. Którego? Z jakim ulubieńcem? Z Timonem? A których psów nie ma na stronie? Quote
ocelot Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tak chyba siedzi z Timonem. Nie ma takiego długiego, niskiego, kudłatego. I chyba sporego, podobnego do Iskry psa. Quote
GrubbaRybba Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 ocelot napisał(a): Nie ma takiego długiego, niskiego, kudłatego. I chyba sporego, podobnego do Iskry psa. Aniu, a możesz pogrzebać w zdjęciach z wątku i mi je pokazać, bo całkowicie nie wiem, o które chodzi. Zdjęcia na stronach 254, 255, 259, 260, 261, 262. Quote
ocelot Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja nie wiem czy one maja w ogóle zdjęcia, ale poszukam. Tramwajowi parę razy próbowałam robić, ale on ucieka. Siedzi w boksie z Mazim i Reksem. ten drugi siedzi w boksie, w którym kiedyś siedział Edi Quote
dalia 54 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hej jak siee wkleja fotki na wątek?? Quote
ocelot Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Chodzi mi o tego psiaka za Mazim. Jego nie ma na stronie. Quote
ocelot Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 I pomyliłam się do domku poszła Lenka, ale Bejbi wcześniej, więc nie tak duży błąd Quote
GrubbaRybba Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Aniu, już poprawiam na stronie, a tego psiaka od Maziego faktycznie nie ma na stronie. A co o nim wiesz? Bo ja nic. A coś trzeba na stronie napisać. Quote
GrubbaRybba Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 dalia 54 napisał(a):hej jak siee wkleja fotki na wątek?? Dalia, zdjęcie musisz najpierw włożyć na serwer, czyli fotka.pl, galeria.interia.pl, fotosik.pl lub imageshack.us czyli zakładasz konto i swoją galerię. Potem wchodzisz na dane zdjęcie i klikasz kopiuj adres obrazka. Na dogo piszesz (bez spacji) [ img ] [ / img ] a pomiędzy nawiasy wstawiasz adres obrazka i już zdjęcie umieszczone. :) Quote
GrubbaRybba Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ocelot napisał(a):I pomyliłam się do domku poszła Lenka, ale Bejbi wcześniej, więc nie tak duży błąd Ocelot, kim jest Lenka. Zajrzałam na stronę schroniska i nie ma tam takiej. Nie pamiętam tych wszystkich imion, ale Lenki nie ma. Quote
ocelot Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 LENKA - młodziutka sunia, sięga poniżej kolana, ale pewnie jeszcze trochę urośnie, jest przytulaśna i piekna. Cudeńko. Ma niecały rok, myślę, że ok 8 m-cy. Quote
GrubbaRybba Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ocelot napisał(a):LENKA - młodziutka sunia, sięga poniżej kolana, ale pewnie jeszcze trochę urośnie, jest przytulaśna i piekna. Cudeńko. Ma niecały rok, myślę, że ok 8 m-cy. Aha, czyli Lenka to Bejbi2 i rozumiem, ze ma dom. Quote
Madziek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='ocelot']Madziek czy ja już pisałam, że jesteś dobrą wróżką naszego schroniska? Albo może Czarodziejką?:loveu::loveu::loveu: Aniu daj spokój, ja tylko pośredniczę :) Przekazuję wieści z Holandii, że Tommie (Poket) ma się świetnie, chodzi na spacery do lasu, słucha się, więc może biegać swobodnie bez smyczy. Jest szczęśliwy i jego nowi państwo też. Tutaj zdjęcia http://www.vagabond-pets.com/Tommie.htm , ten duży czarno- biały pies to jego najlepszy kolega :) Quote
Recommended Posts