Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Domki znalazły: Bejbi, Iskra (moja kochana - do Ujazdu pojechała, Pan się śmiał, że córka będzie z nią biegać, żeby energię suni spożytkować),
Berni (Wolbórz - dwie uczennice, które się uczą w Technikum Hodowli Koni) i niespodzianka - Złośliwiec znalazł dom;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam bardzo mało zdjęć, bo dzisiaj pierwszy raz była w schronisku moja córka.

Sporo nowych psów (jeden z mojego osiedla biały, z czarnymi plamkami na uszkach, mlodziutki), szczeniaków zatrzęsienie. ^ karmi mama, ale już do adopcji, dwa karmi inna sunia, jeszcze nie do adopcji. Jeden cudowny szorstkowłosy. 4 dzikie z rowu. dwa onkowate. Razem... 15.

Straszna liczba.

Posted

Karilka napisał(a):
Napisałam tu na wątku, ze jest taka probozycja i nikt sie nie zainteresował...

Karilko, to nie tak. Ja odpisałam na twojego pierwszego posta o budach i poprosiłam o szczegóły, ale niestety nie dostałam. :-(

Posted

Wysłałam Ci zdjęcia, niestety 4 z rowu są tak dzikie, że nie chciały podejść, chowały się za legowiskiem. Cudowny kontaktowy jest szorściak, niestety nie są odrobaczone, więc...

Posted

ocelot napisał(a):
Nie ma nowych psiaków po kastracji. Chyba nie wszystkie psy są na stronie.
Acha mają przyjść dzisiaj po małego, rudego co siedzi w boksie z Twoim ulubieńcem.

Którego? Z jakim ulubieńcem? Z Timonem?

A których psów nie ma na stronie?

Posted

ocelot napisał(a):

Nie ma takiego długiego, niskiego, kudłatego.
I chyba sporego, podobnego do Iskry psa.

Aniu, a możesz pogrzebać w zdjęciach z wątku i mi je pokazać, bo całkowicie nie wiem, o które chodzi.
Zdjęcia na stronach 254, 255, 259, 260, 261, 262.

Posted

Ja nie wiem czy one maja w ogóle zdjęcia, ale poszukam.
Tramwajowi parę razy próbowałam robić, ale on ucieka.
Siedzi w boksie z Mazim i Reksem.

ten drugi siedzi w boksie, w którym kiedyś siedział Edi

Posted

dalia 54 napisał(a):
hej jak siee wkleja fotki na wątek??

Dalia, zdjęcie musisz najpierw włożyć na serwer, czyli fotka.pl, galeria.interia.pl, fotosik.pl lub imageshack.us czyli zakładasz konto i swoją galerię. Potem wchodzisz na dane zdjęcie i klikasz kopiuj adres obrazka.
Na dogo piszesz (bez spacji) [ img ] [ / img ] a pomiędzy nawiasy wstawiasz adres obrazka i już zdjęcie umieszczone. :)

Posted

ocelot napisał(a):
I pomyliłam się do domku poszła Lenka, ale Bejbi wcześniej, więc nie tak duży błąd

Ocelot, kim jest Lenka. Zajrzałam na stronę schroniska i nie ma tam takiej. Nie pamiętam tych wszystkich imion, ale Lenki nie ma.

Posted

ocelot napisał(a):
LENKA - młodziutka sunia, sięga poniżej kolana, ale pewnie jeszcze trochę urośnie, jest przytulaśna i piekna. Cudeńko. Ma niecały rok, myślę, że ok 8 m-cy.

Aha, czyli Lenka to Bejbi2 i rozumiem, ze ma dom.

Posted

[quote name='ocelot']Madziek czy ja już pisałam, że jesteś dobrą wróżką naszego schroniska?

Albo może Czarodziejką?:loveu::loveu::loveu:

Aniu daj spokój, ja tylko pośredniczę :)

Przekazuję wieści z Holandii, że Tommie (Poket) ma się świetnie, chodzi na spacery do lasu, słucha się, więc może biegać swobodnie bez smyczy. Jest szczęśliwy i jego nowi państwo też. Tutaj zdjęcia http://www.vagabond-pets.com/Tommie.htm , ten duży czarno- biały pies to jego najlepszy kolega :)