Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
O to dziekujemy;) Pewnie kierownik liczył na wizytę, jutro zadzwonię i się dowiem czy już zainstalowane;)

Czyli budy, które miały być odebrane przy okazji są do zniszczenia,tak?

Posted

Karilka napisał(a):
Czyli budy, które miały być odebrane przy okazji są do zniszczenia,tak?

Tzn? Budy zostały przywiezione z Opola i są wstawiane do boksu, ewentualnie gdzieś tam przybita jest nowa decha.

Posted

dziewczyny proszę koniecznie zdjęcia jak budy już będą zamieszkane ;-)

i druga prośba - czy możecie mi przesłać zdjęcia Bena, najlepiej jakieś smutne, tylko potrzebuję koniecznie w dużym formacie

Posted

Nie mam już siły. Nasza pechowa Zuzia w poniedziałek została adoptowana a dziś znowu szuka domu. Ręce mi opadły. Tylko niecenzuralne słowa przychodzą mi do głowy. Ta sunia ma 10 miesięcy, a to 3 zwrot z adopcji w jej życiu i czwarta zmiana domu. :angryy: Nie mam już siły! :-(

Posted

papudraczek napisał(a):

ale za jakiś czas obiecuję że ruszymy na ratunek psiakom ze ztrojoną siłą!!

:razz: Nie mogę się już doczekać. To będzie poważna misja. A jak tam maluchy?

A u nasz kupa roboty jak zwykle. Trochę psiaków poszło do adopcji. Choć więcej pojawiło się nowych. Mamy nowe stare budy z Opola, za co serdecznie dziękujemy. :loveu: Mamy 1.5 metra desek i kupimy następne. Kłopot w tym, że nie ma kto bud zbijać. :shake: Poza tym po staremu, wszystko jakoś się kręci.

Posted

maluchy mają się dobrze i rosnął - dobrze ze jeszcze w brzuszku mamy!! jescze przynajmniej miesiąc tam by im się przydał, dlatego mam prikaz oszczedzac się na maksa i rzadko bywam w robocie ( a to wiąże się z dostępem do netu)
ale cały czas jestem z wami serduchem!! fajnie że są budy!! psiaki bedą miały choć ciut cieplej!!!
trzymam mocno kciuki za pomyślne adopcje!!

Posted

Witamy papudraczku:loveu::loveu::loveu:
Czekamy na maluchy, ale lepiej niech jeszcze siedzą w brzuszku.

Bud nam jeszcze sporo brakuje, myślę, że ok. połowy, czyli z 50.
Obejrzę na miejscu.

Madziek oczywiście zdjęcia zrobimy, bena zdjęć poszukam, ale on generalnie na wszystkich był uśmiechnięty.

Posted

Madziek napisał(a):
dziewczyny proszę koniecznie zdjęcia jak budy już będą zamieszkane ;-)

i druga prośba - czy możecie mi przesłać zdjęcia Bena, najlepiej jakieś smutne, tylko potrzebuję koniecznie w dużym formacie

Madziek, to wszystkie zdjęcia Bena, jakie mam.

Posted

ocelot napisał(a):
Tzn? Budy zostały przywiezione z Opola i są wstawiane do boksu, ewentualnie gdzieś tam przybita jest nowa decha.

Pisałam, ze były oferowane budy ze schroniska w Tychach...
Miały być zabrane razem z tymi z Opola...:oops:

Posted

Karilka napisał(a):
Pisałam, ze były oferowane budy ze schroniska w Tychach...
Miały być zabrane razem z tymi z Opola...:oops:

Poza tym, nie były podane żadne szczegóły. Nie dostałam namiarów na kierownika schroniska, abym mogła skontaktować naszego kierownika z tamtym. Więc nic nie zostało załatwione.

Posted

Karilka napisał(a):
Napisałam tu na wątku, ze jest taka probozycja i nikt sie nie zainteresował...

Karlika wybacz, ale ja nie ogarniam wszystkiego. Teraz był początek roku, musiałam wyszykować Olę do szkoły, a Stasia do przedszkola. Niestety nie mam czasu na wszystko.

jeśli budy są aktualne to mogłabyś sprawę po pilotować?
Ja nie daję rady ze wszystkim.