masienka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Do domu chlopina jedzie :loveu: do domu:loveu: Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 masienka napisał(a):Do domu chlopina jedzie :loveu: do domu:loveu:Dokładnie Namir jedzie do swojego domku:loveu: swoich ludzi:loveu:, swojej koleżanki Czajki:loveu: i własnego kota:diabloti: Bardzo żałuję, że mnie tam nie będzie, ale liczę na zdjęcia i relację;) A w środę mamy gości z Opola i Holandii i Poket jedzie o domku;) Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Coś mi się psuje net, więc zbyt wiele zdjęć narazie nie wrzuciłam. Pies (Aniu, czy to Gufi?) Jeśli tak, ja go widziałam, gdy zabierałam szczeniaki. Był jeszcze przed kastracją. A to nie wiem, co za pies. Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tak ten rudy to Gufi, ten drugi to młode ok 1,5 roczne psisko, lekko zestresowane, po kastracji, gotowy do adopcji. Bardzo miły, smutny... Zdominowany przez Gufiego. Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Jamnik (Aniu, czy on ma jakieś imię? No i co z tym panem z Krakowa?) Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Rudy - nie wiem, czy pies, czy sunia. Średniej wielkości, młody. Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 LUIS - jak sznaucer średni, piękny, kochany, niezwykle uczuciowy i tak głośno płacze, że aż serce się kruszy na cząsteczki. Ma ok 1 roku. To wulkan energii zamknięty w mały boksie, okrutnie tęskni za człowiekiem. Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Nietoperek Młody pies - biało beżowy, dominujący, bywa agresywny w stosunku do psów. Ruda i Sylia Lusia Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Duży, spokojny, łagodny, kochany pies. Denis (w tle Lord) Lord Emir Psy, których nie znam Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 I dalej te, których nie znam To jest ciudny pies. Niewielki, szczuplutki, ma bardzo długi nos i przypomina trochę ryjówkę lub surykatkę. Prawdziwy oryginał. Może nazwijmy go Timon od surykatki z Króla Lwa? Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Wspaniały pies, duży, puchaty, kochany, łagodny. Został już adoptowany. Niestety trafił na właściciela ch...a. Właściciel porzucił go. Pies został znaleziony na stacji benzynowej, był cały łysy, miał zaawansowaną chorobę skóry, był wygłodzony, chudy i nie miał ochoty na życie. Teraz odzyskał wiarę w ludzi i jest przekochany. Właściciel zrzekł się praw. Pies do adopcji. Tu dla przypomnienia zdjęcie ze stycznia tu sprzed ponad miesiąca i teraz najnowsze Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Sara Kosmo Przestraszona sunia. Nie ma imienia, ale może nazwijmy ją Lili. Ona jest taka delikatna, że moim zdaniem pasuje. Ralf i Pręgacz Quote
GrubbaRybba Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Słaby, chory i mały szczeniak. Nie znam płci. Widzę jednak, że wygląda co najmniej marnie. A co gorsze, przebywa z innymi psami z kennelu. Czyli choroba u wszystkich gotowa. Dodatkowo łapki mu się wyginają, co oznacza braki wapnia i witamin. Inne szczeniaki Piesek pieski Quote
Argat Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Czy Nietoperek nadal potrzebuje DT ? Najprawdopodobniej tak. Elkisz się nie odzywa. Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 __________________ Młodziutki, roczny piesek, nieśmiały, ma ochotę podejść, ale na razie lęk jest większy. Quote
dalia 54 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ma ktos wiecej info na temat Rexa ?? :cool3: oprocz tego co jest na pierwszej stronie watku?? Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Madziek napisał(a):do zobaczenia jutro ;-) czekamy, czekamy, ja będę ok 12.30, bo mi wizyta z Olą u dentysty wypadła. Namir już w nowym domu, po kąpieli, podobno dogaduje się i z czajką i kotem:) Dalia a konkretnie co chcesz wiedzieć? To jutro się spytam Quote
masienka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kamien z seca:mdleje: przeogromnie sie balam o tego kota :loveu::loveu::loveu: Quote
GrubbaRybba Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Uff... dobrze, że Namir już w domku. :multi::multi::multi: Szkoda, ze nie mam urlopu na dziś. Chętnie poznałabym gości z zagramanicy i ciebie Madziek. :) Niestety.... Ocelot, zrób zdjęcia gościom, jak zwiedzają schronisko. To wstawię na stronę schroniska. Dalia, co chcesz wiedzieć o Rexie? Ciągle myślę o tym szczeniaku, małym, czarnym. On marniutko wygląda. Boję się o niego. Czy ktoś mógłby go na dt zabrać? Quote
hankag Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 odezwe sie tu poniewaz chce wciagnac watek na swój panel ....nieraz szybko potrzebuje psinki ... a teraz patrze GrubbaRybbko na sunie owczarkowate ...bo musze na piątek znalezc jakąs bide do domku z ogrodem ( sunia bedzie miala piekną bude ocieplana fool opcja na ogrodzie z wstepem do domu , dla starszych ludzi ....patrze na Delte Quote
GrubbaRybba Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 hankag napisał(a):odezwe sie tu poniewaz chce wciagnac watek na swój panel ....nieraz szybko potrzebuje psinki ... a teraz patrze GrubbaRybbko na sunie owczarkowate ...bo musze na piątek znalezc jakąs bide do domku z ogrodem ( sunia bedzie miala piekną bude ocieplana fool opcja na ogrodzie z wstepem do domu , dla starszych ludzi ....patrze na Delte Delta jest bardzo zrównoważoną i spokojną sunią. Niewiele szczeka. Nie wdaje się w awantury w boksie. Unika konfliktów. Gdy coś się zaczyna dziać, ona chowa się do budy lub kładzie na budzie. Myślę, że to dobry pomysł na psa dla starszych ludzi. Nie wiem, czy Delta umie chodzić na smyczy, czy zna jakieś polecenia. Tego pewnie się nie dowiem. Myślę jednak, że nie jest to najważniejsze. Najważniejsze jest, że jest spokojna, opanowana, łagodna, uwielbia pieszczoty. Nie jest typem dominatora. To taki rodzinny pies. Quote
Karilka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Słuchajcie ta pani nie mogła pojechać bo coś jej wypadło ważnego... Jednak wiem, ze to jest raczej konkretna osoba i bardzo chce zobaczyć tego psa. Straciła rok temu swojego dobermana (też bide) i opłakuje go na każde wspomnienie o dobermanach... Dom super. No i mam ważną informacje - w Tyskim schronisku jest dużo bud do oddania... Oni chcieli je tam roztrzaskać bo im zawalały teren... Dowiem sie tylko ile jest tego i trzeba kombinować transport... Może sie uda... Quote
Recommended Posts