Madziek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ocelot napisał(a):A to ona Wasza? tego nie doczytałam, ale tak;););) Madziek wysłałam maila niedawno. Poket w poniedziałek będzie zaszczepiony przeciwko wirusówkom. a nasza ona nasza ;-) Quote
ocelot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a to Namir będzie miał doborowe towarzystwo.;) Quote
ocelot Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jutro postaram się zrobić kilka zdjęć psiakom po zabiegach;) Quote
Karilka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ocelot napisał(a):Karlika trzeba poprosić kierownika o kastrację, a chyba pod koniec tyg. Maciek ma wolne. Zadzwonię jutro, albo może Ty zadzwoń?;) Ok. Powinnam gdzies mieć nr. P. kierownik mi podawał... Babeczka chce w poniedziałek dobeczka obejrzeć. Myślicie, że nie ma przeciwskazań? Pojade z nią... Quote
ocelot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Karilka napisał(a):Ok. Powinnam gdzies mieć nr. P. kierownik mi podawał... Babeczka chce w poniedziałek dobeczka obejrzeć. Myślicie, że nie ma przeciwskazań? Pojade z nią... Kierownik wie o wizycie. Poinformowałam go dzisiaj;) Quote
ocelot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Tego psa oddebrała właścicielka. Mamy 9 szczeniaków. 6 jeszcze niesamodzielnych. Quote
ocelot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Ocelot masz zdjęcia szczeniaków ? Mam trójki do adopcji, jutro wyślę Agnieszce. 6 na razie na cycku. Karmi je malusieńka psina, taka tycia - sama wygląda jak szczenie, karmi trójkę swoich i trojkę podłożoną:shake: Quote
ZUZANNA11 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A w jakim stanie ? Czy potrzebne jest DT ? Quote
GrubbaRybba Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Czyli DT dla 3 szczeniąt potrzebne. Zuzia, one nawet jak trafiają w dobrym stanie, po 2-3 dniach zaczynają chorować, a potem jest jak z Czesterem i jego rodzeństwem. Trzeba im znaleźć dt i je zabrać, póki dobrze się czują. Zresztą tą mamę i te mikro maluchy też dobrze byłoby zabrać. Zawsze poza schronem będą miały większe szanse na przeżycie. Ocelot, a co do tego goldenowatego psa... jak to właścicielka? Przecież ciocia mojej znajomej znalazła go przywiązanego do drzewa w lesie pod Inowłodzem. Skąd zatem wziął się właściciel, skoro wcześniej psa porzucił? Quote
ocelot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Rybko nie wiem, wiem tylko co powiedział kierownik, że zgłosiła się po niego właścicielka Quote
GrubbaRybba Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ocelot, prześlij proszę te zdjęcia, bo ja za ok godzinkę dwie będę miała już zapierdziel w pracy i nie dam rady ich wstawić. Quote
rafali910 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Byłem dzisiaj w Schronisku i pogadałem trochę z kierownikiem na różne tematy. Quote
dalia 54 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hej wie ktos moze czy jest cos takiego jak płatny dom tymczasowy??? jak jest to na czym to polega???? powie mi ktos:lol: Quote
ocelot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Oczywiście, że są platne domy tymczasowe. czasami taki dom życzy sobie tylko karmę, a czasami opłatę za dzień, albo miesiąc. Quote
ocelot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 rafali910 napisał(a):Byłem dzisiaj w Schronisku i pogadałem trochę z kierownikiem na różne tematy. A mianowicie? Quote
dalia 54 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 moja przyjaciółka pytała czy kiedy ktos wezmie psa na DT płatny i mu sie spodoba piesek to czy moze go zatrzymac na stałe i czy mozna przerwac dostawe karmy/płatnosc??? nie wiedziałam co odpowiedziec:roll: powiedzialam ze spytam Was i dam jej odpowiedz a wiec jak to jest??;) Quote
dalia 54 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ocelot napisał(a):Oczywiście, ze można. Zawsze lepiej jak pies ma domek docelowy niż jest na tymczasie do tego płatnym.;) aha dzieki:p Quote
ocelot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Oczywiście, ze można. Zawsze lepiej jak pies ma domek docelowy niż jest na tymczasie do tego płatnym.;) Quote
rafali910 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ocelot napisał(a):A mianowicie? Pogadałem na temat schroniska i obejrzałem psy nastepnym razem jak bendę to zdjęcia zrobie psów. Quote
masienka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A dzisiaj wielki dzien dla mamutka :p normalnie musialam to napisac:evil_lol: Quote
Recommended Posts