ocelot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A to dobrze, widocznie coś z moim komputerem;) Quote
papudraczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 kolejne bidy... słodkie są te onkowate!! dobek dość dobrze wyglada i ma taką ladną obrożę może komuś uciekł?? albo ktoś go wyrzucił:angryy: a ten Onek przy obroży ma jakąś taśmę!! też może się zerwał!! dlaczego ten świat jest taki okropny dla czworonogów:placz: Quote
ocelot Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dodam w schronisku jest 5 małych szczeniaków podrzuconych:shake: I chyba trzeba będzie wątek tomaszowskich On-ków reaktywować:shake: Quote
rafali910 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wątek szczeniaków mogę dać na moje forum i dobrze by było gdyby ich fotki były . Quote
ocelot Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 rafali910 napisał(a):Wątek szczeniaków mogę dać na moje forum i dobrze by było gdyby ich fotki były . Muszę iść dopiero do schronu zrobić zdjęcia, to wiadomości usłyszane przez tel. Quote
rafali910 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ok to już jak będziesz miała info to dasz mi znać Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jutro wizyta w schronisku, więc powinny być zdjęcia Malamut ma mieć jutro gości;) Quote
rafali910 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ok ocelot ja mam teraz mały problem obecnie bo u mnie w dzielnicy ktoś morduję koty. Quote
masienka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ocelot napisał(a):Malamut ma mieć jutro gości;) Aniu, nie wiem czy dziewczyny juz sie wygadaly ale po ogloszeniu w MP objawil sie zainteresowany domek z Zywca. Maja juz jednego malamutka wiec dobrze by bylo (w miare mozliwosci oczywiscie) sprawdzic jak mamucik do innych psow sie odnosi ;) Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 masienka napisał(a):Aniu, nie wiem czy dziewczyny juz sie wygadaly ale po ogloszeniu w MP objawil sie zainteresowany domek z Zywca. Maja juz jednego malamutka wiec dobrze by bylo (w miare mozliwosci oczywiscie) sprawdzic jak mamucik do innych psow sie odnosi ;) Nie jeszcze się nie wygadały;) U nas to ciężko cokolwiek sprawdzić. Ale jak będzie domek to chociaż szybko go wykastrują i nie będzie musiał długo czekać. Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 rafali910 napisał(a):Ok ocelot ja mam teraz mały problem obecnie bo u mnie w dzielnicy ktoś morduję koty. Zgłoś do tomaszowskiej org., numery masz w Ticie. Quote
rafali910 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zgłaszałem w poniedziałek w tej sprawie bo to mój kot wrócił z drutem na szyji sam się uwolnił cudem. Quote
modliszka84 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Macie jakiegos boksera moze? MAm fajny domek. Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='modliszka84']Macie jakiegos boksera moze? MAm fajny domek. Mamy w domu tymczasowym. To mix boksera i chyba asta. Jednak z adopcji wraca drugi raz. Pilnie szukamy mu domu Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No i chętnie Budrysa (na 1 str wątku 10) bym poleciła, ale on to chyba bardziej Ast niż bokser. Raczej na pewno:diabloti: Jutro się rozejrzę czy nic boksiowego nie przybyło. Quote
Argat Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ocelot napisał(a):No i chętnie Budrysa (na 1 str wątku 10) bym poleciła, ale on to chyba bardziej Ast niż bokser. Raczej na pewno:diabloti: Jutro się rozejrzę czy nic boksiowego nie przybyło. A Lara? ... Quote
rafali910 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='ocelot']Mamy w domu tymczasowym. To mix boksera i chyba asta. Jednak z adopcji wraca drugi raz. Pilnie szukamy mu domu Widać ten pies lubi dzieci i do ludzi też pewnie jest miły. Quote
modliszka84 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 To raczej ast niz bokser...a pan chce typowego boksera :roll: Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 modliszka84 napisał(a):To raczej ast niz bokser...a pan chce typowego boksera :roll: No też mam takie wrażenie, że to bardziej Ast, ale musiałam zaryzykować;) Zerknę jutro uważnie na kwarantannę. Quote
rafali910 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 To jak będziesz wiedziała jaka to rasa to daj znać to poprawie opis u mnie na forum o adopcji tego psa Quote
ocelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 rafali910 napisał(a):To jak będziesz wiedziała jaka to rasa to daj znać to poprawie opis u mnie na forum o adopcji tego psa A chodzi Ci o Tofika czy Budrysa? jeden i drugi to mix Asta. Tofik ma coś z boksera i tak jest reklamowany. Budrys jest bardziej w typie, czyli no Ast bez rodowodu. Muszę cyknąć zdjęcia mojego Rudego. Cały czas się zastanawiam czy lepiej mu na osiedlu czy w schronisku by było. jest bardzo chudziutki:( Quote
Karilka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ocelot napisał(a):No też mam takie wrażenie, że to bardziej Ast, ale musiałam zaryzykować;) Zerknę jutro uważnie na kwarantannę. To nie jest ast. To amstaff / pittbull Boksera w nim nie widzę. Czy jest jeszcze doberman? Quote
ocelot Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Karilka napisał(a):To nie jest ast. To amstaff / pittbull Boksera w nim nie widzę. Czy jest jeszcze doberman?Doberman jest. Jest w tej chwili przepełnienie, ok 160 psów jest, adopcji prawie wcale. W ciągi dwóch tyg. poszły do adopcji trzy dorosłe psy i jeden szczeniak. Domek 21 znalazł Budrys pod Drzewicą, dzisiaj Puchaty, przyjechał po niego Pan z synami. Zobaczyli go w internecie i wiedzieli, że to właśnie on:loveu: Domek z ogródkiem. Trzeci ies nie wiem który, zaraz przejrzę zdjęcia to się zorientuję. Malamucik miał gości, podobno wcale nie jest taki duży, ale ma z 10 lat:shake: Jest inteligenty i strasznie się żalił i krygował przed dziewczynami. I moja kochana Iskra jest bardzo pogryziona, bierze zastrzyki, pogryzla ją Nina. Wcześniej czarną teraz Iskrę. Iskra to nie ten sam pies. W schronisku 5 szczeniaków. jedna dziewczynka ma chorą łapkę.:shake: Quote
Recommended Posts