Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Rafał na pierwszej stronie są oprócz Sybira aktualne dane, przy tych co maja dom jest napisane, reszta do adopcji.
ja jutro zadzwonię do schronu i sprawdzę czy od niedzieli jakiś psiak poszedł do domku.

Możesz się dowiedzieć, czy [FONT=Franklin Gothic Medium]LOPEK nadal jest w schronisku?[/FONT]

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Specjalnie dla Ocelot,wiadomości o Damie.
Jest już znacznie lepiej. Dziewczyna robi sie kontaktowa, przyzwyczaiła się do domu i nowych warunków. Nie szaleje już tak, jak na początku. Wystawiłam ją na Allegro, ma duzo wejść, ale na razie nikt się nie odezwał.
Generalnie jest z nią już o wiele łatwiej.

Posted

rafali910 napisał(a):
Następne info o adopcji psa Budrys dane na forum u mnie

Budrys to pies, który został porzucony w listopadzie na Niebrowie. bardziej załamanego psa nie widziałam.
Trafił do schroniska, początkowo nie wychodził z budy. Teraz jakoś się przystosował, a nawet zaczepia psiaki całkiem niepotrzebnie.

Posted

rafali910 napisał(a):
Ale daje się Budrys pogłaskać w schronie czy nie za bardzo .

Budrys do ludzi jest przekochany i przemiły;)
Można go głaskać do woli;)

Kinguska dzięki

Posted

Jaaga napisał(a):
Specjalnie dla Ocelot,wiadomości o Damie.
Jest już znacznie lepiej. Dziewczyna robi sie kontaktowa, przyzwyczaiła się do domu i nowych warunków. Nie szaleje już tak, jak na początku. Wystawiłam ją na Allegro, ma duzo wejść, ale na razie nikt się nie odezwał.
Generalnie jest z nią już o wiele łatwiej.

Jaaga, dziekuję za wiadomości. Tak sie martwiłam. Dobrze, że jest już lepiej. :)

Zapytam jeszcze nieśmiało, czy możemy liczyć na jakieś zdjęcia Damy? Prooooszę!!! :oops:

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do schroniska
nie było w tym tyg adopcji niestety, nowe psiaki z interwencji przybywają.
Zgłoszeń bardzo dużo, nie wszystkie psiaki są zabierane, jeśli nieźle wyglądają.
Przedwczoraj jakiś czarny owczarkowaty z mojego osiedla zabrany. Muszę sprawdzić czy go nie znam.
Lopek jest Argat.

Posted

Dziewczynka z Warszawy jest zainteresowana. Chciałaby z rodzicami podjechać, zobaczyć Lopka. (Rodzice chyba dopiero dzisiaj mają się o tym dowiedzieć)
No w każdym razie prosiłam, żeby się z Wami skontaktowali.

Posted

Argat napisał(a):
Dziewczynka z Warszawy jest zainteresowana. Chciałaby z rodzicami podjechać, zobaczyć Lopka. (Rodzice chyba dopiero dzisiaj mają się o tym dowiedzieć)
No w każdym razie prosiłam, żeby się z Wami skontaktowali.

Czyli oby rodzice byli zainteresowani;)

Posted

Nie mam ochoty o tym pisać, a tym bardziej komentować.

zadzwonił dzisiaj do mnie kolega z pracy, podobnow w Wiadomościach Łódzkich jest Tomaszów. I to nie z tej dobrej strony.
W Tomaszowie z drugiego piętra wyrzucono psa, kręcąć film o tym (pewnie zasugerowano się Lublinem).
Nie widziałam tych wiadomości, nie znam więcej szczegółów.
Wyć mi się chce:-(