Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Oj ciotki, ciotki, widzę, że wy się tak znacie na sporcie, jak ja :evil_lol:

To jest Sebastian Świderski

To jeden z najlepszych naszych siatkarzy, gra teraz w reprezentacji, a jak siatkarzom dobrze pójdzie teraz turniej, pojadą na olimpiadę do Pekinu. :cool3:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kara. napisał(a):
Zabijcie mnie ale kto to jest ten świderski???:oops: Skoro lata w koszulce to pewnie sportowiec ale jaki:oops:

Kara -> chyba Cię zabiję ! :diabloti:

Jak można nie znać 'buziaczka Świderka' ? :razz:

No wiesz, taki przystojniak...i go nie znać ? :roll:

Posted

Kara. napisał(a):
:hmmmm: Mniam.... On też do adopcji:siara:;)

On chyba już adoptowany :eviltong: ale może da się wypożyczyć :razz:. Podobno Swiderski bardzo kocha psy, zresztą sam ma futrzaka. Może zatem, dla dobra sprawy dałby się zlicytować na naszym bazarku. :evil_lol: Ale cioteczki by się do licytacji rzuciły. :siara: Kupiłybyśmy nie tylko deski, ale całe budy. ;)

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Kara -> chyba Cię zabiję ! :diabloti:

Jak można nie znać 'buziaczka Świderka' ? :razz:

No wiesz, taki przystojniak...i go nie znać ? :roll:

:oops: Bo ja nie oglądam telewizji:eviltong: Wolę Dogo:cool3: A sporty uprawiam extremalne pt"Jak być matką 4 i pół miesięcznego brzdąca, który od urodzenia spanie uważa za stratę czasu i przeżyć":diabloti:

Buziaczek hi hi:evil_lol:

Obawiam się tylko, że dogomaniaczki mogłyby mieć za mało kasy:roll: Wszystko idzie na psy;)

Posted

Kara. napisał(a):
:oops: Bo ja nie oglądam telewizji:eviltong: Wolę Dogo:cool3: A sporty uprawiam extremalne pt"Jak być matką 4 i pół miesięcznego brzdąca, który od urodzenia spanie uważa za stratę czasu i przeżyć":diabloti:

Ciekawy sport...:razz:

Dogomania jest niezastąpiona, ale...ogólne pojęcie w mediach trzeba mieć. :diabloti:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
On chyba już adoptowany :eviltong: ale może da się wypożyczyć :razz:. Podobno Swiderski bardzo kocha psy, zresztą sam ma futrzaka. Może zatem, dla dobra sprawy dałby się zlicytować na naszym bazarku. :evil_lol: Ale cioteczki by się do licytacji rzuciły. :siara: Kupiłybyśmy nie tylko deski, ale całe budy. ;)

To prawda ma swojego futrzaka i na prośbę zareagował bardzo entuzjastycznie, przywiózł koszulkę z domu;)

Muszę się dowiedzieć czy jeszcze będą w Spale, może koszulka byłaby atrakcyjniejsza z jego autografem? Bo autograf jest ale na piłce:evil_lol:

Koszulka oryginalna meczowa, pachnie bardzo przyjemnie, ale chyba uprana, zapach proszku, albo płynu do płukania, a może Świderski tak pachnie? ;)
Ale bardzo pozytywnie

Posted

Ogólne to mam:evil_lol: Wiem kto to jest Kubica:diabloti:

ocelot napisał(a):
Koszulka oryginalna meczowa, pachnie bardzo przyjemnie, ale chyba uprana, zapach proszku, albo płynu do płukania, a może Świderski tak pachnie? ;)Ale bardzo pozytywnie

Idę po kredyt:scared:Na Świderskiego na bazrku

Posted

Kara. napisał(a):
Ogólne to mam:evil_lol: Wiem kto to jest Kubica:diabloti:

A Twój TZ nie ogląda sportu?
Ja ogólnie też mam:evil_lol: Ale zapaśników przemianowałam na wolnych, też dobrze;)

Posted

ocelot napisał(a):
A Twój TZ nie ogląda sportu?
Ja ogólnie też mam:evil_lol: Ale zapaśników przemianowałam na wolnych, też dobrze;)

Nie wiem czy ogląda czy nie bo go stale nie ma, a w domu nie pozwalam bo już kiedyś wykańczał mnie Małąmyszą.
O i wiem kto to jest Małamysz:evil_lol: Ależ ja jestem oblatana w sporcie:evil_lol:;)

Posted

No to mam nowinę - Skoczek w nowym domu, nie w tym co wczoraj był telefon, ale podobno w bardzo dobrym.

Przyjechali ludzie - starsze małżeństwo z Opoczna po Szczeniaka, ale kierownik przekonał ich do Skoczka. Podobno bardzo sympatyczni;)

W@ nowym domu również podhalan, Pan wypatrzył go na allegro, przyjechał z Częstochowy, podobno fajny facet;)

Posted

Karilka napisał(a):
Adopcje sie coś ruszają;). Wpadłam na moment. Kilka spraw do załatwienia jeszcze mam....:shake::roll:

Ty się nie wygłupiaj... GrubbaRybba w przyszły weekend się wybiera do schronu, umów się z nią;)

Ja jadę jutro, ale na chwilę, bo potem do pracy

Posted

ocelot napisał(a):
No to mam nowinę - Skoczek w nowym domu, nie w tym co wczoraj był telefon, ale podobno w bardzo dobrym.

Przyjechali ludzie - starsze małżeństwo z Opoczna po Szczeniaka, ale kierownik przekonał ich do Skoczka. Podobno bardzo sympatyczni;)

W@ nowym domu również podhalan, Pan wypatrzył go na allegro, przyjechał z Częstochowy, podobno fajny facet;)

Super, że Skoczek w nowym domku! :multi::multi::multi:
Pan od podhalana wcześniej ze mną długo rozmawiał, przesyłałam mu zdjęcia, opowiadałam o psia. Mówił, że przyjedzie, ale nie spodziewałam się, że tak szybko. Pan ma dobre warunki, wielkie podwórko i duży dom. Szukał dużego i spokojnego psa. Fajnie, że wybrał naszego Boryska. :multi::multi::multi:

Posted

Aga na przyszłość: nie pisz że pies "jest w typie" pisz że to pies rasowy i tyle.
Ciemnota będzie widziała, ze to jest taki pies a ci, którzy będą szukać jagterriera będa widzieć różnice.
Jak piszesz "w typie" to ów ciemnota (często o dobrych sercach) uznaje, że to jest kundel nie warty zachodu. A kundla przecież nikt nie chce bo są nie modne.

Ten pies jest praktycznie identyczny jak jagdterrier.
Ja bym mu szukała tatuażu nawet.
Tyle, że to typ krótkowłosy. Możliwe,że pracujący.

Posted

Karilka napisał(a):
Aga na przyszłość: nie pisz że pies "jest w typie" pisz że to pies rasowy i tyle.
Ciemnota będzie widziała, ze to jest taki pies a ci, którzy będą szukać jagterriera będa widzieć różnice.
Jak piszesz "w typie" to ów ciemnota (często o dobrych sercach) uznaje, że to jest kundel nie warty zachodu. A kundla przecież nikt nie chce bo są nie modne.

Ten pies jest praktycznie identyczny jak jagdterrier.
Ja bym mu szukała tatuażu nawet.
Tyle, że to typ krótkowłosy. Możliwe,że pracujący.

Muszę się z Tobą nie zgodzić:shake: Istnieje niebezpieczeństwo,że ciemnota weźmie psa przekonana, że ma rasowego a jak ktoś ich w końcu uświadomi to fruuu na ulicę.:-(

No i przy okazji rasowy=rodowodowy:cool1: Ma rodowód:evil_lol:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
I pytanko...

...mogę mu założyć wątek z testem z allegro ?

Jasne Zuziu. Ty masz dobrą rękę do wątków. Jak założyłaś Misiowi, od razu domek znalazł.

Posted

Mam bardzo złą wiadomość...

Ten pies

Ma złamany nadgarstek. Bardzo cierpi, a schronisko nie ma szans na przeprowadzenie operacji, a nawet ma zrobienie mu prześwietlenia.
Musimy go natychmiast zabrać ze schroniska!!!