GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Natalia, dziekuję za zaktualizowanie informacji o astach. Quote
GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Postanowiłam zaktualizować allegro naszych psiaków. I tak: Allegro mają: Skoczek, Miś, Rudolf, Przylepa, Dyzio, Nina, Albi, Trixie, Mona, małe psy i sunie mają zbiorową aukcję. Alegratkę mają: Dyzio, Nina, Mona, Przylepa, Rudolf, Skoczek, Momo. Quote
ocelot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Aga dziękujemy Ci bardzo Pomyśl o podhalanie, on jest młody, nie ma dwóch lat i rasowy Quote
GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 ocelot napisał(a):Aga dziękujemy Ci bardzo Pomyśl o podhalanie, on jest młody, nie ma dwóch lat i rasowy Wiem, pamiętam o nim, ale jakoś czasu mi brakuje na wymyślenie tekstu. Quote
GrubbaRybba Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wczoraj była u mnie Justynam z Emmą. Justyna przywiozła karmę dla szczeniąt dużych ras, dla naszego Onka z chorymi stawami i gryzaczki dla psów. A Andzia z Emmą urządziły sobie gonitwy po mieszkaniu. Podgryzały się, biegały, skakały doskonale się przy tym bawiąc. Wygląda na to, że się polubiły. :) Justyna dziękuję za karmę! :loveu: Quote
justynam Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Wczoraj była u mnie Justynam z Emmą. Justyna przywiozła karmę dla szczeniąt dużych ras, dla naszego Onka z chorymi stawami i gryzaczki dla psów. A Andzia z Emmą urządziły sobie gonitwy po mieszkaniu. Podgryzały się, biegały, skakały doskonale się przy tym bawiąc. Wygląda na to, że się polubiły. :) Justyna dziękuję za karmę! :loveu: Nie ma sprawy, bedę coś podrzucać od czasu do czasu :lol: Emma po zabawie z Andzią zasnęła od razu w samochodzie, ulicy Woronicza już nie pamięta :evil_lol: Także polecamy się do zabawy, jak już będzie mogłą luzem biegać. Quote
GrubbaRybba Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Moja Andzia też padła po zabawie. No i w domu nareszcie był spokój. :) Jak tylko Emmie skończy się cieczka, będziemy musiały się spotkać gdzieś na świeżym powietrzu, aby dziewczynki sobie pobiegały. Quote
ZUZANNA11 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Aniu, chciałabym założyć wątek. Czy mogę skopiować tekst z allegro ? Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mam zdjęcia, które oddaję do Waszej dyspozycji;): Tak a propos - to jest chyba pitbullka Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Niektórych psów nie mamy;). Pit bullka, chudzinka amstaffka i Świerzb są chyba nowi na tym wątku. Różnica wielkości zdjęcia matki ze szczeniętami jest wada aparatu w telefonie. Zbliżam - zmniejszam format. Bardzo zmniejszam format. Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kara. napisał(a):A jak "mój" Lordzio? Lepiej??? Lepiej. W niedzielę kierownik mówił, że niedługo do kastracji. Zmiany powstrzymane. Mały trochę śmiesznie wygląda, bo ma sporą głowę;) Quote
Kara. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Bardzo się cieszę. I może wreszcie małego-dużego zobaczę na zdjęciach:cool3: Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cholerka, jak byłam ostatnio to zapomniałam mu cyknąć...:shake: Przepraszam.:roll::oops: Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Karilka napisał(a):Cholerka, jak byłam ostatnio to zapomniałam mu cyknąć...:shake: Przepraszam.:roll::oops: Wtedy była okazja, teraz nie da rady przed kastracją Quote
ZUZANNA11 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Agnieszko, chciałabym założyć wątek. Czy mogę skopiować tekst z allegro ? Chciałabym założyć wątek Misiowi...mogę Agnieszko ? :razz: Quote
GrubbaRybba Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Chciałabym założyć wątek Misiowi...mogę Agnieszko ? :razz: No jasne :) Możesz wykorzystać tekst z jego allegro. Quote
ZUZANNA11 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Miś ma wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10154090#post10154090 Quote
Recommended Posts