GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Cioteczki, popatrzcie na Puszka vs Kubę. Kuba waży dziś 10,5 kilo, jest już po kastracji, miał też amputowany ogonek z powodu matwicy. Ogonek ślicznie zarasta sierścią, za jakiś czas będzie miał robione czyszczenie zębów I z Filipem Quote
papudraczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 i wróciłam !! a tu tyle nowosci!! fajnie!! cieszę się że psiaki znajdują domki!! oby były to dobre domeczki!! dziewczyny w środę mogłabym zawieść psiaka gajowej jezeli oczywiście wszystkim pasuje!! ?? Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Papudraczku, to musisz z Ocelot się dogadać. Myślę jednak, że będzie OK. W czwratek za to mamy transport dla Sary. Pilnie jednak poszukujemy transporterka. Bez niego Sara nie pojedzie. Kto może pożyczyć transporter? Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Aha, mam tez wieści od Shaggiego. Psiak jest szczęśliwy, właściciele zakochani. Shaggy jest czujny, szczeka na wszystko. Jest też przytulaśny i cudowny. No i zmienił wygląd, wizyty u fryzjera zmieniły go w istnego championa. :cool3: Jak dostanę zdjęcia, wstawię. Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 papudraczek napisał(a):i wróciłam !! a tu tyle nowosci!! fajnie!! cieszę się że psiaki znajdują domki!! oby były to dobre domeczki!! dziewczyny w środę mogłabym zawieść psiaka gajowej jezeli oczywiście wszystkim pasuje!! ?? W środę nie dam rady z Tobą podskoczyć do schroniska, ale już byłaś - to dasz radę. Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ach, tylko smycz trzeba jakąś dla Brendy zabrać. Dla Sary zresztą też. Quote
papudraczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 pewnie że dam radę!! i czapkę odbiorę!!:lol: z odebraniem nie ma problemu. tylko jeszzce gajowa musi się wypowiedzieć czy jej pasuje!! jeżeli jeszcze coś trzeba byłoby zrobić na miejscu to czekam na znak!! Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Papudraczku Gajowa w środę będzie czekać na Brendę. A Ty czekaj na pw od niej;) Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Super!!!! Dziewczyny, jesteście kochane!!! :multi: Papudraczku, nie znasz kogoś, kto w Warszawie ma transporter, taki trochę większy? Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ania była w niedzielę w schronie. Wklejam zdjęcia z jej wyprawy... KEN BEŻOWY PSIAK - o posturze jamnikowej, czyli niski i długi; :lol: młody, łagodny... CZARNY PIES - młody, skacze na kraty, gdy się podchodzi, chce być głaskany.... Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 STARSZA ONKA - jej zdjęcia są już na wątku. Sunieczka najpierw była bardzo wystraszona. Teraz trochę się oswoiła. Jest piękna. Została też wysterylizowana. SKOCZEK Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 MAŁY, PUCHATY PIES - młodziutki i wesoły... Więcej zdjęć na str 1. EDI Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ten na dole ciemny i puchaty jest dopiero po kastracji - piesek, ta wyżej to suczka Quote
beka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wszytkie "Wasze" pieski piękne.. Z każdym dniem coraz cieżej mi wchodzic na dogo. Boli że nie moge pomóc :( Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiemy, że boli, ale dobrze, że zaglądasz do nas Quote
ZUZANNA11 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Też zaglądam, podnoszę, i myślę...ale niestey tylko tyle mogę...;( Quote
papudraczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dostałam pw od Gajowej!! czeka w środę na Brendę!!:multi::multi: kolejna bida wyciągnięta!! oby szybciutko znalazła DS!!! Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A na poprawę humoru z rana wieści o chorej Balbinie-Zuzi : "Leki cały czas bierze,humor jej cały czas dopisuje skacze chce się bawić, a w nocy ma niekończący się szczek chyba trzeba będzie ja w garażu zamykać bo sąsiedzi w lato przy otwartych oknach będą się buntować:-)Za parę dni będzie miała badania znowu." Quote
ZUZANNA11 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ocelot napisał(a):A na poprawę humoru z rana wieści o chorej Balbinie-Zuzi : "Leki cały czas bierze,humor jej cały czas dopisuje skacze chce się bawić, a w nocy ma niekończący się szczek chyba trzeba będzie ja w garażu zamykać bo sąsiedzi w lato przy otwartych oknach będą się buntować:-)Za parę dni będzie miała badania znowu." Super wiesci !!! :loveu: A który to Shaggy ???:oops: Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Super wiesci !!! :loveu: A który to Shaggy ???:oops: To prawda, świetne wieści płyną od Balbiny. Zuziu, to jest Shaggy: Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ciotki, jedziecie może na zlot dogomaniaków? 4-10 sierpnia? Ja właśnie stwierdziłam, że może pojadę. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 Quote
Recommended Posts