majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Niech los zdecyduje dalej i rozpęta raj adopcyjny Waszych psiaków! Quote
GrubbaRybba Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Aniu z tego co wiem to Ryba mieszka w Warszawie...a Gajowa okolice Warszawy... to chyba dość blisko... Tak, mieszkam w Warszawie. Nie wiem jednak, gdzie mieszka Gajowa. Moze blisko, a moze nie. Zalezy z ktorej to strony Warszawy. A o co chodzi? Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 I tradycyjnie już...poźnonocnie - wątek w górę... Quote
ocelot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To ja z rana, żeby ktoś wypatrzył jakiegoś pieska Quote
maggiejan Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ocelot napisał(a):To ja z rana, żeby ktoś wypatrzył jakiegoś pieska Aniu, widzę, że wprawiasz się w hopaniu ;) A jaki ruch w schronie, czy ludzie zachodzą, pytają? Quote
ZUZANNA11 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No bo Gajowa mówiła że mogłaby wziąść na DT jakiego Onka...tylko że problmem jest transport... Quote
ocelot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 maggiejan napisał(a):Aniu, widzę, że wprawiasz się w hopaniu ;) A jaki ruch w schronie, czy ludzie zachodzą, pytają?Hopam, hopam. Ruchu prawie wcale, jedna adopcja na tydzień. Rozmawiałam z dziennikarką miejscowej gazety, żeby ukazywały się zdjęcia psiaków z opisem. Ma porozmawiać z dziennikarką od tej rubryki;) Quote
ZUZANNA11 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dziewczyny, chyba terierowata suńka jest o ostatnim TIT-cie. Quote
ZUZANNA11 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dziewczyny, chyba terierowata suńka jest o ostatnim TIT-cie. Quote
papudraczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):No bo Gajowa mówiła że mogłaby wziąść na DT jakiego Onka...tylko że problmem jest transport... arazie jestem na wyjezdzie, ale wracam w poniedziałek i chcę rozpocząć mój wolontariat w Tomaszowie;) (bedę musiała się ocelot z tobą umówić żebyś mnie jakoś wprowadziła w to) i wtedy mogę zabrać jakiegoś psiaka i zawieść Gajowej jeżeli się nie rozmyśliła Quote
ocelot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ok. Czekam;) Tylko mi najlepiej wekendy psaują, a do Gajowej napiszemy pw Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Psiaki w górę, a po "górze" out, na zewnątrz. Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Są, są co najmniej dwie prawdziwe pięknoty, ale zdjęcia dopiero po kwarantannie. Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Podnoszę.......................................... Quote
ocelot Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Brenda ma szansę na DT u gajowej, problemem może być tylko transport Quote
ZUZANNA11 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ocelot napisał(a):Brenda ma szansę na DT u gajowej, problemem może być tylko transport Konstancin nie jest z naszej strony ? ;> Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Konstancin jest na południe od Warszawy. Jeśli potrzebny byłby transport, w najbliższym czasie trol będzie jechał z Ełku do Zabrza. Prawdopodobnie zabierze mała terierkową sunie Sarę do Katowic. Może wracając mógłby zabrać ONkę do Warszawy. Trzeba z nią/nim pogadać. Transport oczywiście jest płatny. Quote
ocelot Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Czyli psy mogłyby razem pojechać? Ja później spróbuję się skontaktować z gajową, bo do wieczora nie dorwę się do Internetu Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 ocelot napisał(a):Czyli psy mogłyby razem pojechać? Ja później spróbuję się skontaktować z gajową, bo do wieczora nie dorwę się do Internetu I tak i nie. To znaczy jeden pojechałby w jedną stronę, a drugi w drugą. Pewnie będzie też trzeba sunie (obie) zabrać wcześniej ze schronu, bo Trol pewnie w Tomaszowie (jadąc na południe) będzie po południu, ale wracając z Zabrza, będzie w nocy. Ktoś będzie musiał ONkę zabrać ze schronu i przetrzymać kilka godzin. Aniu, zrobiłabyś to? Nie wiem też, czy Trol nie ma już zbyt wielu psów do przewiezienia. Trzeba do niego/niej napisać PW i spytać. No i kasa. Dwa psy, to pewnie będzie ok 300-400 zł. Czyli sporo. Quote
ocelot Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Agnieszka nie dam rady zabrać psiaków ze schroniska, bo ja nie mam co z nimi zrobić niestety. Quote
Recommended Posts