ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Donoszę:lol: Sunia podobna do jamnisi jest już bezpieczna w DT w Mielcu. dzięki Papudraczkowi i Argot, u której zamieszkała. Quote
ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Dziewczyny co z wolontariatem ? Czy ja mogłabym być wolontariuszką...? Myślę, że tak;) Quote
*Gajowa* Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czy ten piekny młody ONek jest jeszcze w schronisku? Szkoda byłoby gdyby trafił na łańcuch :-( . Mogę dać mu DT o ile uważacie, że miałoby to sens. Quote
ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 On-ek jest jwszcze w schronisku, chłopak jest po kastracji i gotowy do adopcji. Myślę, że DT nie byłoby złe, tylko u nas jest problem z transportem. Quote
papudraczek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ocelot napisał(a):No i mamy w schronisku szczeniaka kaukaza, znacie kogoś od molosów? tak widziałam go dziś jak odbierałam mone!!! jest piękny i bardzo przyjazny!!! Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 strasznie się cieszę z jej szczęścia!!! dziewczynki po wczorajszej wizycie w schronie miałam pełną głowę myśli!! pół nocy walczyłam z myślami !! jak mówiłam kiedyś sobie powiedziałam że nie wejdę nigdy do schronu, bo serce mi pęknie i bede ryczała po nocach!! dziś stwierdzilam że duża ze mnie już dziewczynka;) i trzeba stawić sobie czoło!! jeżeli tylko wam się przydam zgłaszam się na waszą wolontariuszkę!!! tylko dajcie mi znać w czym wam pomóc!! tak sobie myślałam że może trzeba poruszyć tomaszowską prasę i lokalną tv??? Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Papudraczku ja za każdym razem jak tam idę i wracam to wypalam tonę papierosów, płaczę i w ogóle. z prasą tomaszowską będę rozmawiać może dziś, żeby było co tydz. zdjęcie i opis psiaka. Telewizja nasza hym..., no mam swoje mało pozytywne zdanie. A pomoc zawsze się przyda, Aga na pewno chętnie Cię będzie do nas zabierać. Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ty już dla nas dużo zrobiłaś, jeden maluch na dt, Mone kawał drogi przewiozłaś. Quote
majqa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Papudraczku nie wolno walczyć z sobą!!! Przegrana murowana!!!:shake: :evil_lol: Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 To fajnie!! cieszę się że bede mogła pomóc!! hmmm znow wracam do tomaszowa!!!do końca marca mam troszkę więcej wolnego czasu także bede mogła częściej bywać w tomaszowie!! tak naprawdę nie zrobiłam jeszcze prawie nic!! ale mam nadzieję że zrobię:razz: a czy macie w tomaszowei coś takiego jak dni tomaszowa?? można by tam powystawiać psiaki!!! połączyć to z jakimi konkursami dla dzieci i zachęcić ludzi do zwierzątek!! spróbuję tez dotrzeć do starych znajomych z tomaszowa ( sportowców) może nam jakoś pomogą!! Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 majqa napisał(a):Papudraczku nie wolno walczyć z sobą!!! Przegrana murowana!!!:shake: :evil_lol: racja!! ale nie wolno swojej "spokojności" stawiać ponad dobrem zwierząt:angryy: wstyd mi teraz Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Są Dni Tomaszowa. A Ty papudraczku jesteś Tomaszowianka? Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 nie nie jestem!! ale znam troszkę osób z tomaszowa!! zawodowo zajmowałam się sportem i poł życia spędziłam w spale!! a jak w spale to i w tomaszowie!! no i byłam kiedyś z panczenistą z tomaszowa więc poznałam tam troszkę ludzi i miejsc!! może teraz mi się też przyda ta była znajomość bo on był znany w tomaszowie i to mozna wykorzystać:evil_lol::evil_lol: Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A pewnie, że można, a z którym jeśli nie za bardzo niedyskretne? Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 pewnie ze nie za bardzo niedyskretne; dawno bylo i nieprawda:lol: mówi ci coś paweł abratkiewicz Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mówi, mówi, raz, że faktycznie sława, a dwa to kolega z podwórka, tylko potem jakoś kontakt straciliśmy. Wychowywaliśmy sie w jednej kamienicy, jeszcze jako te glutki. Dlatego pytałam, bo Pawła najlepiej kiedyś znałam. Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to mamy wspólnych znajomych!! bywalam w waszej kamienicy!! odwiedzaliśmy mamę Pawła i siostry!! ha!! ale numer!! aha i bez przesady z tą sławą!! Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 O kochana, to bywałaś tam, gdzie często wracam, po za tym to moje najukochańsze miejsce na Ziemi. Siostry też znam. Był przecież czas, ze Paweł miał swoje 5 min. Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Papudraczku widzisz wola Nieba, musisz do nas do schroniska przyjechać, bo czapkę zostawiłaś.;) Quote
ZUZANNA11 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziewczyny, chciałabym być wolontariuszką w Tomaszowie ale nie mogę. :( Rodzice mi nie pozwalają...mówią że 'lepiej pomagaj ludziom' ... itp. :( Quote
ZUZANNA11 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Aniu z tego co wiem to Ryba mieszka w Warszawie...a Gajowa okolice Warszawy... to chyba dość blisko... Quote
papudraczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ocelot napisał(a):Papudraczku widzisz wola Nieba, musisz do nas do schroniska przyjechać, bo czapkę zostawiłaś.;) a tak jej szukałam:lol: teraz juz nie mam wyjscia!!!;) Quote
Recommended Posts