Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie się cieszę z jej szczęścia!!!
dziewczynki po wczorajszej wizycie w schronie miałam pełną głowę myśli!! pół nocy walczyłam z myślami !! jak mówiłam kiedyś sobie powiedziałam że nie wejdę nigdy do schronu, bo serce mi pęknie i bede ryczała po nocach!!
dziś stwierdzilam że duża ze mnie już dziewczynka;) i trzeba stawić sobie czoło!!
jeżeli tylko wam się przydam zgłaszam się na waszą wolontariuszkę!!!
tylko dajcie mi znać w czym wam pomóc!! tak sobie myślałam że może trzeba poruszyć tomaszowską prasę i lokalną tv???

Posted

Papudraczku ja za każdym razem jak tam idę i wracam to wypalam tonę papierosów, płaczę i w ogóle.
z prasą tomaszowską będę rozmawiać może dziś, żeby było co tydz. zdjęcie i opis psiaka.
Telewizja nasza hym..., no mam swoje mało pozytywne zdanie.
A pomoc zawsze się przyda, Aga na pewno chętnie Cię będzie do nas zabierać.

Posted

To fajnie!! cieszę się że bede mogła pomóc!! hmmm znow wracam do tomaszowa!!!do końca marca mam troszkę więcej wolnego czasu także bede mogła częściej bywać w tomaszowie!!
tak naprawdę nie zrobiłam jeszcze prawie nic!! ale mam nadzieję że zrobię:razz:
a czy macie w tomaszowei coś takiego jak dni tomaszowa?? można by tam powystawiać psiaki!!! połączyć to z jakimi konkursami dla dzieci i zachęcić ludzi do zwierzątek!!
spróbuję tez dotrzeć do starych znajomych z tomaszowa ( sportowców) może nam jakoś pomogą!!

Posted

majqa napisał(a):
Papudraczku nie wolno walczyć z sobą!!! Przegrana murowana!!!:shake: :evil_lol:

racja!! ale nie wolno swojej "spokojności" stawiać ponad dobrem zwierząt:angryy: wstyd mi teraz

Posted

nie nie jestem!! ale znam troszkę osób z tomaszowa!! zawodowo zajmowałam się sportem i poł życia spędziłam w spale!! a jak w spale to i w tomaszowie!! no i byłam kiedyś z panczenistą z tomaszowa więc poznałam tam troszkę ludzi i miejsc!! może teraz mi się też przyda ta była znajomość bo on był znany w tomaszowie i to mozna wykorzystać:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mówi, mówi, raz, że faktycznie sława, a dwa to kolega z podwórka, tylko potem jakoś kontakt straciliśmy. Wychowywaliśmy sie w jednej kamienicy, jeszcze jako te glutki. Dlatego pytałam, bo Pawła najlepiej kiedyś znałam.

Posted

O kochana, to bywałaś tam, gdzie często wracam, po za tym to moje najukochańsze miejsce na Ziemi. Siostry też znam.
Był przecież czas, ze Paweł miał swoje 5 min.