Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sporti ważne, że udało się jakiemuś psu. Ona chociaż nie przeżyje traumy, a nasz On-ek jest ładny, że myślę znajdzie kogoś. Postaramy się go pooglaszać, jak zrobimy lepsze zdjęcia.

Trzymamy kciuki za Was i za pannę;)

Posted

Tak też właśnie pomyślałam Ocelocie, piękny ONek ma większe szanse na dom niż ta sunia, a teraz idzie wiosna, suczka pewnie lada dzień dostanie rui, zajdzie w ciążę (mam nadzieję, że już nie jest) i na świat przyjdą kolejne biedy...raz już miała szczenięta i na pięć maluchów przeżył chyba jeden- z tego co zrozumiałam.... to był jeden z ważniejszych argumentów.

Posted

Cioteczki, szukam kogoś, kto ma ochotę pojechać ze mną do Tomaszowa do schronu w sobotę. Prawdopodobnie będę wiozła 3 szczeniaki. Sama mogę nie dać rady prowadzić i ogarniać tego towarzystwa. Mój TZ się miga, choć bardzo go prosiłam o pomoc. Może któraś z was by pojechała?

Posted

Psiaki z Tomaszowa przypominają się
A mała Maluńka rozbrykała się na dobre!! bałam się o jej socjalizację!! ha!!ha!! zupełnie się już zsocjalizowała i nie miała z tym żadnego problemu!!!
mała (ogromna) łobuziara z niej, a do tego przylepa jakich mało!!!

Posted

[quote name='ocelot']Papudraczu a szansa na jakieś zdjęcia?
oczywiście, oto kilka (za bardzo mi nie wychodzi wstawianie zdjątek, inaczej niż tak nie umiem:roll:):
tak sobie śpimy

tak bawię się Kacpra ogonem, jest taki duży:

Kacpi musi leżeć, żeby się ze mną bawić:

ale jest fajny bo mogę po nim chodzić:

jest jak starszy brat taki duży a taki delikatny, nawet przy przeciąganiu: