beka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zajmują się wszystkimi które potrzebuja pomocy :) Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Mam rodzinę w Siedlcach, podróż pociągiem trwa 1,2 godziny. Tego pana co chce szczeniaka i zaproponowałaś mu odwiedziny w schronie w sobotę.:p Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 York jedzie dziś na DT do Beaty (Erazm). Ona go podkarmi i wypielęgnuje. Warunek jeden, mamy się stawić na kastrację do schronu. :multi: Przynajmniej jedna bida dziś będzie spała w ciepełku. Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 AśkaK napisał(a):Mam rodzinę w Siedlcach, podróż pociągiem trwa 1,2 godziny. Tego pana co chce szczeniaka i zaproponowałaś mu odwiedziny w schronie w sobotę.:p Aha... ale ja mu nie pisałam, że ty go zabierzesz... myślę, że on sam tam dojedzie... bo nawet nie napisał mi, gdzie mieszka. A z tą podróżą, to super. Napiszę o tym do tej babki. Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ok, w takim razie możemy się z nim spotkać na miejscu. Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 podnoszę... Asiu, jeśli pan sie odezwie, umówię się z nim na miejscu, w schronie. A o której chcesz jechać do Tomaszowa? Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A ile to jest kilometrów, ok 100 pewnie? O 8 wyprowadzam jedną suńkę i chciałabym jechać jakoś niedługo potem, czyli przed 9-tą. Quote
anouk92 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zobaczyłam zdjecie tej suni i ona jest strasznie podobna do Tary która trafiła do Emir a później do nowego domu:crazyeye:. Ta biała plamka na nosie i te białe skarpety. wątek Tary: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81621&highlight=tara Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Rzeczywiście, ale Tara ma chyba mniej białego na nosie i fafli? Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Podobna, ale Tara ma inne uszy, niż Balbina. Bardziej puchate i dłuższe. Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Erazm zabrała yorka ze schroniska. Mówi, ze york jest dłuższy i trochę wyższy od prawdziwego yorka, ale śliczny. Pies ma dt w Łodzi, ale tylko na max 2 tygodnie. Zatem szukamy mu domu. Psiak dziś będzie u weta. Jest też bardzo wychudzony i zaniedbany, ale Erazm doprowadzi go do porządku. Jeśli ktoś byłby chętny na yorkopodobnego kawalera, zapraszam. Psiak czeka! Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Uch... dużo się dzieje... Alpina ma domek dla yorka. Trzeba tylko psa przetransportować do Katowic lub Krakowa. Czy ktoś będzie jechał w tamtą stronę... Jezooo nikt to nie zagląda... a tu się dzieją takie ważne rzeczy... :-( Quote
majqa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zagląda, zagląda ale zasuwacie tak z wątkiem, że "szacuneczek" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...Super, że wreszcie coś drgnęło !!! Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Modliszka84 zabierze yorka z Łodzi do Krakowa 10 lutego. :multi: Wszystko dograne. York będzie w Łodzi do 10 lutego, potem jedzie do Krakowa do Ewci, a ona ma już dla niego domek stały. :multi: Oby się tylko wszystko udało! Quote
majqa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ależ wieści !!! Super !!! :multi: :multi: :multi: Fakt, Modliszka jest niezawodna w działaniu !!! Quote
ocelot Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ja tu cały dzień bez Internetu, ale tu się dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Modliszka84 zabierze yorka z Łodzi do Krakowa 10 lutego. :multi: Wszystko dograne. York będzie w Łodzi do 10 lutego, potem jedzie do Krakowa do Ewci, a ona ma już dla niego domek stały. :multi: Oby się tylko wszystko udało! Ale ekspresowa akcja!:loveu: Słuchajcie, jak ktoś z W-wy ma coś do przekazania do schroniska (karmę, koce, kołdry itp) to proszę się zgłaszać:p, może uda mi się odebrać przed sobotą. Dobrze by było gdybyśmy były choć we trzy, ocelot, dasz radę przyjechać w sob.?:oops: To może część psiaków uda się wyprowadzić na krótkie spacery i dobrze obfocić. Quote
ocelot Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Postaram się. Teoretycznie mogę. Umówimy sie jeszcze dokładnie. Quote
Erazm Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Puszek po wypraniu:lol:, w praniu bardzo grzeczny, bez warknięcia czy wykręcania się pozwolił wyczesać, wyciąć kołtuny, u weta grzeczniutki. W związku z tym, że wyjeżdżam, potrzebuję pomocy. Pies jest w Łodzi, we wtorek ma kastrację, kobieta u której udało mi się go upchnąć na tymczas pracuje(do pracy wstaje o 4 rano), czy byłoby mozliwe, aby ktoś mógł go przetransportować do lecznicy pomiędzy 9, a 11? Zwrócę koszty. Psiak ma wyjątkowo smutne, mądre oczy... Quote
GrubbaRybba Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 AśkaK napisał(a): Dobrze by było gdybyśmy były choć we trzy, ocelot, dasz radę przyjechać w sob.?:oops: To może część psiaków uda się wyprowadzić na krótkie spacery i dobrze obfocić. Przy okazji planowanych spacerków, mam ogromną prośbę. Schron nie ma smyczy. Jeśli macie jakieś stare smycze, obdarte, nieużywane, plisss... przekażcie je do schronu. Kupno dużej ilości smyczy, to spore koszty :-(. Asiu, o której planujesz wyjazd? Quote
GrubbaRybba Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Erazm napisał(a):...czy byłoby mozliwe, aby ktoś mógł go przetransportować do lecznicy pomiędzy 9, a 11? Zwrócę koszty. Psiak ma wyjątkowo smutne, mądre oczy... Ciotki z Łodzi, kto pomoże??? :modla::modla::modla: Quote
ocelot Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jest prześliczny, a jak z utrzymywaniem czystości? Quote
Recommended Posts