Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Benek siedzi sam w boksie??
Bo to ze nie podchodzi do krat nie znaczy ze jest łagodny. Wystraszony pies może też być niebezpieczny... żadna sie nie odważy tam wejść?
Moze jakis pracownik cos wie?
Trzeba by sprawdzic czy pozwala podejsc do siebie innym psom. Czy potrafi byc w stadzie.

Posted

Dorothy napisał(a):
Benek siedzi sam w boksie??
Bo to ze nie podchodzi do krat nie znaczy ze jest łagodny. Wystraszony pies może też być niebezpieczny... żadna sie nie odważy tam wejść?
Moze jakis pracownik cos wie?
Trzeba by sprawdzic czy pozwala podejsc do siebie innym psom. Czy potrafi byc w stadzie.

Tu nie chodzi o odwagę, tam nikt oprócz pracowników nie wchodzi do boksów. Nikt. Mimo, że za dobrą monetę przyjmuję to co do mnie się mówi, to nie mam 100% pewności, że to prawda. Siedział sam

Posted

ocelot napisał(a):
Benek do adopcji dopiero po kastracji, a ta nie wiadomo kiedy

Nie wiadomo kiedy oznacza sprawę "dobrania się do psa", obłaskawienia jak rozumiem, czy czegoś jeszcze?

Posted

ANETTTA napisał(a):
a moze przy okazji jak pracownik bedzie w boksie ...to wtedy prubowac ....kurcze szkoda mi go czy to jedyny benio czy jest ich wiecej .........

Anetko, w Tomaszowie jest na szczęście tylko jeden benek.

Posted

Benio nadal jest i będzie. Bez kastracji nie zostanie wydany, chyba, że Rada Miasta zmieni ustawę.
Myślę, że gdyby był chętny na niego - to byłby pierwszy w kolejce do ciachnięcia klejnotów, ale nie ma:shake:

Posted

Cisza, jak makiem zasiał. Ale cala nadzieja w stronie internetowej schroniska.
Muszę się dowiedzieć, jak złapać kontakt z uczniami, którzy przychodzą tam i sprzątają.
I dzięki za banerek w podpisie.

Posted

Dziewczyny, kiedy znowu wybieracie się do schroniska? Jak się ogranę z sesją to bym pojechała, porobiła zdjęcia, mogę też kogoś zabrać z W-wy w obie strony.

Posted

AśkaK napisał(a):
Dziewczyny, kiedy znowu wybieracie się do schroniska? Jak się ogranę z sesją to bym pojechała, porobiła zdjęcia, mogę też kogoś zabrać z W-wy w obie strony.

Ja wybieram się w sobotę. Niestety nie będę jechała z W-wy, tylko z Zakościela (małej wioski 20 km od Tomaszowa).