kama_i_ja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Klementynkaa napisał(a):oczywiscie! są w pierwszym poście do pobrania! Mam drukarkę!:multi: Wydrukuję kilka i rozwieszę:) Zastanawiam się tylko czy tam nie trzeba by było zrobić jakiejść małej aktualizacji.. Fizia zachowuje się już chyba inaczej (?), a poza tym.. szukamy ciągle jej właściciela? Czy nowego pana? Quote
Klementynkaa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 PRZEPRASZAM!!!! z mojego zakręcenia wprowadziłam w błąd Was!!!!!! to co jest w pierwszym poście to ogłoszenie nieaktualne faktycznie :( to jest plakat: wersja kolorowa TUTAJ wersja czarnobiała TUTAJ Quote
maciaszek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Coś się pojawia na horyzoncie? Jakiś domek? Jakiś cień nadziei? Quote
moana Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A Fizia allegro aktualne ma? Jesli nie ma, moge jutro rano zrobic. Quote
Klementynkaa Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 moana napisał(a):A Fizia allegro aktualne ma? Jesli nie ma, moge jutro rano zrobic. Beatka? jest allegro? to Beatka kochana wystaiała... przepraszam, ze milczę ale kolejny dzień leżę prawie nieprzytomna z gorączki... mam cały czas w okolicach 38,5 i nie umiem zbić niczym... Quote
Klementynkaa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 FIZIA sie przypomina, moja choroba + FIZIA = awantura na awanturze :( koszmar Quote
maciaszek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Klementynko, ZDROWIEJ !!!! Fiziu, ZMYKAJ do nowego domu !!! Quote
maciaszek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jeszcze 9 dni, bo Fizia ma czas do 29 lutego. W banerku, który ma Klementynka jest błąd. Ale to nie zmienia faktu, że to strasznie mało czasu... :( Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 FIZIA się z rana budzi i o pomoc prosi ludzi!!! Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 no to miałyśmy dziś przygodę... na porannym spacerku FIZIA znalazła nielegalne chipsy (cała paczka, otwarta zeresztą) no i zaczęła je pożerać, przegoniłam, poszliśmy dalej. po drugim okrążeniu panna namierzyła je drugi raz i pognała znów żreć! zanim nadbiegłam to się jędza wystraszyła mnie i mojego groźnego FEEEEE i niczym doberman pognała przed siebie, bez rozumu, z wyłaczonymi ślepiami, uszami.... zaprowadziłam Kastora do domu i przez godzinę szukałam wariatki :( a jak już wracałam do domu z przerażeniem, ze teraz wyrzuty sumienia mnie zabiją to okazało się, ze ta franca czeka pod blokiem! normalnie tak jak jej nie lubię to się uceszyłam!!! jakim cudem wróciła nie wpadając pod samochód tego nie wiem... ale liczy się, że jest, czeka dalej na kogoś kochającego, kto jej wytłumaczy, ze chipsy ziemniaczane (nawet te o smaku zielonej cebulki) nie są dla psów! Quote
aisaK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Fizia chiała abyś się troszke pomartwiła ;) Gdzie ten jej domek? Quote
maciaszek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie zazdroszczę... musiałaś się zestresować... Fizia pewnie trochę też. Gdzie ten domek, GDZIE ??? Quote
karusiap Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kurcze...faktycznie najwyzsza pora wybrac sie do domku Fiziu... Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 FIZIE teraz suszy po chipsach i pije jak smok, na dodatek ona jak jest w stresie to zaraz pije więcej czyli teraz mam MEGA PIJAWKE w domku ;) a Kastor ją wygryzł z kennela i się tam uwalił, musiała spać na podłodze przed kenelem bo na jego legowisko nie miała odwagi wejść. Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 FIZI zakończyło się allegro , czy ktoś mógłby wystawić nowe? i dodać jakąs fotkę ze strony 15? bardzo prosimy... :( Quote
maciaszek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mówisz i masz: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=317116556 :) Mam nadzieję, że coś pomoże... Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 bardzo dziękuję maciaszku!!! Quote
Recommended Posts