Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klementynkaa napisał(a):
oczywiscie! są w pierwszym poście do pobrania!

Mam drukarkę!:multi:
Wydrukuję kilka i rozwieszę:)
Zastanawiam się tylko czy tam nie trzeba by było zrobić jakiejść małej aktualizacji.. Fizia zachowuje się już chyba inaczej (?), a poza tym.. szukamy ciągle jej właściciela? Czy nowego pana?

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moana napisał(a):
A Fizia allegro aktualne ma? Jesli nie ma, moge jutro rano zrobic.

Beatka? jest allegro? to Beatka kochana wystaiała...
przepraszam, ze milczę ale kolejny dzień leżę prawie nieprzytomna z gorączki... mam cały czas w okolicach 38,5 i nie umiem zbić niczym...

Posted

no to miałyśmy dziś przygodę...
na porannym spacerku FIZIA znalazła nielegalne chipsy (cała paczka, otwarta zeresztą) no i zaczęła je pożerać, przegoniłam, poszliśmy dalej. po drugim okrążeniu panna namierzyła je drugi raz i pognała znów żreć! zanim nadbiegłam to się jędza wystraszyła mnie i mojego groźnego FEEEEE i niczym doberman pognała przed siebie, bez rozumu, z wyłaczonymi ślepiami, uszami.... zaprowadziłam Kastora do domu i przez godzinę szukałam wariatki :( a jak już wracałam do domu z przerażeniem, ze teraz wyrzuty sumienia mnie zabiją to okazało się, ze ta franca czeka pod blokiem! normalnie tak jak jej nie lubię to się uceszyłam!!!
jakim cudem wróciła nie wpadając pod samochód tego nie wiem... ale liczy się, że jest, czeka dalej na kogoś kochającego, kto jej wytłumaczy, ze chipsy ziemniaczane (nawet te o smaku zielonej cebulki) nie są dla psów!

Posted

FIZIE teraz suszy po chipsach i pije jak smok, na dodatek ona jak jest w stresie to zaraz pije więcej czyli teraz mam MEGA PIJAWKE w domku ;)
a Kastor ją wygryzł z kennela i się tam uwalił, musiała spać na podłodze przed kenelem bo na jego legowisko nie miała odwagi wejść.