maciaszek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja to bym ją wzięła ze względu na te urocze białe skarpetki... :). Domku PRZYBYWAJ !!!! Quote
karusiap Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jaka piekna Fizia:loveu: jaki dumny Kastor:cool3: Quote
BasiaD Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Białe skarpetki są super! Hopaj Niunia po domek! Quote
BeataJ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Fiza caly czas sie na allegro pokazuje http://www.allegro.pl/item308801351_fizia_mloda_suczka_moze_trafic_do_schroniska_.html Beata Quote
maciaszek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Oby domek jak najszybciej znalazła !!!! Quote
Klementynkaa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 a tu cisza... ani widu ani słychu... FIZIA dostaje syropek na uspokojenie, ziołowy. troszkę się wycisza dzięki temu ale upierdliwa jest nadal jesli chodzi o pieszczoty ;) aaaha łapa się zagoiła! Quote
maciaszek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Fizia-lekomanka ;). Żarty, żartami, ale gdzie ten domek ???? Quote
Klementynkaa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 żal mi tej suki... ona tak pragnie kontaktu, zabaw, pieszczot! a ja nie mam czasu na to :( Quote
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A z Allegro, albo innych ogłoszeń, jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie? Quote
Klementynkaa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 maciaszek napisał(a):A z Allegro, albo innych ogłoszeń, jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie? :shake: nic, kompletnie nic... Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ponowiłam prośbę o pomoc na katowickim wątku, ale na razie też zero odzewu :(. Quote
kako80 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 moze zrobic ogloszenie i zostawic w lecznicy czogaly? Quote
Klementynkaa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 w lecznicy ogłoszenie powinno być, jest tez ogłoszona na stronie. jestem własnie po kolejnej awanturze z FIZIA, mam dość, jestem wściekła, jest mi smutno i kolejny raz widze, że ta suka u mnie cierpi, cierpi bo ja nie mam siły, cierpliwości ani czasu na użeranie się z nią i uczenie jej życia tak jak ona tego potrzebuje. do kompletu na tych awanturach cierpi mój pies, który jest chory i nie wolno mu się stresować a stresuje się widząc mnie wsciekłą! 29 lutego suka idzie do schroniska albo do uśpienia. Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Fatalnie :(. Nie wiem co robić... Ogłoszenia nie dają żadnego efektu, osób na wątku tyle, co kot napłakał, a sytuacja coraz poważniejsza... :(. Napisz w tytule, że sunia ma czas do 29 lutego... Że tego dnia schron lub uśpienie :(. Jest jeszcze opcja hoteliku, ale na ten w życiu nie uzbiera się pieniędzy przy taki zainteresowaniu... Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Napisanie do tej osoby nie przyniosło efektu? Maciaszek ma rację-dopisz date w tytule... Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przydałyby się też jakieś banerki (w różnych rozmiarach, małe też) z jakimś dramatycznym napisem np. "29.02. śmierć! Ratuj Fizię!" albo coś w tym guście :(. Quote
Klementynkaa Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 kurcze ja nie mam teraz za bardzo czasu chodzić na spacery porządne żeby te potwory zmęczyć... nie wiem kiedy mi się uda przysiąść do bannerków :( naszym dobciom też obiecałam... Quote
kama_i_ja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A w jakim formacie muszą być bannerki? Może ja bym spróbowała? (jeszcze nie robiłam, ale choć spróbuję sie nauczyć) Quote
kama_i_ja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Na razie mam taki: Tylkoooo nie umiem zmniejszyc:roll: A teraz już nie mam czasu.. Także jeśli tylko ktoś potrafi.. no chyba, że zrobi fajniejszy:eviltong: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6907371ecd8004b8.html A! teraz zauważyłam! Napisałam do 24 zamiast 29 lutego! Dobra.. jutro to zrobie, dzis już naprawdę nie mam czasu. Quote
karusiap Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 super banerek,jak ktos zmniejszy to bedziemy wstawic Quote
maciaszek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kamo, napisz coś w banerku (który jest b. ładny :)!) o uśpieniu/śmierci... Byłam dziś w schronisku. Jeśli Fizia miałaby tam trafić to myślę, że lepsze byłoby dla niej uśpienie :( :( :( To jest koszmar jakiś - przepełnienie maksymalne, psy się gryzą (ciągle), nie dopuszczają się do misek :(... Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 może napiszcie do Jacol123 - on wspaniale, mądrze doradza w trudnych psich przypadkach i może dopiszcie w tytule gdzie jest sunia Quote
maciaszek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='mulinka']może napiszcie do Jacol123 - on wspaniale, mądrze doradza w trudnych psich przypadkach Znam Jacka i bardzo go cenię, ale niestety w tym przypadku Jacek nic nie poradzi, bo tu problemem jest to, że sunia musi szybko znaleźć DS. Fizia nie może zostać w obecnym DT z różnych przyczyn, a na pracowanie z nią nie ma czasu... Mam nadzieję, że nie trafi do schroniska... :placz: Wciąż nie mogę zapomnieć tego, co tam widziałam :-(. Pomniejszyłam banerek, żeby na razie przynajmniej był taki (z błędem w dacie): Quote
Klementynkaa Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 bardzo dziękuje za bannerek!!! Quote
Recommended Posts