Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w lecznicy ogłoszenie powinno być, jest tez ogłoszona na stronie.

jestem własnie po kolejnej awanturze z FIZIA, mam dość, jestem wściekła, jest mi smutno i kolejny raz widze, że ta suka u mnie cierpi, cierpi bo ja nie mam siły, cierpliwości ani czasu na użeranie się z nią i uczenie jej życia tak jak ona tego potrzebuje. do kompletu na tych awanturach cierpi mój pies, który jest chory i nie wolno mu się stresować a stresuje się widząc mnie wsciekłą!
29 lutego suka idzie do schroniska albo do uśpienia.

Posted

Fatalnie :(.
Nie wiem co robić... Ogłoszenia nie dają żadnego efektu, osób na wątku tyle, co kot napłakał, a sytuacja coraz poważniejsza... :(.
Napisz w tytule, że sunia ma czas do 29 lutego... Że tego dnia schron lub uśpienie :(.
Jest jeszcze opcja hoteliku, ale na ten w życiu nie uzbiera się pieniędzy przy taki zainteresowaniu...

Posted

Kamo, napisz coś w banerku (który jest b. ładny :)!) o uśpieniu/śmierci...

Byłam dziś w schronisku. Jeśli Fizia miałaby tam trafić to myślę, że lepsze byłoby dla niej uśpienie :( :( :( To jest koszmar jakiś - przepełnienie maksymalne, psy się gryzą (ciągle), nie dopuszczają się do misek :(...

Posted

[quote name='mulinka']może napiszcie do Jacol123 - on wspaniale, mądrze doradza
w trudnych psich przypadkach
Znam Jacka i bardzo go cenię, ale niestety w tym przypadku Jacek nic nie poradzi, bo tu problemem jest to, że sunia musi szybko znaleźć DS. Fizia nie może zostać w obecnym DT z różnych przyczyn, a na pracowanie z nią nie ma czasu...
Mam nadzieję, że nie trafi do schroniska... :placz: Wciąż nie mogę zapomnieć tego, co tam widziałam :-(.

Pomniejszyłam banerek, żeby na razie przynajmniej był taki (z błędem w dacie):