Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozstanie będzie trudne ale jest konieczne i tego się trzymam :(
FIZIA teraz komplikuje mi życie co raz mocniej... kurczę gdybym chciała mieć dwa psy już dawno by były a teraz za chwilę dobroci się męczymy obie i FIZIA i ja :(

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety... FIZIA wróciła do opcji siedzenia w samochodzie :( dziś jak wyszłam z domu to postałam chwilę i jej darcie było koszmarne - jakiś nawrót wrzasku nastąpił. teraz siedzi w aucie i marznie ale trudno... w schronisku też będzie marzła :(

Posted

O matko... a mają jakieś mrozy wrócić :(. Co wtedy???
Do góry!!! Może jakiś dogomaniak z pomysłami tu zajrzy i podpowie w jaki jeszcze sposób można Fizi szukać domku.
Nie pozwólmy, żeby trafiła do schronu !!! :( :( A tak się niestety może to skończyć :(.

Klementynko, napisz może w tytule, że sunia trafi do schronu! I zaktualizuj pierwszy post, wytłuszczając obecną sytuację i groźbę schroniska.

Posted

i co z ta Fizią począc?

ja nie mam nawet poł zainteresowanego psem, zreszta jak słucham moich znajomych to tylko się załamac z ich wiedza kynologiczna i znajomościa psiej psychiki....

Posted

Ja jeszcze wymyslilam z rodzinka 2 osoby, ktore moga chciec psa, tak ze cien nadziei jest, bedziemy pytac... Psimi sportami zajmowac sie nikt z nich nie bedzie, ale maja domy i ogrod, jakby tylko chcieli.... Bo znacznie lepsze to, niz schron...

Posted

Wczoraj powiesiłam ogłoszenie Fizi w sklepie z artykułami dla zwierząt, do którego chadzam. Może ktoś się skusi na Fizię.
Klementynko, a może przydały by się bardziej dramatyczne plakaty??

Posted

czy ja wiem... dramatyzm wzmaga zainteresowanie to fakt ale myslę, że jak ktos ma się w niej zakochać to się zakocha i tak ;) oby...
wczoraj panna ukradła kilogram cukru, zatargała do kennela i tam rozsypała, potem dwa gamonie, bo i Kastor się przyłaczył, stały w kennelu doopka w doopke i zjadały ten cukier! teraz wszystko się lepi!

Posted

byłyśmy z FIZIĄ w potencjalnym domku :( niestety nic z tego :(
pani przez telefon wydawała się bardzo fajna i zainteresowana, niestety podczas spotkania okazało się, ze ma 78 lat, mieszka co prawda samodzielnie ale jak na moje oko cierpi już na nieniknione zaburzenia związane z wiekiem, np w ciągu godziny kilkakrotnie pytała nas o to samo, chwilami wydawała się zawieszona... z jednej strony super - dom, ogród, pani na wyłaczność ale z drugiej... brutalna prawda - FIZIA ma koło roku a pani 78... po konsultacji z Amikat odpuszczamy i szukamy dalej!
kilka ogłoszeń w sieci jest, w pierwszym poście wypisane jest gdzie :)

Posted

obawiam się, ze nie bardzo, ale Aneta miała zaproponowac jej kota :)
dla FIZI namierzyła kolejny potencjalny domek (efekt telefonów o FADA) tylko musze więcej fotek zrobić a aparat mi padł! złośliwiec!