Klementynkaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 rozstanie będzie trudne ale jest konieczne i tego się trzymam :( FIZIA teraz komplikuje mi życie co raz mocniej... kurczę gdybym chciała mieć dwa psy już dawno by były a teraz za chwilę dobroci się męczymy obie i FIZIA i ja :( Quote
maciaszek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Przez chwilę się zastanawiałam jakiego psa dotyczy taki tytuł ;). Biedna Fizia, biedna Klementynkaa - DOMKU GDZIE JESTEŚ ???? Quote
Klementynkaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 niestety... FIZIA wróciła do opcji siedzenia w samochodzie :( dziś jak wyszłam z domu to postałam chwilę i jej darcie było koszmarne - jakiś nawrót wrzasku nastąpił. teraz siedzi w aucie i marznie ale trudno... w schronisku też będzie marzła :( Quote
maciaszek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 O matko... a mają jakieś mrozy wrócić :(. Co wtedy??? Do góry!!! Może jakiś dogomaniak z pomysłami tu zajrzy i podpowie w jaki jeszcze sposób można Fizi szukać domku. Nie pozwólmy, żeby trafiła do schronu !!! :( :( A tak się niestety może to skończyć :(. Klementynko, napisz może w tytule, że sunia trafi do schronu! I zaktualizuj pierwszy post, wytłuszczając obecną sytuację i groźbę schroniska. Quote
dzodzo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i co z ta Fizią począc? ja nie mam nawet poł zainteresowanego psem, zreszta jak słucham moich znajomych to tylko się załamac z ich wiedza kynologiczna i znajomościa psiej psychiki.... Quote
Wafelek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ja jeszcze wymyslilam z rodzinka 2 osoby, ktore moga chciec psa, tak ze cien nadziei jest, bedziemy pytac... Psimi sportami zajmowac sie nikt z nich nie bedzie, ale maja domy i ogrod, jakby tylko chcieli.... Bo znacznie lepsze to, niz schron... Quote
maciaszek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trzymam kciuki!!! Domek tak bardzo potrzebny !!! Quote
Klementynkaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ech, tracę nadzieje :( to juz tak długo! a ona potrzebuje kogos dla siebie, kto da jej czas i cierpliwość, których ja nie mam! Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wczoraj powiesiłam ogłoszenie Fizi w sklepie z artykułami dla zwierząt, do którego chadzam. Może ktoś się skusi na Fizię. Klementynko, a może przydały by się bardziej dramatyczne plakaty?? Quote
Klementynkaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 czy ja wiem... dramatyzm wzmaga zainteresowanie to fakt ale myslę, że jak ktos ma się w niej zakochać to się zakocha i tak ;) oby... wczoraj panna ukradła kilogram cukru, zatargała do kennela i tam rozsypała, potem dwa gamonie, bo i Kastor się przyłaczył, stały w kennelu doopka w doopke i zjadały ten cukier! teraz wszystko się lepi! Quote
maciaszek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co się dzieje, że nikt tu nie zagląda ???? :( Proponuję, żebyś zmieniła kolor w swoim podpisie na czerwony... Quote
karusiap Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Fiziu Fiziu....nie wiem juz co mozna zrobic...Madziu ona ma ogloszenia w necie? Quote
Klementynkaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 byłyśmy z FIZIĄ w potencjalnym domku :( niestety nic z tego :( pani przez telefon wydawała się bardzo fajna i zainteresowana, niestety podczas spotkania okazało się, ze ma 78 lat, mieszka co prawda samodzielnie ale jak na moje oko cierpi już na nieniknione zaburzenia związane z wiekiem, np w ciągu godziny kilkakrotnie pytała nas o to samo, chwilami wydawała się zawieszona... z jednej strony super - dom, ogród, pani na wyłaczność ale z drugiej... brutalna prawda - FIZIA ma koło roku a pani 78... po konsultacji z Amikat odpuszczamy i szukamy dalej! kilka ogłoszeń w sieci jest, w pierwszym poście wypisane jest gdzie :) Quote
karusiap Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 wazne ze cos ruszylo.... a moze ta Pani by jakiegos staruszka przygarnela? Quote
Klementynkaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 obawiam się, ze nie bardzo, ale Aneta miała zaproponowac jej kota :) dla FIZI namierzyła kolejny potencjalny domek (efekt telefonów o FADA) tylko musze więcej fotek zrobić a aparat mi padł! złośliwiec! Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Aparacie wstawaj! Sprawa ważna!!! ;) Trzymam kciuki! Quote
Klementynkaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 :) fotki już zrobione, filmiki też. wszystko poszło do zainteresowanych domków. Quote
Klementynkaa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 wrzucę wieczorem z domku :) Quote
Klementynkaa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 niestety, na razie cisza :( Quote
karusiap Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 trzymam bardzo mocno kciuki..oby odezwal sie TEN domek... Quote
Recommended Posts