Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałam Twój priv. Obiecuję, że jak tylko wydamy Ziutkę to pomogę w szukaniu domku Fizi. Tylko co można jeszcze zrobić? Allegro ma, tak? Mogę porobić inne ogłoszenia w necie. Powieszę też plakaty w kilku miejscach (gdzie zdejmę Ziutkę). Co jeszcze?

Może poprosić Piankę o zrobienie Fizi podlinkowanych banerków?

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odwiedziny przebiegły pomyslnie, FIZIA nawet się ucieszyła na mój widok. pojechalismy wszyscy na trening, psy skakały po torze a FIZIA się socjalizowała wśród obcych ludzi i psów, całkim dobrze jej szło, na koniec wybiegała się po lesie i potem padła spać w kenneliku. chyba nwet nie zauważyła jak wyszłam...
przypominam o plakacikach FIZI TUTAJ i czarno biały TUTAJ. proszę, wieszajcie... zostało 6 dni :(

Posted

Kurcze...nie wiem jak mogę Ci pomóc. Myślałam, że moja tymczasowiczka pojedzie jutro do nowego domu i będę mogła zacząć ogłaszać, rozplakatowywać Fizię, a tu z domku kicha... :(.

Posted

Klementynkaa napisał(a):
(...) chyba nwet nie zauważyła jak wyszłam...

Nie zauwazyla jak Magda wyszla, nie zauwazyla nawet jak potem zostala sama - moze nie tyle, ze nie zauwazyla, ale zdecydowanie spokojnie to przyjela.
W ogole to chyba nie przypadek, ale juz 3 raz udalo mi sie wyjsc na spacer bez euforii z jej strony - beda z niej ludzie;-)
Ona coraz bardziej mi wyglada na psa, ktorego ktos niezle rozpuscil i potem wywalil, jak sie okazalo ze nie da sie juz wytrzymac. A uczy sie naprawde fajnie - siada na komende (rowniez na odleglosc), waruje, robi siad-zostan, ma b.fajne przywolanie, potrafi sie skupic. B.ladnie dogadaly sie z moja suka, co przy temperamentach obu + cieczkowej burzy hormonalnej u obu wcale nie bylo takie oczywiste.

Wieszajcie plakaty, prosze... niech trafi do jak najwiekszej ilosci ludzi!

Posted

Kurcze tylko ja go mam na dysku, ktory musze recznie podlaczyc, a to grubsza sprawa bo w tej chwili dojscie do wnetrzosci kompa skutecznie zaslania Fiziowy kenel... dlatego do teraz nie wstawilam:-)

Ale spoko, moze dzis to przewalcze ;-)

Posted

Kup dzisiejszą Wyborczą. W dodatku katowickim, na końcu ogłoszeń, na dole strony, będzie kupon ogłoszeniowy do wypełnienia. Wypełniasz, zanosisz do biura ogłoszeń i nic nie płacisz :). Czekasz aż ogłoszenie się ukaże (ale niestety nie zawsze się ukazuje...).