maciaszek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Przeczytałam Twój priv. Obiecuję, że jak tylko wydamy Ziutkę to pomogę w szukaniu domku Fizi. Tylko co można jeszcze zrobić? Allegro ma, tak? Mogę porobić inne ogłoszenia w necie. Powieszę też plakaty w kilku miejscach (gdzie zdejmę Ziutkę). Co jeszcze? Może poprosić Piankę o zrobienie Fizi podlinkowanych banerków? Quote
Klementynkaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 najbardziej o chyba potrzebne jest wieszanie plakacików, tu u nas na dogo są sami zapsieni ludzie chyba... bannerki zrobię, allegro się przedłuży... och, co za psica :( Quote
Klementynkaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 dziś idę w odwiedziny do FIZI hurra, hurrra :) Quote
maciaszek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To poprosimy o relację z odwiedzin i może jakieś fotki... Quote
Klementynkaa Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 odwiedziny przebiegły pomyslnie, FIZIA nawet się ucieszyła na mój widok. pojechalismy wszyscy na trening, psy skakały po torze a FIZIA się socjalizowała wśród obcych ludzi i psów, całkim dobrze jej szło, na koniec wybiegała się po lesie i potem padła spać w kenneliku. chyba nwet nie zauważyła jak wyszłam... przypominam o plakacikach FIZI TUTAJ i czarno biały TUTAJ. proszę, wieszajcie... zostało 6 dni :( Quote
karusiap Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja plakatuje troszke Krakowa,niestety na razie na czarno bialo... Quote
maciaszek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kurcze...nie wiem jak mogę Ci pomóc. Myślałam, że moja tymczasowiczka pojedzie jutro do nowego domu i będę mogła zacząć ogłaszać, rozplakatowywać Fizię, a tu z domku kicha... :(. Quote
Wafelek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Klementynkaa napisał(a):(...) chyba nwet nie zauważyła jak wyszłam... Nie zauwazyla jak Magda wyszla, nie zauwazyla nawet jak potem zostala sama - moze nie tyle, ze nie zauwazyla, ale zdecydowanie spokojnie to przyjela. W ogole to chyba nie przypadek, ale juz 3 raz udalo mi sie wyjsc na spacer bez euforii z jej strony - beda z niej ludzie;-) Ona coraz bardziej mi wyglada na psa, ktorego ktos niezle rozpuscil i potem wywalil, jak sie okazalo ze nie da sie juz wytrzymac. A uczy sie naprawde fajnie - siada na komende (rowniez na odleglosc), waruje, robi siad-zostan, ma b.fajne przywolanie, potrafi sie skupic. B.ladnie dogadaly sie z moja suka, co przy temperamentach obu + cieczkowej burzy hormonalnej u obu wcale nie bylo takie oczywiste. Wieszajcie plakaty, prosze... niech trafi do jak najwiekszej ilosci ludzi! Quote
Klementynkaa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 byłam dzis poniańczyć FIZIE, słodka z niej morda... tylko znów nie zrobiłam jej zdjęć, gapa jestem i aparat został w domu :( Quote
maciaszek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Oj Klemetynko, Klementynko... Pracujesz na porządne lanie! My tu wszyscy czekamy na te fotki :). Quote
Klementynkaa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 no wiem... ale Wafelek ma faaajny filmik z FIZIĄ tylko jeszcze go chyba nie wstawiła nigdzie! Quote
maciaszek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wafelku, chcemy zobaczyć filmik z Fizią! Quote
Wafelek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kurcze tylko ja go mam na dysku, ktory musze recznie podlaczyc, a to grubsza sprawa bo w tej chwili dojscie do wnetrzosci kompa skutecznie zaslania Fiziowy kenel... dlatego do teraz nie wstawilam:-) Ale spoko, moze dzis to przewalcze ;-) Quote
Klementynkaa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 oj zaginęła mi FIZIA w czeluściach potrzebujących psiaków... a ona też w potrzebie :( Quote
maciaszek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Fizia, nie gub się! Już raz się zgubiłaś... (albo zostałaś zgubiona :( ) Quote
Klementynkaa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ech... zagubione suczydło w sieci... można taki film nakręcić ;) Quote
BeataJ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dziewczyny, czy w lokalnej prasie dalyscie ogloszenia? Beata Quote
Klementynkaa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 w prasie nie... dodałam ją na: www.szkoleniepsow.fora.pl www.kupiepsa.pl www.dwukropek.pl www.krakvet.pl/fora dzięki Beatce ma: www.allegro.pl www.gratka.pl Quote
maciaszek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 To może warto by ją było ogłosić np. w Wyborczej? Quote
Klementynkaa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 a jak to się robi :oops: bo wstyd przyznać ale ja jakaś niekumata w tym względzie jestem... łatwiej mi idzie w sieci :cool1: Quote
maciaszek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kup dzisiejszą Wyborczą. W dodatku katowickim, na końcu ogłoszeń, na dole strony, będzie kupon ogłoszeniowy do wypełnienia. Wypełniasz, zanosisz do biura ogłoszeń i nic nie płacisz :). Czekasz aż ogłoszenie się ukaże (ale niestety nie zawsze się ukazuje...). Quote
Klementynkaa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 dziś FIZIA wraca do mnie wieczorem... cieczka dobiega końca, kąpiel i mam nadzieję, ze będzie ok. a w tym tygodniu zaległy weterynarz, jakieś szczepienia, odrobaczenia... Quote
Wafelek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No i Fizia wrocila do Magdy............ Quote
maciaszek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Wafelek napisał(a):No i Fizia wrocila do Magdy............Matko, jak ten czas leci... :( Quote
Recommended Posts