maciaszek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Klementynkaa']niestety to nie będzie takie proste... ja jej nie chcę odwiedzić bo wtedy wyjdę razem z nią No tak... :-( [quote name='Klementynkaa']ale chętnie podrzuce obróżkę komuś kto tam będzie się wybierał.Możesz podrzucić mnie. Ja jestem w schronisku 2 razy w tygodniu. Możesz podrzucić mi do pracy (centrum Katowic) albo do domu (Koszutka). Quote
tamb Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wysłałam Fizię do Dziennika Polskiego. Może tym razem się uda. Quote
dorota1 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tamb napisał(a):Wysłałam Fizię do Dziennika Polskiego. Może tym razem się uda. Ogromne dzięki:loveu: Quote
tamb Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Fizia jest dzisiaj w Dzienniku polskim. Może tym razem ... Quote
dorota1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Link do Dziennika (jak zwykle widać tylko początek) Dziennik Polski: Fizia szuka domu Tamaro, jeszcze raz ogromne dzięki.:loveu: To zawsze dodatkowa szansa dla Fizi. Quote
maciaszek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wreszcie ktoś wypatrzy Fizię i że to będzie ten ktoś! Quote
Klementynkaa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 tamb napisał(a):Dzwonił ktoś? niestety nie :( ani pół telefonu... Quote
tamb Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Znowu ją ogłosimy. Tylko po sześciu pieskach po koleji. Quote
Klementynkaa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 ja nie wiem skąd taki pech u FIZIULCA :shake: Quote
Klementynkaa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 nie mam pomysłu na tą sukę... właśnie mija rok odkąd trafiła do swojego byłego domku do pana drania z Siemianowic Śl.... :-( Quote
dorota1 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Klementynkaa napisał(a):nie mam pomysłu na tą sukę... właśnie mija rok odkąd trafiła do swojego byłego domku do pana drania z Siemianowic Śl.... :-( Ja też tego nie rozumiem, tak urocza mordka, że powinna skraść serce każdemu, kto ją zobaczy i mieć własny domek i wylegiwać się na łóżkach. Ech ci ludzie, szkoda słów:shake: Quote
Klementynkaa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 dzwonila do mnie jakąś chwilke temu amikat :multi: FIZIA wyadoptowana, amikat ma kontakt do nowych opiekunów, będzie dzwonić i rozmawiac, odiwedzi... boje się cieszyc ale może? Quote
dorota1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Klementynkaa napisał(a):dzwonila do mnie jakąś chwilke temu amikat :multi: FIZIA wyadoptowana, amikat ma kontakt do nowych opiekunów, będzie dzwonić i rozmawiac, odiwedzi... boje się cieszyc ale może? Klementynko, jak coś będziesz wiedzieć o domku Fizi, napisz koniecznie. Oby to był TEN wymarzony dom Fiziuni! Trzymajmy mocno kciuki. Quote
maciaszek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Klementynkaa napisał(a):boje się cieszyc ale może?Ciesz się, jako i ja się cieszę :multi:. Nareszcie jej się udało. Bądźmy dobrej myśli... Quote
moana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 O matko, ale wieści!!! :crazyeye: :multi::multi::multi: i trzymam kciuki za Fizię i jej ludzi! Quote
amikat Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Na srodę jestem umówiona z nową rodzina Fizi na spotkanie, kawusie i przekazanie ksiazeczek zdrowia Fizi któe są u mnie (są dowodem w sprawie ale prokuratorka muwi że mogę przekazać). Fizia ma sie bardzo dorze. Rozmawiałam z dorosłym 20 sto poroletnim chłopakiem. Przez tel wrazenie super! On mieszka z mamą, która jest na rencie. on sam czasami wyjężdża bo ma taką pracę. Mają ogródek działkowy 100 m od domu . Mam spedza tam całe dnie, gotuje, sadzi plewi a Fizia jej towarzyszy. Mówił że chodzi za mamą jak cień, przytula sie cała . Kiedy on wraca pies towarzyszy jemu włąśnie. Zabrał ja na spacer z rowerem. Podobno świetnie soboe radzi i zmeczenie dobrze jej robi :razz:. Uprzedziłam ze Fizia mze być sczekliwa ,ze moze robić demoli gdy zostaje sama. Powiedział ze albo kupi kenel bo tak trzeba dla jej przewozu to zrobić albo jak mama bedzie ja musiała zostawić to zostanie na ogródku. Płot jest ponoć solidny. Myśle ze rodzina fajna, taka stabilna. Fiziu - powodzenia i do zobaczenia w srodę! Quote
dorota1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dziękujemy za cudne wieści.:loveu: Bardzo się cieszę:multi: Należało się Fizi za to, co przeszła. Mam nadzieję, że po środzie dowiemy się czegoś więcej, a może będa jakieś zdjęcia? ;) Quote
moana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Też mam nadzieję, że wszystko w porządku... Jak wizyta? Quote
Recommended Posts