dorota1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja też myślę podobnie. Po co z góry odstraszać. Prześlę tekst i zdjęcia do tamb, ale jest kilka piesków w kolejce do ogłoszeń, więc trzeba będzie trochę poczekać. Jak ogłoszenie ukaże się w Dzienniku, napiszemy na wątku. Quote
fizia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O nie..tułająca się FIZIA? :roll: Cudna jest!!! Quote
moana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 trzymam kciuki za właściwy odzew z ogłoszenia...:roll: Quote
hop! Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dorota1 napisał(a):Ja też myślę podobnie. Po co z góry odstraszać. Prześlę tekst i zdjęcia do tamb, ale jest kilka piesków w kolejce do ogłoszeń, więc trzeba będzie trochę poczekać. Jak ogłoszenie ukaże się w Dzienniku, napiszemy na wątku. Tamara ma popsuty komputer, ale ustaliłyśmy, że będę przesyłać teksty i zdjęcia psiaków z prośbą o ogłoszenie w jej imieniu. Dam znać, jak wyślę Fizię. Quote
dorota1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 hop! napisał(a):Tamara ma popsuty komputer, ale ustaliłyśmy, że będę przesyłać teksty i zdjęcia psiaków z prośbą o ogłoszenie w jej imieniu. Dam znać, jak wyślę Fizię. Dzięki hop!:loveu: Quote
hop! Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dopiero dzisiaj mogłam wysłać Fizię do DP. Nie wiem, kiedy ukaże się ogłoszenie. Musicie sprawdzać... ;) Quote
dorota1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hop! napisał(a):Dopiero dzisiaj mogłam wysłać Fizię do DP. Nie wiem, kiedy ukaże się ogłoszenie. Musicie sprawdzać... ;) Jeszcze raz dziękujemy.:loveu: Ja mam Dziennik Polski codziennie, więc będę od razu wiedziała, to napiszę na wątku. Quote
maciaszek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 moana napisał(a):A jak tam Fziowe ogłoszenia w sieci? Aktualne?Alegratka na pewno. Na gumtree muszę ją trochę podnieść do góry. Quote
Klementynkaa Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 allegro chyba dzisiaj sie kończy więc poleci nowe... Quote
dorota1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Fizia jest dziś w Dzienniku Polskim. Trzymajmy kciuki. Klementynko jeżeli zadzwoni z Krakowa ktoś sensowny, zanotuj do niego kontakt. Będziemy myśleli o ewentualnej wizycie przedadopcyjnej. Quote
dorota1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Tutaj wklejam link do Dziennika, ale można zobaczyć w internecie tylko początek tekstu: Dziennik Polski: Przywiązana do bramy Quote
dorota1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 I jak tam z Fizią? Był jakiś odzew po ogłoszeniu? Quote
Klementynkaa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 dorota1 napisał(a):I jak tam z Fizią? Był jakiś odzew po ogłoszeniu? nic... cisza w eterze :placz: Quote
dorota1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak to? Nikt nie chce takiej ślicznej suni?:shake: Quote
dorota1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Co słychać u Fizi? Jak się teraz zachowuje? Czy dalej taka zagubiona bidusia:shake:? Quote
maciaszek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dorota1 napisał(a):Co słychać u Fizi? Jak się teraz zachowuje? Czy dalej taka zagubiona bidusia:shake:?W boksie troszkę odżywa. Szczeka na odwiedzających schron. Troszkę nerwus się z niej zrobił... Quote
maciaszek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Byłam dziś w schronisku. Odwiedziłam Fizię. Siedzi sobie teraz sama w boksie i jest zadowolona. Troszkę poszczekała, troszkę się pocieszyła i dała się troszkę wygłaskać :). A tu wygląda jak morderczyni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dorota1 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kochana Bidusia:loveu: Jak można nie chcieć takiej ślicznoty?:shake: Quote
Klementynkaa Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 czy jak kupie jej jakis preparat na pchły i kleszcze to pozwolą komuś ja zakropić? albo lepiej obróżka? jak uważacie? Quote
maciaszek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Klementynkaa napisał(a):czy jak kupie jej jakis preparat na pchły i kleszcze to pozwolą komuś ja zakropić? albo lepiej obróżka? jak uważacie?Myślę, że możesz kupić obróżkę, pojechać do schronu, powiedzieć, że Fiziak była u Ciebie w dt, że chciałabyś ją odwiedzić i w trakcie odwiedzin założyć jej obróżkę :). Quote
Klementynkaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 niestety to nie będzie takie proste... ja jej nie chcę odwiedzić bo wtedy wyjdę razem z nią a poza tym godziny otwarcia schronu cudownie pokrywają się z godzinami mojej pracy... ale chętnie podrzuce obróżkę komuś kto tam będzie się wybierał. Quote
Recommended Posts