Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też myślę podobnie. Po co z góry odstraszać. Prześlę tekst i zdjęcia do tamb, ale jest kilka piesków w kolejce do ogłoszeń, więc trzeba będzie trochę poczekać. Jak ogłoszenie ukaże się w Dzienniku, napiszemy na wątku.

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota1 napisał(a):
Ja też myślę podobnie. Po co z góry odstraszać. Prześlę tekst i zdjęcia do tamb, ale jest kilka piesków w kolejce do ogłoszeń, więc trzeba będzie trochę poczekać. Jak ogłoszenie ukaże się w Dzienniku, napiszemy na wątku.

Tamara ma popsuty komputer, ale ustaliłyśmy, że będę przesyłać teksty i zdjęcia psiaków z prośbą o ogłoszenie w jej imieniu. Dam znać, jak wyślę Fizię.

Posted

hop! napisał(a):
Tamara ma popsuty komputer, ale ustaliłyśmy, że będę przesyłać teksty i zdjęcia psiaków z prośbą o ogłoszenie w jej imieniu. Dam znać, jak wyślę Fizię.

Dzięki hop!:loveu:

Posted

hop! napisał(a):
Dopiero dzisiaj mogłam wysłać Fizię do DP. Nie wiem, kiedy ukaże się ogłoszenie. Musicie sprawdzać... ;)

Jeszcze raz dziękujemy.:loveu: Ja mam Dziennik Polski codziennie, więc będę od razu wiedziała, to napiszę na wątku.

Posted

Fizia jest dziś w Dzienniku Polskim. Trzymajmy kciuki.

Klementynko jeżeli zadzwoni z Krakowa ktoś sensowny, zanotuj do niego kontakt. Będziemy myśleli o ewentualnej wizycie przedadopcyjnej.

Posted

dorota1 napisał(a):
Co słychać u Fizi? Jak się teraz zachowuje? Czy dalej taka zagubiona bidusia:shake:?
W boksie troszkę odżywa. Szczeka na odwiedzających schron. Troszkę nerwus się z niej zrobił...

Posted

Byłam dziś w schronisku. Odwiedziłam Fizię. Siedzi sobie teraz sama w boksie i jest zadowolona. Troszkę poszczekała, troszkę się pocieszyła i dała się troszkę wygłaskać :).

A tu wygląda jak morderczyni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Klementynkaa napisał(a):
czy jak kupie jej jakis preparat na pchły i kleszcze to pozwolą komuś ja zakropić? albo lepiej obróżka? jak uważacie?
Myślę, że możesz kupić obróżkę, pojechać do schronu, powiedzieć, że Fiziak była u Ciebie w dt, że chciałabyś ją odwiedzić i w trakcie odwiedzin założyć jej obróżkę :).

Posted

niestety to nie będzie takie proste... ja jej nie chcę odwiedzić bo wtedy wyjdę razem z nią a poza tym godziny otwarcia schronu cudownie pokrywają się z godzinami mojej pracy...
ale chętnie podrzuce obróżkę komuś kto tam będzie się wybierał.