kama_i_ja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Klementynkaa napisał(a):dobrze, że czuwasz :evil_lol: bo ja w pierwszym poście dałam a tu nie... doba o ile nic sie nie zmieniło kosztuje 8 zł, a jedzonko chyba w zakresie Findacji, musze dopytać Anetkę. Właśnie chyba się zmieniło - teraz dobra kosztuje niecałe 11 zł EDIT: Już znalazłam - dobra kosztuje 10,85 zł Quote
moana Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wlasnie wplacilam 77zl na Fizie. Bedzie miala spokojne mieszkanko hotelowe na tydzien... Kto ufunduje nastépne?? (Mam nadzieje, ze nie bedzie ich potrzebnych zbyt wiele:roll:). Quote
Klementynkaa Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 moana Jesteś KOCHANA :loveu: Quote
moana Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Co u Fizi? Ona ma aktualne ogłoszenia? Jakie? Quote
maciaszek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Co u Fiziaka? Rodzinka się przestała nią interesować? Quote
maciaszek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 O kurcze, to łajdaki :shake:... A jak Fizia stoi z finansami? Może trza by przelać na jej hotelik trochę grosza z katowickiego konta? Quote
Klementynkaa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Fizia dostała pieniążki od moany aja w ubiegłym tygodniu przelałam 100zł które dostałam od BeatkiJ... ale wiadomo, że kasa idzie w tempie strasznym :( jesli chodzi o ogłoszenia to właśnie skończyło sie allegro ale wiczorem wystawie nowe, jest ogłoszona na forum o szkoleniu pozytywnym i na stronie schroniska oraz Fundacji SOS dla Zwierzat, która się nią opiekuje. pewnie przydałoby się więcej ogłoszeń ale nie mam kiedy ich zrobić :( Quote
amikat Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 koszt hotelikuu przsy schronisku to ok. 11 zł brutto. Ma sie dobrze ale piwinna być u ludzi... swoich ludzi! Quote
maciaszek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No to poszła kasa z katowickiego konta na tydzień hotelowania Fiziaka :). Edit: Dodałam Fizię na alegratkę i gumtree. Quote
Klementynkaa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='maciaszek']No to poszła kasa z katowickiego konta na tydzień hotelowania Fiziaka :). Edit: Dodałam Fizię na alegratkę i gumtree. dziekuję :loveu: Quote
moana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przypominam Fizię... nie dajmy jej za długo siedzieć w hotelu... Zamieńmy hotel na domowy fotel! :evil_lol: Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 FIZIA wróciła na boksy schroniskowe :-( z powodu remontu :-( ... Quote
maciaszek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Klementynkaa napisał(a):FIZIA wróciła na boksy schroniskowe :-( z powodu remontu :-( ...Tak, to prawda. Siedzi w boksie z łagodną suczką i dobrze się dogadują. Oczywiście odkąd z powrotem siedzi w boksie schroniskowym schronisko nie pobiera za nią ni grosza. Amikat mówiła, że będzie szukała dla niej miejsca w innym hoteliku. Quote
moana Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 O matko, ale u niej się coś ciągle zmienia :shake: Biedactwo, już chyba w ogóle nie rozumie co się wokół niej dzieje... Fizia potrzebuje domu! STAŁEGO! Quote
Klementynkaa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 moja bidulka... nie ma już swojej szczęśliwej czerwonej obróżki :( Quote
amikat Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 miała - ale po pogryzieniu poprzedni razem została uszkodzona Quote
Klementynkaa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 amikat napisał(a):miała - ale po pogryzieniu poprzedni razem została uszkodzona aż tak ostro było z tym pogryzieniem? :-( Quote
Klementynkaa Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 no i czas płynie a FIZIULEC siedzi w boksie... :placz: Quote
moana Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Niedobrze :shake: A o co chodzi z tym remontem? Hotel w remoncie? Może inny hotel dla rudzinki znaleźć? :roll: Quote
Klementynkaa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 a tu dalej nic! pusto, zimno, smutno... Quote
Recommended Posts