Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia ! Ciotka Aneta składa obietnicę że dzisiaj jadę na policję złożyc doniesienie na pana s....la razem z Klementynką.
Mamy MASĘ świadków na to czyj to był pies i co z nim zrobiono.

Posted

Jasne - zgłoszenie dokonane. Facet mma ciepło. Nawet jak uzna prokurator ze niska szkodliwość to sie odwołany a ten dziad bedzie miał "ciepło". NIech juz żadnego psa nie unieszczęśliwi!
Trafiłam na kapitalnego współczujacego policjanta. w SZOKU BYŁAM!

Posted

amikat napisał(a):
Jasne - zgłoszenie dokonane. Facet mma ciepło. Nawet jak uzna prokurator ze niska szkodliwość to sie odwołany a ten dziad bedzie miał "ciepło". NIech juz żadnego psa nie unieszczęśliwi!
Trafiłam na kapitalnego współczujacego policjanta. w SZOKU BYŁAM!

PIEKNIE!!!!! Oby dziad dostal za swoje!!!!!:mad:

Posted

moana napisał(a):
I co u Fizi? Udało się wysłać zdjęcia? Fizia kogoś zauroczyła skutecznie?? :roll:
No właśnie, sama bym chciała wiedzieć... Jest jakiś domek chętny, ale nic więcej nie wiem. Wiem tylko, że Amikat przeniosła Fiziaka na hotel :).

Posted

tak, FIZIA przeniosła sie na hotelik, zawsze to lepiej.

a domek chętny sie pojawił na horyzoncie, mnie sie nie udało przesłac maila z fotkami reklamowymi :diabloti: ale udało się jotce (przynajmniej do niej nie wracało) i czekamy chyba teraz na reakcę jakąś, dziewczyny teraz przy akcji zajęte więc dopiero wieczorkiem jotke zapytam czy przyszła jakaś odpowiedź.

Posted

No to super, że się Fizi warunki mieszkaniowe trochę poprawiły:multi: Teraz jeszcze zmiana ostateczna, trwała...
Pewnie pieniądze na hotel potrzebne? Może tytuł zmienić, że pomoc finansowa potrzebna?

Posted

[quote name='moana']A ile kosztuje doba i na jakie konto wpłacać?dobrze, że czuwasz :evil_lol: bo ja w pierwszym poście dałam a tu nie... doba o ile nic sie nie zmieniło kosztuje 8 zł, a jedzonko chyba w zakresie Findacji, musze dopytać Anetkę.

[SIZE="5"]FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
z dopiskiem: na FIZIĘ