maciaszek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Klementynkaa napisał(a):dzień dobry FIZIU w Nowym Roku! oby był dla Ciebie szczęśliwszy :evil_lol:Oby był! Trzymam kciuki za to, by SZYBKO znalazł się PORZĄDNY dom dla Fizi! Quote
Klementynkaa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 wciąż cisza w temacie FIZI... dogomaniacy przybywajcie i ratujcie!!! Quote
moana Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dobrze pamiętam, że fizia kiedyś miała banerek? Tak mi się przypomina,ze ją miałam w podpisie... :oops: Jeśli był rzeczywiście należałoby go odszukać i powtykać tu i tam... Quote
maciaszek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='moana']Dobrze pamiętam, że fizia kiedyś miała banerek? Tak mi się przypomina,ze ją miałam w podpisie... :oops: Jeśli był rzeczywiście należałoby go odszukać i powtykać tu i tam...Banerek był. Ale niestety jest nieaktualny, bo ma w sobie datę... No i trzeba by go znowu nieco zmniejszyć... Quote
Klementynkaa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 jest banerek, tylko musze napis zmienić bo mało widoczny :shake: Quote
moana Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Klementynkaa napisał(a): jest banerek, tylko musze napis zmienić bo mało widoczny :shake: Mnie sie podoba. Skradlam :oops: go sobie. Fizia chce domu! Quote
Klementynkaa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 częstujcie sie kto ma ochotę... nic wiecej dla FIZIULCA teraz zrobic nie moge :( Quote
Klementynkaa Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 własnie zadzwoniłam do pana byłego z pytaniem czy wysłał mi juz dokumenty psicy (obiecał przed wigilią) a on mi na to że nie! spytałam czy sobie ze mnie kpi i wicie co usłyszałam w odpowiedzi? że mam się "od*******ić i sobie sama szukac dokumentów bo on nic wysyłał nie będzie" &U%^%^$&^*() ale jestem wściekła :angryy: Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Trzeba ich ukarać,bo będą tak dalej robili... Quote
maciaszek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Klementynko, tego nie można tak zostawić! Myślę, że powinnaś tam podjechać z... może Amikat? Wziąć dokumenty (bo to bardzo ważne wszak) i ew. sprawę założyć gnojowi. Niech beknie za to, co zrobił. Quote
Klementynkaa Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 maciaszek napisał(a):Klementynko, tego nie można tak zostawić! wszystko jest już zaplanowane, Anetka jest niezastąpiona i plan działania jest, wcielamy go w życie, nie zostawię tego, nie ma mowy :shake: Quote
Klementynkaa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 jutro panu mija termin odesłania dokumentów FIZI, a jak nie... :mad: Quote
Klementynkaa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 FIZIA wciąż w schronisku :( udało się dzięki Anecie odzyskać dokumenty, pan sprytnie wyciął całą pierwsza stronę z książęczki zdrowia tak jakby miało mu to w czymkolwiek pomóc. chba czuje że ta sprawa będzie miała konsekwencje prawne bo bardzo nerwowy jest... Quote
maciaszek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 I dobrze mu tak. Jak w d.. dostanie to będzie jeszcze bardziej nerwowy ;). Jutro (a w zasadzie dziś) jadę do schroniska, podrapię Fizię pod bródka :(. Quote
Klementynkaa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 maciaszek napisał(a):Jutro (a w zasadzie dziś) jadę do schroniska, podrapię Fizię pod bródka :(. dziekuję ciociu maciaszek w imieniu FIZIULCA :multi: Quote
maciaszek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Byłam, wygłaskałam Fizię i popełniłam ogromny błąd... jak odeszłam od boksu to się odwróciłam :placz: i zobaczyłam te przeraźliwie smutne oczy :placz:. Nie mogę ich teraz zapomnieć... Quote
Klementynkaa Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 maciaszek napisał(a):Byłam, wygłaskałam Fizię i popełniłam ogromny błąd... jak odeszłam od boksu to się odwróciłam :placz: i zobaczyłam te przeraźliwie smutne oczy :placz:. Nie mogę ich teraz zapomnieć... :-(:-(:-( wierz mi, że ja je też pamiętam... od dnia kiedy zostawiłam ją u tego padalca w Siemcach... Quote
Klementynkaa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 FIZIA sie przypomina... tak dla zasady :oops: Quote
Klementynkaa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 po zebraniu wszystkich papierków i ustaleniu chronologii faktów w poenidziałek wybieramy sie na policję :p Quote
Recommended Posts