karusiap Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 4 msce...ale szybko to minelo. Madzia brawo za wytrwalosc:loveu: Fiziulcu duzo szczecia!!!!!!!!:loveu: Quote
moana Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Powodzenia w nowym życiu, Fiziu! Quote
kama_i_ja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A Fizia została w końcu wysterylizowana u Ciebie, Klementynko? Quote
maciaszek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bardzo się cieszę, że wreszcie się udało :)! Quote
Klementynkaa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 kama_i_ja napisał(a):A Fizia została w końcu wysterylizowana u Ciebie, Klementynko? nie, ale pan został przekonany przez amikat, ze sterylizacja jest niezbędna i w umowie również jest to zawarte więc mu nie odpuscimy! część pieniążków juz jest, pan dokłada resztę i tniemy. kama_i_ja w której części mieszkasz? bo FIZIA zamieszkała na oś. Tuwima!!! Quote
BeataJ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :multi::multi::multi::multi: Trzymam kciuki za Fizie!! I WIELKIE BRAWA dla naszej Madzi!!!! Quote
Wafelek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ogromnie się cieszę, że w końcu wyszło coś więcej, niż tylko oględziny domu:) Że nasze łażenie po SCC i trzymanie Fiziulca przy strzałach (pękających balonów), których tak bardzo się boi, nie poszło na marne. Bardzo bardzo bym chciała, żeby wszystko się układało jak najlepiej! Fizia potrafi zauroczyć, potrafi też zmęczyć - oby wszystkich szybko zawojowała, żeby jej wybaczano jej potknięcia! Ciekawa jestem ogromnie, czy ten pan to ten, o którym myślę - pan "z żoną" ;-) Jeśli tak, to jemu - jeśli chodzi o tzw.pierwsze wrażenie - spokojnie bym dała Fizię:) Quote
maciaszek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Klementynkaa napisał(a):kama_i_ja w której części mieszkasz? bo FIZIA zamieszkała na oś. Tuwima!!!A nie na ulicy Tuwima? Quote
Klementynkaa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 nie, ulica jest inna, osiedle Tuwima :) znalazłam dziś na komórce nieodebrane połaczenie od pana i serce mi zamarło... aż się bałam oddzwonić ale okazało się, z epan tylko chciał zapyatć czy musi kupić kaganiec ufff. Quote
kama_i_ja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tak, tak, dołączam się do braw dla Klementynki. I dla Wafelka, który tak dzielnie służył pomocą również! Nie wiedziałam, że Fizia została Siemianowiczanką! Ja niestety jestem z Michałkowic, więc w drugą stronę, aaale zawsze Siemianowice pozostają Siemianowicami:) mam kilku znajomych na Tuwima, mam nadzieję, że kiedyś przy okazji odwiedzin uda mi się spotkać Fizię:loveu: Quote
Klementynkaa Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 swieze wieści z piątku ubiegłego (czyli po 5 dniach pobytu) - FIZIA jest rozpieszczana, wykapana juz dwa razy i wreszcie nie ma martwego włosa i się nie leni, biega grzecznie na spacerach i wraca na zawołanie, kradnie zabawki itd ;) ogólnie ma się dobrze zgodnie z opinią mojego szpiega, który tam był, widział i rudą szkaradę wygłaskał! Quote
karusiap Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cudownie!!!!!!!:multi: a Kastorek teskni??:cool3: Quote
Klementynkaa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no cóż... tak dobrze było, że musiało się skończyć :( wczoraj odebrałam telefon, że mam zabrać FIZIE bo szczeka jak zostaje sama i zniszczyła coś w mieszkaniu. na szczęście nasza kochana amikat uratowała sytuację i wynegocjowła jeszcze tydzień szansy, dziś zawiezie tam kennelik, w którym może suczydło będzie spokojniejsze, jeżeli ta metoda podziała to państwo kupią klatkę ale jeśli nie... na wszelki wypadek myślmy juz o tym gdzie ją umieścić, ja nie wezmę jej już na pewno, nie dam rady mieć jej w domu :( Quote
maciaszek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 O kurcze... Oby tak klatka się sprawdziła. Fiziu, bądź grzeczna! Proooosiiiimyyyy.... Quote
carpedijem Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Niunia, kochana. Zamknij ryło! Chyba nie jest ci źle, piorunku nie z tej planety? :cool3: Quote
Klementynkaa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 podobno włazi grzecznie do kennela, siedzi tam spokojnie. tylko ja nadal mam obawy, ze państwo dadza się zwieść pozorom i nie będą z nią pracować pod kątem samotnego zostawania :/ a potem znów będzie zdziwienie. ale są w stałym kontakcie z amikat (do mnie sie boją dzwonić chyba po ostatniej rozmowie, ale moze to i lepiej bo ja dziób mam niewyparzony), szpieg mój za jakis czas tam podjedzie i zobaczy jaka sytuacja. Quote
maciaszek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No to kciuki trzymam nadal. Teraz za to, żeby zaczęli pracować z Fizią! Quote
Recommended Posts