Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś wyjęłam z FIZI 5 kleszczy!!! kurna trzeba zakropić :(
hotelik dla FIZI niestety nie jest dobrym rozwiązaniem :( przy jej konstrukcji psychicznej efekt będzie taki, że rozhisteryzuje się do końca i szanse na jakąkolwiek adopcję spadną ponizej zera... dobry, spokojny tymczas... pomarzyć można :(

Posted

Kurcze Fiziulec jest taki uroczy:loveu:Wczoraj mialam okazje poznac panienke:oops::loveu:i faktycznie trzeba ja zabierac,bo ona juz zakochana w Madzi i potem bedzie ciezko.....najlepij od razu do DS,ale wiem ze trudno z tym wiec prosimy o jakis tymczasik!!

Posted

FIZIA wczoraj urzadziła sobie giganta wieczorem, po kolejnej awanturze (tym razem zalała pół korytarza) jak na nia huknęłam wystraszyła sie i poszła w cholerę...
wróciła około północy :( ale jest cała i nadal debilnie się cieszy z życia.

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ten weekend? jak w ten to przyjdę :( jakoś to wcisnę w grafik...

Ja moge Fizie w sobote na dniach ziemi "obsluzyc" w Silesii, mozemy ja wziac od Ciebie i z nia tam pojechac.

Posted

Wafelek napisał(a):
Ja moge Fizie w sobote na dniach ziemi "obsluzyc" w Silesii, mozemy ja wziac od Ciebie i z nia tam pojechac.

serio? super by było, ja wtedy na spokojnie będę załatwiać inne sprawy - mam dobermankę w hoteliku i potrzeba z nią podziałać. dziękuje :loveu:

Posted

donoszę, ze FIZIA była w SCC pod opieką Wafelka.
dziś na 10 jedziemy do nowego domu i trzymajcie kciuki żebym nie była zbyt upierdliwa i zaufała tym chętnym ludziom na tyle żeby suczydło tam zostawić!

Posted

NO WIĘC... FIZIA została w nowym domku :)
uczucia mam mieszane ale myśle sobie, że bez względu na okoliczności takie bym miała... jednak cztery miesiące razem to kawałek życia.
małżeństwo i chłopczyk 7 letni, pan jest na rencie, duzo jest w domu, pani nie pracuje więc też jest w domku. widać, że najbardziej za pomysłem psa jest własnie pan domu, do niego tez FIZIA się mizdrzyła najmocniej. brzmia rozsądnie, zgodzili się na wszystkie warunki, które podałam, mamy pozostać w kontakcie. oby tak zostało...
a ja sobie idę pobeczeć :-(:-(:-(