agata51 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 W ostateczności hotelik. Fizia ma tyle fanek - kasa się znajdzie. Quote
Klementynkaa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dziś wyjęłam z FIZI 5 kleszczy!!! kurna trzeba zakropić :( hotelik dla FIZI niestety nie jest dobrym rozwiązaniem :( przy jej konstrukcji psychicznej efekt będzie taki, że rozhisteryzuje się do końca i szanse na jakąkolwiek adopcję spadną ponizej zera... dobry, spokojny tymczas... pomarzyć można :( Quote
karusiap Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kurcze Fiziulec jest taki uroczy:loveu:Wczoraj mialam okazje poznac panienke:oops::loveu:i faktycznie trzeba ja zabierac,bo ona juz zakochana w Madzi i potem bedzie ciezko.....najlepij od razu do DS,ale wiem ze trudno z tym wiec prosimy o jakis tymczasik!! Quote
agata51 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Klementynkaa'] Śliczna, kochana Fizia prosi o domek. Quote
maciaszek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Na Allegro 1 obserwujący... Przyjdziesz z nią na Dni Ziemi w Silesia City Center? Quote
Klementynkaa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 ten weekend? jak w ten to przyjdę :( jakoś to wcisnę w grafik... Quote
Klementynkaa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 FIZIA wczoraj urzadziła sobie giganta wieczorem, po kolejnej awanturze (tym razem zalała pół korytarza) jak na nia huknęłam wystraszyła sie i poszła w cholerę... wróciła około północy :( ale jest cała i nadal debilnie się cieszy z życia. Quote
Klementynkaa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 wręcz przeciwnie Asiu, wolałabym zeby ją jasna cholera wzięła :( Quote
dzodzo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 wiem Madziu, rozumiem ze miec psa i nie być z nim szczesliwym a wręcz przeciwnie,to męka... dla Fizi dobrze, dla Ciebie mniej Quote
maciaszek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 O matko... :( Smutne to wszystko... Nie mam pojęcia jak pomóc... Quote
Wafelek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Klementynkaa napisał(a):ten weekend? jak w ten to przyjdę :( jakoś to wcisnę w grafik... Ja moge Fizie w sobote na dniach ziemi "obsluzyc" w Silesii, mozemy ja wziac od Ciebie i z nia tam pojechac. Quote
Klementynkaa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Wafelek napisał(a):Ja moge Fizie w sobote na dniach ziemi "obsluzyc" w Silesii, mozemy ja wziac od Ciebie i z nia tam pojechac. serio? super by było, ja wtedy na spokojnie będę załatwiać inne sprawy - mam dobermankę w hoteliku i potrzeba z nią podziałać. dziękuje :loveu: Quote
Klementynkaa Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 donoszę, ze FIZIA była w SCC pod opieką Wafelka. dziś na 10 jedziemy do nowego domu i trzymajcie kciuki żebym nie była zbyt upierdliwa i zaufała tym chętnym ludziom na tyle żeby suczydło tam zostawić! Quote
maciaszek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To już chyba po wizycie... No i co? No i co? Kciuki wciąż zaciśnięte... Quote
Klementynkaa Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 NO WIĘC... FIZIA została w nowym domku :) uczucia mam mieszane ale myśle sobie, że bez względu na okoliczności takie bym miała... jednak cztery miesiące razem to kawałek życia. małżeństwo i chłopczyk 7 letni, pan jest na rencie, duzo jest w domu, pani nie pracuje więc też jest w domku. widać, że najbardziej za pomysłem psa jest własnie pan domu, do niego tez FIZIA się mizdrzyła najmocniej. brzmia rozsądnie, zgodzili się na wszystkie warunki, które podałam, mamy pozostać w kontakcie. oby tak zostało... a ja sobie idę pobeczeć :-(:-(:-( Quote
dzodzo Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 brzmi fajnie, pobecz sobie i wracaj do nas! Fizia ja nadal trzymam kciuki! Quote
polciuaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie becz.;D Nie ma po co.^^ Fizia trafila do być może super domku i nie ma o co płakać.!^^ Quote
Recommended Posts