maciaszek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No to i ja zareklamuję moją tymczasowiczkę.... Gdyby państwo chcieli szczeniora to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9738416#post9738416 Quote
Klementynkaa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 i brzydko mówiąc jajco :( w jednym domku byłyśmy, Państwo bardzo przyjemni, spokojni, widać, że chcą bardzo dokładnie przemyśleć decyzję, wypytaliśmy się wzajemnie i teraz oni "przesypiają" temat; drugi domek chwilowo odroczony, Państwo przeprowadzają się na dniach do większego mieszkania i odezwą się na początku tygodnia, nadal są chętni tylko w czasie się to odwleka... ech i w efekcie FIZIA chrapie mi w kenneliku :( Quote
maciaszek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kurcze... Już sobie wyobrażam jakie pijaństwo będzie u Klementynki jak w końcu Fizia znajdzie chałupę :evil_lol:. Quote
BeataJ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Znajdzie chalupke Fiza, ze hoho!!! Magdzia - wielkie :klacz::klacz::klacz: dla Ciebie za to co dla Fizi robisz! Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No ciotki w końcu musi się udać!!!!!!! Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! Quote
Klementynkaa Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 u FIZI wszystko po staremu :( domek w którym byłyśmy w piątek nie odzywa się, pradopodobnie zrezygnowali... drugi domek, niesprawdzony, odzywa się ale za diabła nie umiemy sie spotkać, ja pracuję dużo, Państwo też i tak sie mijamy... aktualnie jesteśmy wstępnie umówieni na najbliższy piątek wieczór! oby wypaliło wreszcie!!! a FIZIA ma mleko w sutkach, uroiła sobie diablica... Quote
maciaszek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No to trzymamy kciuki, żeby piątkowe spotkanie doszło do skutku! I żeby domek okazał się TYM! Quote
Klementynkaa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 ja już zwątpiłam :( mam po prostu dość... ludzie zamilkli, ja rozumiem przeprowadzki i inne perypetie ale kurczę albo chcemy psa albo nie chcemy a ja już nie wyrabiam z tym suczydłem... jeszcze trochę i ją z balkonu wywalę te 3 piętra w dół :( :( :( Quote
maciaszek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 O matko... A my tu tacy pełni nadziei. I Ty pewnie też... byłaś... :( Zadzwoń do nich, niech się określą - albo w prawo, albo w lewo... Quote
Klementynkaa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 ale co mi po ich okeślaniu się! oni cały czas twierdzą, z echcą tylko wciąż wymyślają jakieś przeszkody zeby nie doszło do tego już... z dnia na dzień mnie zwodzą a teraz wogóle się nie odezwali :( ja specjalnie dziś zaklepałam sobie wieczór na wizytę u nich bo wstępnie tak się umówiliśmy, wkurza mnie to jak jasna cholera... i kolejny weekend będe miała spierniczony przez Fizię :( Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Madzia a to oni mieli dzwonic?Moze zadzwon spytaj czy spotkanie aktualne? a jak nie,niech spadaja musimy wznowic stro akcje szukania domku.... Quote
Klementynkaa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 nic, ja byłam teraz zabiegana z powodu wystawy a Państwo również milczą :/ jutro z rana zadzwonię i zapytam jak mam to rozumieć :( Quote
polciuaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oooo.!Bylas na wystawie.?Ja tez,dzisiaj.Ale nie wiedzialam,ze bedziesz..jakbys byla to bysmy sie zgadaly i poznaly.:cool3: Quote
Klementynkaa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 no więc nadzieje juz straciłam na jakikolwiek domek, z tych które interesowały się FIZIĄ :( czas pomyśleć o sterylizacji zanim nadejdzie kolejna cieczka, baaardzo prosze o wpłaty - nawet te najdrobniejsze - na konto Fundacji SOS dla Zwierząt (numer konta w pierwszym poście). bardzo prosze też o reklamowanie suczydła gdzie się da i gdzie się nie da, nie ma mowy zeby ona u mnie została, każdy dzień u mnie w domu ją niszczy psychicznie i będzie jej co raz trudniej znaleźć nowy dom!!! Quote
maciaszek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 19 i 20 kwietnia znowu będzie akcja w Silesii, przygotowuj Fiziulca na występy :). No chyba że znajdzie wcześniej dom, czego z całego serca życzę! Quote
Recommended Posts