Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i brzydko mówiąc jajco :(
w jednym domku byłyśmy, Państwo bardzo przyjemni, spokojni, widać, że chcą bardzo dokładnie przemyśleć decyzję, wypytaliśmy się wzajemnie i teraz oni "przesypiają" temat;
drugi domek chwilowo odroczony, Państwo przeprowadzają się na dniach do większego mieszkania i odezwą się na początku tygodnia, nadal są chętni tylko w czasie się to odwleka...

ech i w efekcie FIZIA chrapie mi w kenneliku :(

Posted

u FIZI wszystko po staremu :(
domek w którym byłyśmy w piątek nie odzywa się, pradopodobnie zrezygnowali...
drugi domek, niesprawdzony, odzywa się ale za diabła nie umiemy sie spotkać, ja pracuję dużo, Państwo też i tak sie mijamy... aktualnie jesteśmy wstępnie umówieni na najbliższy piątek wieczór! oby wypaliło wreszcie!!!

a FIZIA ma mleko w sutkach, uroiła sobie diablica...

Posted

ja już zwątpiłam :( mam po prostu dość...
ludzie zamilkli, ja rozumiem przeprowadzki i inne perypetie ale kurczę albo chcemy psa albo nie chcemy a ja już nie wyrabiam z tym suczydłem... jeszcze trochę i ją z balkonu wywalę te 3 piętra w dół :( :( :(

Posted

ale co mi po ich okeślaniu się! oni cały czas twierdzą, z echcą tylko wciąż wymyślają jakieś przeszkody zeby nie doszło do tego już... z dnia na dzień mnie zwodzą a teraz wogóle się nie odezwali :( ja specjalnie dziś zaklepałam sobie wieczór na wizytę u nich bo wstępnie tak się umówiliśmy, wkurza mnie to jak jasna cholera...
i kolejny weekend będe miała spierniczony przez Fizię :(

Posted

no więc nadzieje juz straciłam na jakikolwiek domek, z tych które interesowały się FIZIĄ :(
czas pomyśleć o sterylizacji zanim nadejdzie kolejna cieczka, baaardzo prosze o wpłaty - nawet te najdrobniejsze - na konto Fundacji SOS dla Zwierząt (numer konta w pierwszym poście).

bardzo prosze też o reklamowanie suczydła gdzie się da i gdzie się nie da, nie ma mowy zeby ona u mnie została, każdy dzień u mnie w domu ją niszczy psychicznie i będzie jej co raz trudniej znaleźć nowy dom!!!