Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynka!:buzi:!
Ja miałam złe przeczucia co do tych państwa! Trzymam za naprawdę dobry domek dla suni,a nie egoistyczny,bo oni chcą!! A co w zamian chcieli zaoferować psu?? Budę:angryy:!!

Posted

O nie.!o nie .!O nie.!Bo zaraz sie ubiore i sie do niego przejde.!:angryy:
Nie jestem pełnoletnia,mam 14 lat,ale byla ze mna osoba dorosła...A to,ze ja wiecej mowiłam to tylko dlatego,ze ja siedze w tym glebiej niz moja mama.!Trzymajcie mnie bo mu nabluzgam.!Niech sie wypcha.!Mam nadzieje,ze go juz nigdy nie zobacze bo bym mu oczy wydrapała.!:angryy:

Posted

aktualne wieści:

Państwo z Silesii zadzwonili dziś z informacją, że mogą przyjąć FIZIE za dwa tygodnie po przeprowadzce. otwarcie powiedziałam im, ze jeśli w tym czasie pojawi sie inna rodzina spełniająca moje kryteria to nie będę czekać.

przed chwilą zadzwoniła do mnie miła Pani z informacją, że ona a w zasadzie jej córka chciałaby zaopiekowac się FIZIĄ. porozmawiałam z córką i umówiłyśmy się na piątek po południu na spotkanie i zapoznanie :) sunia została zauważona w SCC.

trzymajcie kciukole!!!

Posted

Klementynko,czy moglabys temu drugiemu domkowi,ktory niestety bedzie musial odpasc,podrzucić sunie z mojego podpisu.? Tą co jest `No to mamy kilka dni i usypiamy...`. Albo jesli ta by sie nie spodobala Państwu to mozesz jeszcze im zaproponowac psiaki z mojego pierwszego linka w podpisie,tam gdzie jest 47 kotów i 10 psów.