Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Elik, tak to jest psi pajacyk :). Kliknięcie w niego dokarmia psiaki!
Super, jak mi się zwolni miejsce, podłączę do swojego podpisu. Szkoda, że nasze psiaki nie mają takiego swojego pajacyka, w którego moglibyśmy klikać :-(

Posted

Nanami napisał(a):
Pod wskazanym adresem państwo, którzy raczyli otworzyć drzwi i zrobili wielkie oczy o czym my w ogóle gadamy :mad:

O matko, poważnie???
Ktoś sobie jaja robi, czy jak? A może nastąpił jakiś błąd w przekazywaniu adresu? Kurcze...

Posted

Mam nadzieje,ze to wlasnie tylko blad w przekazaniu adresu..ale kto to wie...:mad:
EDIT:Okazalo sie,ze w tym domu mieszkaja dwie rodziny i poprostu jedna nie wiedziala o co chodzi i akurat oni nam otworzyli..Postaramy sie tam pojsc ale dopiero w czwartek alno w pitake po poludniu.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
...Postaramy sie tam pojsc ale dopiero w czwartek alno w pitake po poludniu.

Czyli za tydzień ??
Czy to znaczy, że to jest tak daleko od Was ?

Posted

Nie jest daleko od nas,ale nie mamy czasu kiedy indziej.I jeszcze pogoda jest taka okropna.Chcialysmy dzisiaj to zalatwic,ale nie pyklo bo ta druga rodzina nam powiedziala,ze to pomylka napewno itp.

Posted

Ja sie pochorowałam i jeszcze próbne matury mam, więc niestety nie moge póki co towazyszyć dogomance. BTW ja nie wiem jak mozna nie poinformować drugiej rodziny z która dzieli sie dom i podwórko, że sie planuje adopcje psa, który moze byc troche hałaśliwy i co oni na to...

Posted

ano FIZIA sobie żyje radośnie, chociaż boi się mnie panicznie, świetnie wyczuwa moje nastroje i kiedy ja jestem zdenerwowana to ona dla zasady się boi :(
mam nadzieję, że ten domek wypali bo my się wzajemnie męczymy ze sobą...