maciaszek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ależ proszę :). Najlepiej by było zrobić aukcję wyróżnioną, tylko skąd wziąć kasę...? Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 a ile taka aukcja wyróżniona kosztuje? Quote
maciaszek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Klementynkaa napisał(a):a ile taka aukcja wyróżniona kosztuje?12 zł. Co prawda psiaków wyróżnionych jest w sumie 6 i 1/2 strony, ale zawsze to szybciej ją znajdą niż na którejś z dalszych 52 stron... Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 wyróżnij, proszę... i podaj mi na pw albo maila numer konta na te 12 zł ;) ja już tyle na to suczydło kasy wydałam, że 12 zł mnie nie zbawi. Quote
kako80 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a moze dac ogloszenie do gazety jakiejs? sprobujcie cos zalatwic, jak moge zasponsorowac, macie mozliwosc sie dowiedziec o to? Quote
maciaszek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wyróżnienie na Allegro pomogło. Przynajmniej w ilości zaglądających :). Jest już 140 wyświetleń i 1 obserwujący. Oby to coś dało... Quote
Klementynkaa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 suuuuuper! ja mam informację od sąsiadki, że ktoś tam jest nią zainteresowany ale z tego co mówiła chce FIZIE "na ogródek"... przecież jej nie dam na ogródek!!! ale zaczekam, pogadam z tym kimś! Quote
maciaszek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to może wreszcie coś rusza... OBY! Quote
Wafelek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Klementynkaa napisał(a):suuuuuper! ja mam informację od sąsiadki, że ktoś tam jest nią zainteresowany ale z tego co mówiła chce FIZIE "na ogródek"... przecież jej nie dam na ogródek!!! ale zaczekam, pogadam z tym kimś! Magda, to zalezy, co ten ktos rozumie przez "na ogrodek", bo Fizia to przylepa i kanapowiec, to fakt, ale widzialam tez, jak byla u mnie, ze siedzenie w ogrodku i filowanie, co sie dzieje za plotem, by sie jej niezle podobalo... Quote
Klementynkaa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 wiem, ze ona ma radochę z takiego buszowania ale obawiam się że tu chodzi o ogródek działkowy gdzie nikogo nie ma na stałe i pies ma być żeby odstraszć intruzów... odwiedzany raz na jakiś czas. zobaczymy, jak się odezwą to pogadam i sprawdzę ludzi. Quote
maciaszek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Na allegro nadal 1 obserwujący, ale wyświetleń już prawie 300 :). Quote
moana Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 obserwujacy, ujawniac sie! czasu coraz mniej... :roll: Quote
kako80 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 boze, tylko nie ogrodek dzialkowy! nigdy nie rozumialam jak tak mozna psa umiescic gdzies i wpadac raz na jakis czas.. a co one jedza w tym czasie? Quote
elik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 kako80 napisał(a):boze, tylko nie ogrodek dzialkowy! nigdy nie rozumialam jak tak mozna psa umiescic gdzies i wpadac raz na jakis czas.. a co one jedza w tym czasie? Popieram w całej rozciągłości, to już chyba schron lepszy :placz::placz::placz: Widuję psa, wilczura, który w okolicy działek ma pilnować kiosku z piwem i takimi tam pierdoł.... Latem w weekendy przyjeżdża właściciel kiosku i tylko wtedy pies widzi "pana". Ma zagrodzony teren 3 x 2 m i budę. Jak ten psiak wyje nocami :shake: Wieczorami często przyjeżdżają tam młodzieńcy i ujeżdżają swoje motory, samochody - odludny teren, nie ma policji. Widziałam jak ta psina wieje do budy, jak oni przyjeżdżają - ryk silników, pisk hamulców. Siedzi tam tak godzinę, dwie, póki młodzieńcy się nie wyżyją. Wyobrażacie sobie jak on się tam boi, a w czasie burzy ?? Psina chodzi w kółko po tym swoim wybiegu z podkulonym ogonem i wieje, jak tylko ktoś sie zbliży do kraty. On tam nic nie pilnuje, on się boi ludzi. Tylko jak ten skurwiel przyjeżdża, to pies szczeka - jest wtedy pewniejszy siebie. Żadne interwencje nie pomagają, nic do zbója nie przemawia. Był tam nawet wtedy, gdy już śnieg padał :placz: Nie wiem do kiedy, bo jak zima zaczęła się na dobre, to już tam nie jeździłam. To okrucieństwo trzymać psiaka samego na jakimś terenie. Quote
maciaszek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 elik napisał(a):Popieram w całej rozciągłości, to już chyba schron lepszy :placz::placz::placz:Rozumiem co masz na myśli, ale mimo wszystko mam wątpliwości czy taka działka jest gorsza niż katowicki, maksymalnie przepełniony schron, gdzie nie ma wolontariuszy, psy nie wychodzą z boksów, zagryzają się, nie dopuszczają się do jedzenia; gdzie w boksie, w którym powinien być 1 duży pies siedzą 3-4... :(. Quote
elik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 maciaszek napisał(a):Rozumiem co masz na myśli, ale mimo wszystko mam wątpliwości czy taka działka jest gorsza niż katowicki, maksymalnie przepełniony schron, gdzie nie ma wolontariuszy, psy nie wychodzą z boksów, zagryzają się, nie dopuszczają się do jedzenia; gdzie w boksie, w którym powinien być 1 duży pies siedzą 3-4... :(. Masz rację, ani takie odludzie, ani schron nie są dla psów kurde :angryy: Przecież one u kogoś były, ktoś dał im schronienie, a potem wywalił, jak niepotrzebną rzecz. Nie mogę One tak kochają tych swoich oprawców. Jakby taki na powrót przygarnął psiaka, to ten by patrzył jak w tęczę i po nogach lizał. Czemu niektórzy ludzie mają serca z kamienia ? :placz::placz::placz: Quote
Klementynkaa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no i temat chętnych z ogródkiem ucichł :( a innych chętnych nadal brak... Quote
maciaszek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Na Allegro ponad pół tysiąca wyświetleń... Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Podnoszeee :multi: Piesek poszukuje pilnieee domkuu, kto moze pomoc???:-(:-( Quote
kama_i_ja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kurcze:shake: W sobotę wywiesiłam ogłoszenie na przystanku na ul. Mickiewicza. Tam przewijają się dziennie tysiące ludzi... Byłam pewna, że choć JEDNA osoba się zainteresuje.. Jutro znowu tam będę, zobaczę czy plakat nie został zerwaNy. Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Fizieńko kochana, taka jesteś słodka, gdzie Ci ludzie maja serca ?? :-( Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie, to niemożliwe, żeby nikt nie pokochał tak pięknego i mądrego psiaka. :placz: Quote
Recommended Posts