Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Poszukuję zaufanej dogsitterki w Wawie, która zająć się może moimi 4 charciczkami włoskimi (ok. 5kg każda) od 8 do 17 stycznia. Laski śpią w łóżku i załatwiają się do kuwety kiedy nie ma nikogo w domu.

• 3 weeks later...
Posted

To ja się zaoferuję:

pomogę - na DOGO - przy bazarkach, pilnowaniu wątków.

Na terenie Lublina: wyprowadzanie psów, również tych przebywających klinice, baardzo tymczasowy DT, transport (z Zamościa lub do) co jakiś czas; również sprzątanie czy zajęcie się dzieckiem na kilka godzin.

A z lekka odpłatnie, ale tak minimalnie: pomoc dla dzieci (język angielski) oraz pomoc - język polski - w przygotowywaniu prac, korekta, teksty (sprawdzanie, pisanie), przygotowanie do egzaminów.

Uff, to tyle. :oops:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='moana']Szukam kogoś kto wykona dla mnie banerek (nie 'psi' :oops:) Odpłatnie, rzecz jasna.

Napisz co potrzebujesz m.in.:

• jaki format?
  • do czego baner (do druku, na stronę, na prezentację) bo od tego zalezy pare spraw (rodzielczość, rgb czy cmyk i pare innych)?
  • czy i jakie masz materiały?
  • czy i jakie masz preferencje kolorystyczne?
  • jaki termin?

do mnie na maila: patyk@cad.pl

Posted

[quote name='Isadora7']Napisz co potrzebujesz m.in.:

• jaki format?
  • do czego baner (do druku, na stronę, na prezentację) bo od tego zalezy pare spraw (rodzielczość, rgb czy cmyk i pare innych)?
  • czy i jakie masz materiały?
  • czy i jakie masz preferencje kolorystyczne?
  • jaki termin?

do mnie na maila: patyk@cad.pl

Super, już wysłałam maila. :)

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny a ja szukam kogoś z talentami manualnymi kto jest w stanie wykonac dla mnie - nie jednorazowo tylko częściej - usługę w stylu :
- uszycie satynowych poduszeczek na obrączki ( takie na których nowożeńcom podaje sie obrączki w kościele ) oraz ozdobienie ich
- kogoś kto potrafi wykonac ładne zaproszenia , kartki itp.
- lub ma inne talenty manualne i jest w stanie wykonac na zlecenie różne drobne przedmioty

Wszystko oczywiście odpłatnie : częśc mogłaby iśc na wybrane psiaki , częśc na zarobiek osoby wykonującej. Zależy mi na w miare regularnej współpracy ale nie znów tak bardzo często

Poszukuję również osoby z Tarnowa i okolic która jest w stanie zaopiekowac sie moim pieskiem ( małym ) przez kilka dni na początku sierpnia. Jest niekłopotliwy , potrzebuje tylko wymiziania i przytulania. Nie mogę go zabrac ze soba ponieważ ma chorobe lokomocyjną a zostawienie samego w domu i wyprowadzanie przez 3 razy dziennie przez kogoś nie wchodzi w grę, umarłby chyba z samotności.