Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja też cały czas trzymam z całych sił :lol: Quote
mosii Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 a oto nowi, wspaniali Ludzie Rumunka:) Panstwo kończą remont w swoim domu, przeprowadzka pod koniec lutego, wtedy to Rumunek zamieszka z nimi, oczywiscie na kanapie :D z nowofunlandką i starszym jamnikiem:) Państwo juz od tygodnia odwiedzaja Rumunka, przywożą smakołyki zakochali sie w Rmunku od pierwszego wejrzenia:) tu ze swoją mała Panią, Darią... wszyscy mnie miziaja:) mmmmm........ jak fajnie........ Quote
beka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wspaniali ludzie :) Rumunku jeszcze tylko miesiąc :) Quote
Ziutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jesooo.....jak strasznie się cieszę :multi: :multi: :multi: Aż płakać się chce ze szczęścia :multi: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Estera napisał(a):Pojechał do domku? ;) Podpisuję się pod pytaniem Estery....czy Rumunek już pojechał do nowego domku ??? Quote
mosii Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 tak Rumunek juz w nowym wspaniłaym domku :klacz: Quote
mosii Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 po świetach jade do Rumunka na ognisko, więc bedzie kupa nowych fotek:) Quote
Ziutka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Mosii....no i co zrobiłaś :cool3: się poryczałam....ze szczęścia oczywiście :placz: :placz: Ta jego uśmiechnięta mordka na pierwszych fotach...no wspaniałe :loveu: Czekamy w takim razie na "ogniskowe" foteczki i pozdrów rodzinkę Rumunka od cioteczek z dogo ;) Quote
mosii Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 byłam w odwiedzinach u Rumunka:) zobaczcie sami:) Quote
Ziutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pięknie uśmiechnięta mordeczka - taka szczęśliwa :loveu: Rumunek wcale nie wygląda na psiaka niewidomego, na tych zdjęciach tak patrzy w człowieka i na hasa ze swoim kolegą, że ciężko uwierzyć, że to niewidomy pies - serce samo się raduje na takie dobre wieści :multi: Quote
mosii Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ziutka, Kaily- nowofunlandka to kolezanka a własciwie siostra;) Quote
Ziutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 mosii napisał(a):Ziutka, Kaily- nowofunlandka to kolezanka a własciwie siostra;) Ahaaa.....:oops: Quote
Recommended Posts