mosii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 od pół roku Rumunek mieszka u mnie, przesympatyczny, charakterny, pieścioch i stóż doskonały, było sporo chetnych ale.... Rumuś ma dysplazje i jest niewidomy... tak dokonale obie radzi, że zorientowałam sie dopiero po kilku dniach, wet mówi ze zadnych zmian nie ma, wygląda to tak jakby był niewidomy od urodzenia... mimo to charakter ma doskonały, po prostu urodzony ON:) ja oceniam go na 5, 6 lat, ale wiem ze na sggw dali mu więcej. szukamy jednak osoby doświadczonej- wiadomo. więcej napisze kometa, ona zna dokladnie losy Rumunka. Quote
mosii Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rumunek świetnie czuje sie w kojcu, prawdopodobnie nigdy nie przebywał w mieszkaniu(absolutnie nie nadaje sie do bloku- tylko dom z ogrodem) bedzie świetnym strózem, nie ucieka, nie kopie dołów, na spacer po lesie mozna go puscić bez smyczy, wraca na komendę "wróć" zna równiez "na miejsce" "do kojca" nie sprzeciwia sie wykonywaniu tych komend bez względu na okoliczności. Quote
beka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 On tak patrzy w obiektyw że trudno uwierzyć że jest niewidomy... Quote
mosii Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tu watek Rumunka na owczarkach http://owczarki.eu/index.php?id=rumun Quote
mosii Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 czy ktos moze wystawic Rumunka na allegro? prosimy...... Quote
mosii Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rumunek nie ma zadnej cioteczki?? :( Quote
Ziutka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 mosii napisał(a):Rumunek nie ma zadnej cioteczki?? :( Jestem nową cioteczką Rumunka :lol:.....mogę ?? Quote
mosii Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 super Ziutka:) bardzo sie cieszymy :lol: Quote
beka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A może Kometa bedzie chciała allegro mu zrobić?? Ona wie że jest ten wątek? Na wszelki wypadek wyśle jej linka Quote
Ziutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pusto coś u Rumunka :-(.......żadna ciotka nie zagląda a o wujkach to już nie wspomnę :shake: Quote
kasia_r Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja Cię psiaku odwiedzę. Taki piekny pies!!! Quote
beka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ciotka Kometa dzis byłą w Krzyczkach, nie wiem czy juz dotarła do domu ale napweno tu wpadnie... Quote
Ziutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 beka napisał(a):Ciotka Kometa dzis byłą w Krzyczkach, nie wiem czy juz dotarła do domu ale napweno tu wpadnie... Dotarła dotarła......ale umęczona jak cholera - tyle co dzisiaj roboty tam zrobiła to ooooooo :crazyeye: Quote
Ziutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jakieś telefony w sprawie Rumunka były :roll: Quote
mosii Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 do góry Rumunek, moze ktos Cie dojrzy.... Quote
Greven Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To ja będę i ciotką i wujkiem Rumunka ;) Niestety nic nie mogę zrobić poza podnoszeniem (a hopać nie bardzo lubię), bo ani allegro nie wystawiam, ani nie znam nikogo, kto chciałby dać opiekę niewidomemu psu. Z dysplazją na dodatek... Eh, Rumunek :shake: Quote
mosii Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Greven wszystko rozumiem dzieki ze zajrzałas:) Quote
Recommended Posts