duzebzium Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Różyczka napisał(a):Wejściówki nie wiem. Parkingu jako takiego nie ma. Dlatego trzeba sobie szukać miejsca i być wcześniej, żeby w miarę blisko wystawy mieć miejsce Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców? Quote
panienkabubu Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 duzebzium napisał(a):Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców? boshhhhhhhhh....... Przepraszam, ale w końcu się wypowiem, cały czas dawałam im szansę, ale to co prezentuje oddział Częstochowa w sprawie organizacji tej wystawy to chyba czysta kpina.... Quote
gregory Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 panienkabubu napisał(a):boshhhhhhhhh....... Przepraszam, ale w końcu się wypowiem, cały czas dawałam im szansę, ale to co prezentuje oddział Częstochowa w sprawie organizacji tej wystawy to chyba czysta kpina.... No właśnie, dostałem numerki na niedzielna krajówkę a na sobotnią VIII nie. Brak planu ringów i miejsc parkingowych. W przekazie elektronicznym to chyba nie powinien być problem. No cóż ważne, że wystawcy zapłacili.......:cool3: Quote
Elitesse Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 rozyczko czy Interom przysluguje katalog czy trza sobie kupic ? (choc znajac zycie to to drugie ) Quote
bety Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Różyczka']bety z czym jest "niedorobiony"? A w tym był "niedorobiony" że pokazywał się sam spis ras i na którym ringu będą oceniane - bez szczegółowej rozpiski co do kolejności i ilości w klasach - ale widać że się poprawiło. :p:p:p Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll: Pzdr Quote
Błyskotka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 bety napisał(a): Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll: Pzdr W mojej tak samo choć nie jadę :roll:. Quote
Elitesse Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 a u mnie jest OK :roll: wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie Quote
d_orka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A ja mam pytanko- czy w razie ew. opadów / tfu,tfu przez lewe ramię:p/ są przewidziane jakieś namioty ew. zadaszenia? I czy cała wystawa odbywa się na stadionie czy np. ozdóbki są na jakiejś hali? Sorki za może głupie pytania ale my pierwszy raz w Częstochowie ... no i czasem różnie to bywa / vide Kraków czy Opole gdzie ozdóbki są na hali a reszta na stadionie/:p Quote
panienkabubu Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 d_orka, czy macie transport na wystawkę? :cool3: Quote
Różyczka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='duzebzium']Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców? Wydaje mi się, że nie ma :roll: [quote name='Elitesse']rozyczko czy Interom przysluguje katalog czy trza sobie kupic ? (choc znajac zycie to to drugie ) Pojęcia bladego nie mam. [quote name='bety']Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll: Pzdr Nie do końca rozumiem o co chodzi z brakiem zgodności spisu wystawców i planu sędziownia. ;) [quote name='d_orka']A ja mam pytanko- czy w razie ew. opadów / tfu,tfu przez lewe ramię:p/ są przewidziane jakieś namioty ew. zadaszenia? I czy cała wystawa odbywa się na stadionie czy np. ozdóbki są na jakiejś hali? To jest stadion lekkoatletyczny bez hali ;), więc trzeba zaklinać pogodę :evil_lol: Quote
bety Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Różyczka napisał(a):Nie do końca rozumiem o co chodzi z brakiem zgodności spisu wystawców i planu sędziownia. ;) Już służę wyjaśnieniem, znowu zostały pochrzanione obie akity - do akit japońskich zaliczone zostały amerykańskie. I stąd jest niezgodność w ilości psów w rasie z nazwiskami na liście. Zdaje się, że w zeszłym roku też tak było. :roll::roll::roll: Pzdr Quote
Cezus80 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 czy może ktoś mi powiedzieć czy ta wystawa jest w hali ??? Bo jak na dworze to może być ciekawie bo zapowiadają deszcze :crazyeye: Quote
pati1033 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cezus80- odpowiedz byla 2 posty wyzej : Różyczka napisał(a): To jest stadion lekkoatletyczny bez hali ;), więc trzeba zaklinać pogodę :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Sądząc po tym, co jest za oknem, to trzeba wyposażyć się w palto :evil_lol: Quote
Różyczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='bety']Już służę wyjaśnieniem, znowu zostały pochrzanione obie akity - do akit japońskich zaliczone zostały amerykańskie. I stąd jest niezgodność w ilości psów w rasie z nazwiskami na liście. Zdaje się, że w zeszłym roku też tak było. :roll::roll::roll: Pzdr Dziękuję. Nie wpadłam, że chodzi o to :oops:. Nie jest to pocieszające, ale jak znam życie to nie tylko Twoja rasa została tak "załatwiona" :roll: Myślę, że warto przekopiować ze strony oddziału!!! Miejsce wystawy : Miejski Stadion Lekkoatletyczny w Częstochowie, ul. Dąbrowskiego Uwaga !!! Ulica Dąbrowskiego jest w przebudowie, (dojazd do stadionu od ul. Kilińskiego). Bardzo prosimy o przybycie na miejsce wystawy możliwie najwcześniej (przyjmowanie psów rozpoczyna się o godz. 8.00) Za utrudnienia przepraszamy. Quote
Alutka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 duzebzium napisał(a):Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców? to nie możliwe !!!!!!! :crazyeye:prosimy za tym o informacje gdzie można zaparkować auto , najbliżej wystawy i najbezpieczniej. :-o Quote
flashka-g Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Alutka napisał(a):to nie możliwe !!!!!!! :crazyeye:prosimy za tym o informacje gdzie można zaparkować auto , najbliżej wystawy i najbezpieczniej. :-o żenada z tym brakiem parkingu... to ja zadam takie pytanie czy tam wogole jest mozliwosc jakiekokolwiek zaparkowania w poblizu nawet jak sie bedzie o 7 rano?:roll: Quote
anii7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Alutka napisał(a):to nie możliwe !!!!!!! :crazyeye:prosimy za tym o informacje gdzie można zaparkować auto , najbliżej wystawy i najbezpieczniej. :-o Również poproszę o informacje gdzie w pobliżu można zaparkować. Czy dojazd na wystawę będzie oznakowany? Już sobie wyobrażam te kolejki wystawców czekających na wejście i szukających miejsc do zaparkowania :roll: jeszcze nigdy nie byłam na wystawie, na której nie ma parkingu...:crazyeye: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Ja nadal nie mam potwierdzenia i nie wiem w ogóle czy na nie liczyć, na oznakowanie nie liczę, więc drukuję już mapki jak dojechać do miejsca wystawy. O parking się modlę, bo mam duże auto, a nie daj boże jak bedzie padać, chyba się:grab::grab::grab: Quote
Błyskotka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No przechlapane z tym parkingiem :roll:. Na wystawie to jedna z najważniejszych rzeczy :roll:. Quote
Martyna_ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 My dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie.:multi: Gdyby nie fakt, że mamy do Cz-wy dość blisko to zrezygnowalibyśmy z tej wystawy.Tak jak w zeszłym roku organizacja wystawy to totalna klapa.:shake: Quote
Judit Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 My dostaliśmy dziś potwierdzenie. Wszystko ok.. tylko jestem ciekawa czemu wszystko przyszło na nasz stary adres a nie na nowy :roll: kiedy w zgłoszeniu pisaliśmy nowy adres.. numerki są, wszystko jest. Tylko kolejna sprawa... Nasze dwie seterki czerwono-białe zostały wpisane jako setery irlandzkie. Także irlandów mahoniowych jest o dwa mniej. A kiedy będą wchodzić nasze czerwono-białe też w związku z tym nie wiem.. Przydomki naszych psów poprzekręcane, adres też. Fajnie. :razz: Dodatkowo brak parkingu... :mad: Quote
aleb Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Do nas też przyszły potwierdzenia - jeden z krajówki w niedzielę, drugi z krajówki gr. VIII. Na szczęście wszystko jest ok. Widać, że już na krajową gr. VIII mało co się postarali, bo wysłali numerek napisany na zwykłej kartce i podbity pieczątką oddziału ZK... A z tymi parkingami nawet nie straszcie :-o:shake: Quote
Różyczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Różyczka']Wydaje mi się, że nie ma :roll: Nie wiem, czy ktoś zauważył, że "wydaje mi się". Nie napisałam, że na 100% nie będzie! ;). Jeśli ktoś potrzebował pewności to trzeba było skontaktować się z oddziałem. Ja chciałam tylko zwrócić uwagę na to, że może trzeba przyjechać wcześniej i poszukać miejsca. Nie potrzebnie pisałam o tym i wprowadziłam zamieszanie oraz nerwy :oops: Quote
Recommended Posts