Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Różyczka napisał(a):
Wejściówki nie wiem. Parkingu jako takiego nie ma. Dlatego trzeba sobie szukać miejsca i być wcześniej, żeby w miarę blisko wystawy mieć miejsce

Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców?

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

duzebzium napisał(a):

boshhhhhhhhh....... Przepraszam, ale w końcu się wypowiem, cały czas dawałam im szansę, ale to co prezentuje oddział Częstochowa w sprawie organizacji tej wystawy to chyba czysta kpina....

Posted

panienkabubu napisał(a):
boshhhhhhhhh....... Przepraszam, ale w końcu się wypowiem, cały czas dawałam im szansę, ale to co prezentuje oddział Częstochowa w sprawie organizacji tej wystawy to chyba czysta kpina....

No właśnie, dostałem numerki na niedzielna krajówkę a na sobotnią VIII nie.
Brak planu ringów i miejsc parkingowych. W przekazie elektronicznym to chyba nie powinien być problem. No cóż ważne, że wystawcy zapłacili.......:cool3:

Posted

[quote name='Różyczka']bety z czym jest "niedorobiony"?

A w tym był "niedorobiony" że pokazywał się sam spis ras i na którym ringu będą oceniane - bez szczegółowej rozpiski co do kolejności i ilości w klasach - ale widać że się poprawiło. :p:p:p
Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):

Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll:
Pzdr

W mojej tak samo choć nie jadę :roll:.

Posted

A ja mam pytanko- czy w razie ew. opadów / tfu,tfu przez lewe ramię:p/ są przewidziane jakieś namioty ew. zadaszenia? I czy cała wystawa odbywa się na stadionie czy np. ozdóbki są na jakiejś hali? Sorki za może głupie pytania ale my pierwszy raz w Częstochowie ... no i czasem różnie to bywa / vide Kraków czy Opole gdzie ozdóbki są na hali a reszta na stadionie/:p

Posted

[quote name='duzebzium']Nie będzie żadnego parkingu?:oops: Nawet dla wystawców?

Wydaje mi się, że nie ma :roll:

[quote name='Elitesse']rozyczko czy Interom przysluguje katalog czy trza sobie kupic ?
(choc znajac zycie to to drugie )

Pojęcia bladego nie mam.

[quote name='bety']Tylko teraz zastanawiam się czy ten plan i spis wystawców do siebie pasują - bo w mojej rasie nie są ze sobą zgodne. :roll::roll::roll: Pzdr

Nie do końca rozumiem o co chodzi z brakiem zgodności spisu wystawców i planu sędziownia. ;)

[quote name='d_orka']A ja mam pytanko- czy w razie ew. opadów / tfu,tfu przez lewe ramię:p/ są przewidziane jakieś namioty ew. zadaszenia? I czy cała wystawa odbywa się na stadionie czy np. ozdóbki są na jakiejś hali?

To jest stadion lekkoatletyczny bez hali ;), więc trzeba zaklinać pogodę :evil_lol:

Posted

Różyczka napisał(a):
Nie do końca rozumiem o co chodzi z brakiem zgodności spisu wystawców i planu sędziownia. ;)

Już służę wyjaśnieniem, znowu zostały pochrzanione obie akity - do akit japońskich zaliczone zostały amerykańskie. I stąd jest niezgodność w ilości psów w rasie z nazwiskami na liście. Zdaje się, że w zeszłym roku też tak było. :roll::roll::roll:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Już służę wyjaśnieniem, znowu zostały pochrzanione obie akity - do akit japońskich zaliczone zostały amerykańskie. I stąd jest niezgodność w ilości psów w rasie z nazwiskami na liście. Zdaje się, że w zeszłym roku też tak było. :roll::roll::roll:
Pzdr

Dziękuję. Nie wpadłam, że chodzi o to :oops:. Nie jest to pocieszające, ale jak znam życie to nie tylko Twoja rasa została tak "załatwiona" :roll:

Myślę, że warto przekopiować ze strony oddziału!!!

Miejsce wystawy : Miejski Stadion Lekkoatletyczny w Częstochowie, ul. Dąbrowskiego
Uwaga !!! Ulica Dąbrowskiego jest w przebudowie, (dojazd do stadionu od ul. Kilińskiego). Bardzo prosimy o przybycie na miejsce wystawy możliwie najwcześniej (przyjmowanie psów rozpoczyna się o godz. 8.00)
Za utrudnienia przepraszamy.

Posted

duzebzium napisał(a):

to nie możliwe !!!!!!! :crazyeye:prosimy za tym o informacje gdzie można zaparkować auto , najbliżej wystawy i najbezpieczniej. :-o

Posted

Alutka napisał(a):
to nie możliwe !!!!!!! :crazyeye:prosimy za tym o informacje gdzie można zaparkować auto , najbliżej wystawy i najbezpieczniej. :-o

żenada z tym brakiem parkingu...
to ja zadam takie pytanie czy tam wogole jest mozliwosc jakiekokolwiek zaparkowania w poblizu nawet jak sie bedzie o 7 rano?:roll:

Posted

Alutka napisał(a):

Również poproszę o informacje gdzie w pobliżu można zaparkować. Czy dojazd na wystawę będzie oznakowany? Już sobie wyobrażam te kolejki wystawców czekających na wejście i szukających miejsc do zaparkowania :roll: jeszcze nigdy nie byłam na wystawie, na której nie ma parkingu...:crazyeye:

Posted

Ja nadal nie mam potwierdzenia i nie wiem w ogóle czy na nie liczyć, na oznakowanie nie liczę, więc drukuję już mapki jak dojechać do miejsca wystawy. O parking się modlę, bo mam duże auto, a nie daj boże jak bedzie padać, chyba się:grab::grab::grab:

Posted

My dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie.:multi:
Gdyby nie fakt, że mamy do Cz-wy dość blisko to zrezygnowalibyśmy z tej wystawy.Tak jak w zeszłym roku organizacja wystawy to totalna klapa.:shake:

Posted

My dostaliśmy dziś potwierdzenie. Wszystko ok.. tylko jestem ciekawa czemu wszystko przyszło na nasz stary adres a nie na nowy :roll: kiedy w zgłoszeniu pisaliśmy nowy adres..
numerki są, wszystko jest.
Tylko kolejna sprawa...
Nasze dwie seterki czerwono-białe zostały wpisane jako setery irlandzkie.
Także irlandów mahoniowych jest o dwa mniej. A kiedy będą wchodzić nasze czerwono-białe też w związku z tym nie wiem..
Przydomki naszych psów poprzekręcane, adres też. Fajnie. :razz:
Dodatkowo brak parkingu... :mad:

Posted

Do nas też przyszły potwierdzenia - jeden z krajówki w niedzielę, drugi z krajówki gr. VIII. Na szczęście wszystko jest ok.
Widać, że już na krajową gr. VIII mało co się postarali, bo wysłali numerek napisany na zwykłej kartce i podbity pieczątką oddziału ZK...
A z tymi parkingami nawet nie straszcie :-o:shake:

Posted

[quote name='Różyczka']Wydaje mi się, że nie ma :roll:

Nie wiem, czy ktoś zauważył, że "wydaje mi się". Nie napisałam, że na 100% nie będzie! ;). Jeśli ktoś potrzebował pewności to trzeba było skontaktować się z oddziałem. Ja chciałam tylko zwrócić uwagę na to, że może trzeba przyjechać wcześniej i poszukać miejsca.
Nie potrzebnie pisałam o tym i wprowadziłam zamieszanie oraz nerwy :oops: