Codik&Toffik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asia przepraszam !!! :placz: Już poprawiam BOG IX :cool3: Gratulacje za BOG III :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu finalistów grup FCI: II, III, V, VI, VIII Wystarczą pierwsze miejsca i nawet numerek startowy, resztę sobie przepiszę z katalogu :modla::modla::modla: Moje zdjęcia: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Mam jeszcze dużo więcej oprócz tych, ale to potem :) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 A jak ktoś znalazł swojego pieska i chcecie oryginał, to piszcie śmiało :) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Na razie tyle, jak załaduję resztę, to wrzucę i tu :) Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czy jakiś ktoś mógłby mi powiedzieć jako chęnemu delegatowi junior handlerów n atym forum kto w Czestochowie pojawil sie na MP??? Quote
Cockermaniaczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A kto wygral cala wystawe?Bo mnie na finalach nie bylo:cool1: Quote
Aussie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):EXPRESS DELIVERT DELL WHYMPER Delle Grandes, AMORKA Regalia Dzięki wielkie! Miałam nosa! Obie są owczarkami australijskmi! Zawsze trzeba te klepie sparwdzać, bo notorycznie jakieś aussie wpisują jako kelpie (przez durne polskie nazewnictwo "owczarek australijski kelpie" zamiast po prostu "kelpie" czy "australijski kelpie"). Quote
dorota-ta-dorota Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 AlaNowak napisał(a):Czy jakiś ktoś mógłby mi powiedzieć jako chęnemu delegatowi junior handlerów n atym forum kto w Czestochowie pojawil sie na MP??? Martyna mowila ,ze odbyl sie konkurs MP grupy mlodszej....bodajze 3 uczestnikow bylo ,a cos mi sie wydawalo ,ze mial byc bojkot MP w Czestochowie tak?????? Pozdrawiam ;) Dorota Quote
Tecia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No to my się tez chwalimy:) Nasz młodzieniec Irish Melody Lucky Luke - Zw. Mł, NJwR, BOB, BOG II Teraz w optymistycznych nastorojach wybieramy się do Opola aby podtrzymać dobrą passe:) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Tecia, proszę na PW imię pieska, tytulik i własciciela :) umieszczę w Artykule :) na Mp był tylko jeden uczestnik, w grupie młodszej, taki chłopiec z bialym pudlem mini Quote
Recommended Posts