Jagoodka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dla nas wystawy w Częstochowie też udane :) Taresik: sobota - BOB, BIS Użytków i III BIS [SIZE=2]niedziela - [SIZE=4]BOB, III BIS Użytków :multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Kurczę nie widać numerka... bu bu bu! Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Jagoodka - proszę info na PW z wlascicielem i imieniem pieska i tytualmi, umieszcze w artykule:) Quote
Talagia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Judit'] seter angielski który zajął 1 miejsce: http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_8/img_2969.jpg http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_8/img_2961.jpg Ten seterek nie wygrał rasy!!! Na BOG stanęła suczka - Isztar Imladis Elater ;) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Czyli co z tym BOGiem VII grupy? :evil_lol: Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Czyli co z tym BOGiem VII grupy? :evil_lol: czyli jest jak było tylko anglik inny wygrał :eviltong: 1. seter angielski - Isztar Imladis Elater 2. seter irlandzki 3. wyżeł niemiecki krótkowłosy Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kilka fotek rudaska ślicznego:razz::razz: Quote
flashka-g Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Codik&Toffik']BOG IX 1. Sasquehanna ILOCZYN Mops;) 2. Chic Choix Six Stars Lhasa Apso;) 3. nie wiem ;) no wiesz co Bartuś:angryy: ja bylam III z grzywcem Ch.USA Sasquehanna ZACHOD jak tak mozesz:eviltong::eviltong::eviltong: a najlepsze bylo jak nagle na V grupie juz zabraklo pucharow za BOB...żenada;) oczywiscie organizatorzy to nie pomysleli totalnie zeby ozdobki i dlugowlose dac na tartan bo po co prawda??? wystawiajac np yorka ludzie musieli kleczec na błocie bo zaden wspanialomyslny organizator nie wpadnie na to ze jak jest kilkanascie psow w klasie to sie nie da kucac kilkadziesiat minut albo stac z tym psem ciagle na rekach. W pralni to tylko powiedziec ze sie bylo w Częstochowie.. na kolanach. a co do potwredzenia mojej znajomej.. okazlao sie ze suczka jest w katalogu ae potwredzenie wyslali hodowczyni zamiast wlascicielce. Czasami mozna zejsc na zawał albo jechac przez cala Polske w ciemno. Ja zawsze jak lubilam Czestochowe i ich organizacje tak w tym roku mdli mnie juz na sama mysl o tej wystawie. Ah i jeszcze musze skomentowac Konkurs Młody Prezenter... WSTYD WSTYD WSTYD.. zdzierać z dzieciakow tyle pieniedzy. Czy organizatorzy nie rozumieja ze tym dzieciakom nie chodzi o te beznadziejne pucharki i inne nagrody tylko o punkty!!!Zeby walczyc w Mistrzostwach Polski. Szkoda ze zglosila sie az jedna osoba, bo i to za duzo. Wiem jak to jest bo sama startowalam, a keidys w Czestochowie byl konkurs, byly swietne nagrody i BYŁ DARMOWY to co nagle komus odbiło?? Quote
Smile of Red Witch Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oj, ale mi sie podoba ten sliczny chlopak Staff-Ki, Iwonka moze Ty tutaj uzupelnisz BOG-a 3?? Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 niestety na grupie w niedziele nie zostałam juz :( :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mage tylko aściki wklejac po pare :) Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 no to teraz trochę seterków :p Nasze dwie sunie, Jarda i Aaliyah Alaro z Ojcowskiej Doliny Alaro spotkanie trzech siostrzyczek :loveu: Gipsy Queen, Baffi, German Beauty Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 wszytskie zdjecia tutaj :) http://picasaweb.google.pl/Graphy23/CzestochowaGRANDPRIXTTBCWC Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 znowu mała ruda niunia :p wielki całusek maleństwa i Gipsy Queen :loveu: i na koniec maleństwo zostało obślinione :eviltong::oops: Quote
Recommended Posts