Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czyli co z tym BOGiem VII grupy? :evil_lol:

czyli jest jak było tylko anglik inny wygrał :eviltong:
1. seter angielski - Isztar Imladis Elater
2. seter irlandzki
3. wyżeł niemiecki krótkowłosy

Posted

[quote name='Codik&Toffik']BOG IX

1. Sasquehanna ILOCZYN Mops;)
2. Chic Choix Six Stars Lhasa Apso;)
3. nie wiem ;)

no wiesz co Bartuś:angryy: ja bylam III z grzywcem Ch.USA Sasquehanna ZACHOD jak tak mozesz:eviltong::eviltong::eviltong:

a najlepsze bylo jak nagle na V grupie juz zabraklo pucharow za BOB...żenada;)

oczywiscie organizatorzy to nie pomysleli totalnie zeby ozdobki i dlugowlose dac na tartan bo po co prawda??? wystawiajac np yorka ludzie musieli kleczec na błocie bo zaden wspanialomyslny organizator nie wpadnie na to ze jak jest kilkanascie psow w klasie to sie nie da kucac kilkadziesiat minut albo stac z tym psem ciagle na rekach. W pralni to tylko powiedziec ze sie bylo w Częstochowie.. na kolanach.

a co do potwredzenia mojej znajomej.. okazlao sie ze suczka jest w katalogu ae potwredzenie wyslali hodowczyni zamiast wlascicielce. Czasami mozna zejsc na zawał albo jechac przez cala Polske w ciemno.

Ja zawsze jak lubilam Czestochowe i ich organizacje tak w tym roku mdli mnie juz na sama mysl o tej wystawie.

Ah i jeszcze musze skomentowac Konkurs Młody Prezenter... WSTYD WSTYD WSTYD.. zdzierać z dzieciakow tyle pieniedzy. Czy organizatorzy nie rozumieja ze tym dzieciakom nie chodzi o te beznadziejne pucharki i inne nagrody tylko o punkty!!!Zeby walczyc w Mistrzostwach Polski. Szkoda ze zglosila sie az jedna osoba, bo i to za duzo. Wiem jak to jest bo sama startowalam, a keidys w Czestochowie byl konkurs, byly swietne nagrody i BYŁ DARMOWY to co nagle komus odbiło??

Posted

no to teraz trochę seterków :p

Nasze dwie sunie, Jarda i Aaliyah

Alaro z Ojcowskiej Doliny

Alaro

spotkanie trzech siostrzyczek :loveu: Gipsy Queen, Baffi, German Beauty