Elitesse Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja nie odebralam katalogu to nie wiem co w nim slychac :evil_lol: Tess mi sie utaplala juz idac z auta pod ring ale na szczescie sedziowanie sie opoznilo i w 2 h zdazyla w miare przeschnac ... tylko po co ja wstawalam o 6 coby ja wykapac ? :roll::evil_lol: Quote
Marta&Karmen Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Elitesse napisał(a):heh my najpierw wyladowalismy pod jasna gora :evil_lol: akurat byl jakis zlot motocyklistow :eviltong: całą drogę mijaliśmy pełno motocyklistów:lol: na jednej stacji było ich naraz około 100:) błędów w katalogo mnóstwo:shake: Quote
Elitesse Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nas na calej trasie z wroclawia co rusz jacys mijali niestety w Kluczborku jeden mial wypadek na wiadukcie :shake: i chyba nic z faceta nie zostalo bo nawet karetki nie wzywali :roll: Quote
d_orka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla wszystkich!!!! Ma ktoś wyniki IX gr.? / wiem, że wygrał Iloczynek a pozostałe miejsca?/ No i czekam na fotyyyyyy!:p Quote
Codik&Toffik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BOG IX 1. Sasquehanna ILOCZYN Mops;) 2. Chic Choix Six Stars Lhasa Apso;) 3. Sasquehanna ZACHOD Grzywaczek ;) Quote
Śnieżynka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bog 9 3 miejsce Sasquehanna Zachód chiński grzywacz Quote
AniaN Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A mogę prosić o stawkę dogue de Bordeaux ??? Z góry bardzo dziękuję :lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Aussie napisał(a):Na wystawę zgłoszona była jedna suczka kelpie i jedna owczarka australijska - czy ktoś może mi powiedzieć, co to za psice? Może być na priva. EXPRESS DELIVERT DELL WHYMPER Delle Grandes, AMORKA Regalia AniaN napisał(a):A mogę prosić o stawkę dogue de Bordeaux ??? Z góry bardzo dziękuję :lol: PSY pośr GUCIO Dardor otw ALF Bois Joli CARLO Co-Ala ch ASTOR z Tobiasovho SUKI szcz WIND OF LOVE Placidus Canis pośr ATAYA Gwiazdy Ringu VIENNA Placidus Canis otw JAGNA z Garlicy Duchownej Quote
Judit Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to i my się chwalimy ;) Jarda - ocena doskonała, lok.I, NDSwR, CWC, BOB :loveu: Aaliyah - ocena doskonała, lok.I, Zw.Mł, NJ w rasie :p Gipsy - ocena doskonała, lok.I, Zw.Mł :cool1: Quote
dorota-ta-dorota Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla Wszystkich:lol::lol::lol: Oj widze ,ze co poniektorzy poszaleli....poszaleli....:lol: Super:multi: Kasia BOG I 1. BUCH CASSIDY of Slavic Charm wl. Martyna Paciorkowska 2. Briardka wystawiana przez Gosie z Chorzowa......da namiary 3. Mazur z Gangu Dlugich Wl. Anna Dominiak Quote
AniaN Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Czarne Gwiazdy, bardzo, bardzo dziękuję :lol: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 1. BUCH CASSIDY of Slavic Charm wl. Martyna Paciorkowska a ten psiak to jakiej rasy? :loveu: Quote
Gosia & c.o. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dorota-ta-dorota napisał(a):Gratulacje dla Wszystkich:lol::lol::lol: Oj widze ,ze co poniektorzy poszaleli....poszaleli....:lol: Super:multi: Kasia BOG I 1. BUCH CASSIDY of Slavic Charm wl. Martyna Paciorkowska 2. Briardka wystawiana przez Gosie z Chorzowa......da namiary 3. Mazur z Gangu Dlugich Wl. Anna Dominiak A tak ;) Hortensja z Francuskiej Ulicy No i gratulacje dla Macho naprawde zjawiskowe stworzenie:loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla wszystkich :p a tu pare zdjęć z wystawy : http://iza374.fotosik.pl/albumy/416993.html Quote
Marchewkowy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):A tak ;) Hortensja z Francuskiej Ulicy Uprzedziłaś mnie ;) Cóż co do organizacji...do Bani....do Częstochowy już nigdy nie pojedziemy ale człowiek uczy się na błędach... Gratulacje dla wszystkich :) i przeoogroomnee dla Alka!:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 U mnie od strony http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22020&page=732 jest dużo zdjęć i ciągle dodaję z wystawy :) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 PS. Czy znacie wyniki innych grup? Nie mam jeszcze: II, III, V, VI, VII i VIII Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 trochę fotek: setery angielskie seter irlandzki seter angielski seter szkocki gordon - German Beauty Shadow Dog Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 panienkabubu napisał(a):PS. Czy znacie wyniki innych grup? Nie mam jeszcze: II, III, V, VI, VII i VIII ja wiem tyle że BOG VII grupy to: 1. seter angielski 2. seter irlandzki 3. wyżeł (?) Quote
Madzika Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ja wiem tyle że BOG VII grupy to: 1. seter angielski 2. seter irlandzki 3. wyżeł niemiecki krótkowłosy :cool1: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ok, to wiemy już dużo :loveu: Da sie jakoś dojść do tego seterka? :loveu: Może ktoś ma jakieś zdjęcie albo cosik? Quote
Judit Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='panienkabubu']Ok, to wiemy już dużo :loveu: Da sie jakoś dojść do tego seterka? :loveu: Może ktoś ma jakieś zdjęcie albo cosik? zdjęcie BOG VII z seter24.com seter angielski który zajął 1 miejsce: http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_8/img_2969.jpg http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_8/img_2961.jpg a tutaj seter z 2 miejsca: http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_8/img_3090.jpg więcej na seter24.pl Quote
Recommended Posts