Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak właśnie, moja Frania Najlepszy Junior w Rasie :-)

Dzidtka - gratulacje!!! Kibicowałam mu, ale fotek niestety nie mam....
Jak chcesz, żebym umieściła go w artykule, to na PW poproszę nazwisko właściciela i jeszcze raz psiaka i rasę :-)

Wszystkich, którzy dzisiaj wygrali i stanęli na pudle proszę o informacje, to umieszczę Wasze wyniki w artykule, który pójdzie do serwisu animalia.pl

Posted

[quote name='Agappe'][SIZE="3"]jak ktoś wróci poprosze bardzo stawkę AKIT
PSY

TENKEITEKI Halne Wzgórze
TENSHI Halne Wzgórze

otw
SHIRO Dabrowskie Samuraje

SUKI
szcz
ASUMI Akita pod Łyską
BELLINDA Gogolińska Karolina

KIREI

pośr
AIDA Puchate Liski

otw
KITSUNE Halne Wzgórze
MANU z Krobskiego Hajmatu

ch
BU Yamamoto

Posted

Florka_xyz napisał(a):
A co wzięło rase w Ihasa i Bisy ?

Mój humorzasty Sixten :evil_lol:, czyli Chic Choix Six Stars który był także 2 na BOG i coś w rodzaju BOG Junior :loveu:

Dzisiaj miałam "dosyć" pracowity dzień:
Najpierw na ring wchodziły lhasa (wynik j.w.), później wygrałam BOB z lwim pieskiem, BOS i ukończony championat z briardem psem, a z suką także ukończony championat, BOB, i również res. BOG, w posokowcach BOS dla psa i BOB dla suki (niestety nie zostały tym razem na finały).

BIS dla mopsa Sasquehanna ILOCZYN :loveu:
II bullterrier albo staffik głowy nie dam ;)
III whippetka importowana z Anglii do Polski - Nevedith MFA MISS LAZARUSKA:loveu:

Posted

Gosiu ogromne GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

No mopsy P.Supronowicz szaleja sa sliczne:loveu:

Gratulacje dla wszystkich zwyciezców i tych wiekszych i tych mniejszych;)

Posted

aga616 napisał(a):
a ja proszę o wyniki goldenów i gordonów

goldeny
mało pamiętam szczerze mówiąc. Napewno psy klasa otwarta - ANATOL z Dziada Pradziada, a suki klasa pośrednia - BRITNEY Saltus ( Karmen zaraz po niej... mogło być lepiej "gdyby wyżej nosiła ogon"). psy klasa pośrednia zdaje się HUNTER is Friendly.

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
PSY

TENKEITEKI Halne Wzgórze
TENSHI Halne Wzgórze

otw
SHIRO Dabrowskie Samuraje

SUKI
szcz
ASUMI Akita pod Łyską
BELLINDA Gogolińska Karolina

KIREI

pośr
AIDA Puchate Liski

otw
KITSUNE Halne Wzgórze
MANU z Krobskiego Hajmatu

ch
BU Yamamoto

dziękuję ślicznie!!!

Posted

Na wystawę zgłoszona była jedna suczka kelpie i jedna owczarka australijska - czy ktoś może mi powiedzieć, co to za psice? Może być na priva.

Posted

Błyskotka napisał(a):
A jak organizacja ??????

Porażka... Opóźnienie na ringach (w ogóle sekretarze przyszli ok 9:50 na ring), na finałach koszmar, czekanie, czekanie, czekanie.......... Błędy w katalogach, niepoumieszczane psy w katalogu, zmiany numerów... Brak parkingu, błoto (ale to nie wina organizacji), tyle dobrze, że pogoda dopisała i było dużo stoisk i można było zjeść na poprawę humoru :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Oooo.. dziękuję za wynik BISa, przyda mi się :loveu:

Macie może wyniki poszczególnych grup FCI? Potrzebuję do artykułu :modla:

z przyjemnością pochwalę się,że BOG IV FCI wyglądał dziś w Częstochowie następująco:
1.Jamnik szorstkowłosy miniaturowy-Panienka z Okienka Brzdąc
2.jamnik krótkowłosy standard-Garda Carda Klan Ady Łowczyni
3.jamnik szorstkowłosy króliczy-Hiacynta Bukiet Brzdąc

Posted

No to i my się pochwalimy- nasz Alek : Dosk. CWC NDPwR BOB

Parking i dojazd zaskoczył nas na "in plus"- zero problemów /ale o 8,00:evil_lol:/
Minusy- szkoda, że organizatorzy nie pomyśleli o usytuowaniu "ozdóbkowych" ringów na tartanie /widać stoiska były ważniejsze...:razz:/
Błoto po kolana - w błocie miałam dosłownie wszystko:cool1:...
Opóźnienia w sędziowaniu spowodowały opóźnienia w BIS-ach no i my musieliśmy zrezygnować z pokazania się na ringu honorowym...
/ale pucharek odebralismy:p/

Posted

Brzdąc napisał(a):
z przyjemnością pochwalę się,że BOG IV FCI wyglądał dziś w Częstochowie następująco:
1.Jamnik szorstkowłosy miniaturowy-Panienka z Okienka Brzdąc
2.jamnik krótkowłosy standard-Garda Carda Klan Ady Łowczyni
3.jamnik szorstkowłosy króliczy-Hiacynta Bukiet Brzdąc

Bardzo dziękuję i gratuluję!!!:)

Bardzo proszę o wyniki następujących grup (wystarczą tylko 1 miejsca):

Grupa 1,
Grupa 2,
Grupa 3,
Grupa 5,
Grupa 6,
Grupa 7,
Grupa 8,
Grupa 10

:modla:

Posted

d_orka napisał(a):
No to i my się pochwalimy- nasz Alek : Dosk. CWC NDPwR BOB

Parking i dojazd zaskoczył nas na "in plus"- zero problemów /ale o 8,00:evil_lol:/
Minusy- szkoda, że organizatorzy nie pomyśleli o usytuowaniu "ozdóbkowych" ringów na tartanie /widać stoiska były ważniejsze...:razz:/
Błoto po kolana - w błocie miałam dosłownie wszystko:cool1:...
Opóźnienia w sędziowaniu spowodowały opóźnienia w BIS-ach no i my musieliśmy zrezygnować z pokazania się na ringu honorowym...
/ale pucharek odebralismy:p/

To błoto było najgorsze... maskara. Całą wystawę próbowałam zrobić z Karmen kremowego goldena bez czarnego podwozia;) ogólnie było dobrze, pogoda wytrzymała, parking się jakoś znalazł... tylko drogowskazów nie było (no chyba, że były tak umieszczone że nie widziałam...) ale trafiliśmy:)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
To błoto było najgorsze... maskara. Całą wystawę próbowałam zrobić z Karmen kremowego goldena bez czarnego podwozia;) ogólnie było dobrze, pogoda wytrzymała, parking się jakoś znalazł... tylko drogowskazów nie było (no chyba, że były tak umieszczone że nie widziałam...) ale trafiliśmy:)

heh my najpierw wyladowalismy pod jasna gora :evil_lol: akurat byl jakis zlot motocyklistow :eviltong: ale potem ruszylismy wg wskazan tubylcow i w 5 min bylismy pod stadionem... i nawet miejsce prawie pod sama brama sie znalazlo :)
dla mnie miejsce na wystawe lepsze niz to co bylo w latach ubieglych, gdyby nie padalo byloby naprawde super
o reszcie organizacji sie nie wypowiadam :diabloti:

Posted

Błoto było najgorsze... szczególnie przy moich psach:megagrin: podwoziem po ziemi...

A błędy w katalogach starszne... u nas przeskok od nr723 do 735 :shake: brak pośredniej i otwartej... końcówka otwarej przyłączona do młodzieży:shake: