Judit Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 my się jeszcze pochwalimy tym, że na tej wystawie można było kupić kubek z seterem irlandzkim czerwono-białym! Pierwszy kubek z tą rasą - a modelem był.... nasz Tytus Bohemia Thalset :loveu: :loveu::loveu: Nasze kochane psisko wylądowało na tym o to kubku :cool1: Quote
tylko psy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GRATULACJE dla wszystkich!:loveu: Fajne fotki:) Szkoda tylko, ze było tak zimno... my czekaliśmy prawie 5 godzin na naszą kolej, bo na ringu było chyba 15 ras, a goldeny były ostatnie.... Quote
bety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Śnieżynka']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9998463&postcount=1102 chodzi chyba o ten post :) pomyłka teraz zobaczyłam ze to Grudziądz... [quote name='maksiorek']Wychodzi na to, że akita - post 1090 http://www.dogomania.pl/forum/showth...48757&page=109 Hi, hi, hi - ale Wam się wystawy pomieszały - chyba zbyt obfity był ten weekend :cool3:. Fajnie wiedzieć że nasz wystawowo-akitoamerykańcowy temat ma tylu czytelników :lol::lol::lol: Nawet się tego nie spodziewałam. ;) Z Częstochowy finałów grupy V ani juniorów my też nie wiemy - bo nikt z reszty od nas (czyt. akit am.) nie został na nich (oprócz oczywiście AA z Sasquehanny ;) ) Pzdr Quote
flashka-g Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 bety napisał(a):Hi, hi, hi - ale Wam się wystawy pomieszały - chyba zbyt obfity był ten weekend :cool3:. Fajnie wiedzieć że nasz wystawowo-akitoamerykańcowy temat ma tylu czytelników :lol::lol::lol: Nawet się tego nie spodziewałam. ;) Z Częstochowy finałów grupy V ani juniorów my też nie wiemy - bo nikt z reszty od nas (czyt. akit am.) nie został na nich (oprócz oczywiście AA z Sasquehanny ;) ) Pzdr na BIS JUNIOR I Chart Polski II Akita amerykanska- BETTY SASQUEHANNA Buckshot (FCI) wł. M.Supronowicz III Yorkshire terrier BRITTANY Chantrel wl. Iwanowska Dorota Quote
flashka-g Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a): mnie także było miło poznać :) Nie wiem jak Ty to robisz, ale w ogóle po Tobie nie widać, że się stresujesz;) o ile to robisz :evil_lol: Tym razem fotki chyba nie mam :oops: a w Opolu w niedzielę jestes? ojj rzadko kiedy stres bierze gore;) w sumie tylko sie kiedys stresowalam na MP jeszcze albo jak wystawialam swoja grzywaczke:) ale to najwiekszy atut ze stres zostawiam w domku;) za to w innych sytuacjach sobie cienko daje rade:roll: W Opolu jestem 2 dni w sobote labki, grzywacze, shih-tzu i lagotto a w niedziele z siberianami:) Quote
bety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 flashka-g napisał(a):na BIS JUNIOR I Chart Polski II Akita amerykanska- BETTY SASQUEHANNA Buckshot (FCI) wł. M.Supronowicz III Yorkshire terrier BRITTANY Chantrel wl. Iwanowska Dorota Ooooooo dzięki :multi: - tego nam brakowało - teraz mogę sobie spokojnie podopisywać finały. Pzdr Quote
MateUsz Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 CHART POLSKI - URZEKAJĄCA URODA Full Speed wł. Teresa Legieta Quote
gonpak Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a):A no to przepraszam, po prostu w tym poście nie ma tego napisanego i dlatego :oops: To może wiesz co stanęło na pudle w grupie II i III? :oops: Grupa III 1. bullterier mini 2. foxterier 3. amstaff ale na 100 % nie jestem pewna Quote
Zuza i Noddy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='panienkabubu'] Czy to może psiaki z hodowli Eskimoski domek? Quote
Nugatika Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://picasaweb.google.com/nugatika/CzStochowaCWC20042008 pare moich fot z tej wystawy Quote
bogi Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GRATULUKE TYM ZADOWOLONYM Z WYSTAWY BARDZIEJ I MNIEJ:multi: kILKA ZDJĘĆ Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='flashka-g']ojj rzadko kiedy stres bierze gore;) w sumie tylko sie kiedys stresowalam na MP jeszcze albo jak wystawialam swoja grzywaczke:) ale to najwiekszy atut ze stres zostawiam w domku;) za to w innych sytuacjach sobie cienko daje rade:roll: W Opolu jestem 2 dni w sobote labki, grzywacze, shih-tzu i lagotto a w niedziele z siberianami:) No to w niedzielę się widzimy!:multi: [quote name='gonpak']Grupa III 1. bullterier mini 2. foxterier 3. amstaff ale na 100 % nie jestem pewna Kurczę, to nie wiem, nie będę pisać może w artykule, może w końcu ktoś odbierze w oddziale i się dowiem na 100%, ale i tak dziękuję :loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Czy to może psiaki z hodowli Eskimoski domek? Nie wiem :) [quote name='flashka-g']Nie;)to akurat Hauken i Ebonyshadow`s Ale za to flashka wie :) [quote name='bogi'] o to my :evil_lol: Zapraszam wszystkich: http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=377 Quote
maksiorek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kobieto - popraw na ten tychmiast wyniki z BIS-a użytków. Na drugim miejscu na pewno był golden retriever, ale niestety nie mój Maksior (czyli BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów). Prawidłowo powinno być: Abide by Danako, czyli pies który nie był ujęty w katalogu. Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 :hmmmm: ktoś w takim razie źle mi przekazał wyniki :evil_lol: Przepraszam i już zaraz wysyłam poprawne dane do zmiany :-) Dobrze, że mówisz :-) Quote
maksiorek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 panienkabubu napisał(a)::hmmmm: ktoś w takim razie źle mi przekazał wyniki :evil_lol: Przepraszam i już zaraz wysyłam poprawne dane do zmiany :-) Dobrze, że mówisz :-) Nia ma za co - to chyba w ferworze walki.:evil_lol: Quote
Różyczka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Po zdjęciu, które miałam przyjemność obejrzeć to: IIgr 1.Doberman-XROY z Padoku Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Różyczka napisał(a):Po zdjęciu, które miałam przyjemność obejrzeć to: IIgr 1.Doberman-XROY z Padoku Dzięki!:) maksiorek jeszcze raz przepraszam Quote
Recommended Posts