Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my się jeszcze pochwalimy tym, że na tej wystawie można było kupić kubek z seterem irlandzkim czerwono-białym! Pierwszy kubek z tą rasą - a modelem był....
nasz Tytus Bohemia Thalset :loveu: :loveu::loveu:
Nasze kochane psisko wylądowało na tym o to kubku :cool1:

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GRATULACJE dla wszystkich!:loveu:
Fajne fotki:)

Szkoda tylko, ze było tak zimno... my czekaliśmy prawie 5 godzin na naszą kolej, bo na ringu było chyba 15 ras, a goldeny były ostatnie....

Posted

[quote name='Śnieżynka']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9998463&postcount=1102 chodzi chyba o ten post :) pomyłka teraz zobaczyłam ze to Grudziądz...

[quote name='maksiorek']Wychodzi na to, że akita - post 1090
http://www.dogomania.pl/forum/showth...48757&page=109

Hi, hi, hi - ale Wam się wystawy pomieszały - chyba zbyt obfity był ten weekend :cool3:. Fajnie wiedzieć że nasz wystawowo-akitoamerykańcowy temat ma tylu czytelników :lol::lol::lol: Nawet się tego nie spodziewałam. ;)

Z Częstochowy finałów grupy V ani juniorów my też nie wiemy - bo nikt z reszty od nas (czyt. akit am.) nie został na nich (oprócz oczywiście AA z Sasquehanny ;) )

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hi, hi, hi - ale Wam się wystawy pomieszały - chyba zbyt obfity był ten weekend :cool3:. Fajnie wiedzieć że nasz wystawowo-akitoamerykańcowy temat ma tylu czytelników :lol::lol::lol: Nawet się tego nie spodziewałam. ;)

Z Częstochowy finałów grupy V ani juniorów my też nie wiemy - bo nikt z reszty od nas (czyt. akit am.) nie został na nich (oprócz oczywiście AA z Sasquehanny ;) )

Pzdr

na BIS JUNIOR
I Chart Polski
II Akita amerykanska- BETTY SASQUEHANNA Buckshot (FCI) wł. M.Supronowicz
III Yorkshire terrier BRITTANY Chantrel wl. Iwanowska Dorota

Posted

panienkabubu napisał(a):

mnie także było miło poznać :) Nie wiem jak Ty to robisz, ale w ogóle po Tobie nie widać, że się stresujesz;) o ile to robisz :evil_lol:
Tym razem fotki chyba nie mam :oops: a w Opolu w niedzielę jestes?

ojj rzadko kiedy stres bierze gore;) w sumie tylko sie kiedys stresowalam na MP jeszcze albo jak wystawialam swoja grzywaczke:) ale to najwiekszy atut ze stres zostawiam w domku;) za to w innych sytuacjach sobie cienko daje rade:roll: W Opolu jestem 2 dni w sobote labki, grzywacze, shih-tzu i lagotto a w niedziele z siberianami:)

Posted

flashka-g napisał(a):
na BIS JUNIOR
I Chart Polski
II Akita amerykanska- BETTY SASQUEHANNA Buckshot (FCI) wł. M.Supronowicz
III Yorkshire terrier BRITTANY Chantrel wl. Iwanowska Dorota

Ooooooo dzięki :multi: - tego nam brakowało - teraz mogę sobie spokojnie podopisywać finały.
Pzdr

Posted

panienkabubu napisał(a):
A no to przepraszam, po prostu w tym poście nie ma tego napisanego i dlatego :oops:

To może wiesz co stanęło na pudle w grupie II i III? :oops:

Grupa III

1. bullterier mini
2. foxterier
3. amstaff

ale na 100 % nie jestem pewna

Posted

[quote name='flashka-g']ojj rzadko kiedy stres bierze gore;) w sumie tylko sie kiedys stresowalam na MP jeszcze albo jak wystawialam swoja grzywaczke:) ale to najwiekszy atut ze stres zostawiam w domku;) za to w innych sytuacjach sobie cienko daje rade:roll: W Opolu jestem 2 dni w sobote labki, grzywacze, shih-tzu i lagotto a w niedziele z siberianami:)

No to w niedzielę się widzimy!:multi:

[quote name='gonpak']Grupa III

1. bullterier mini
2. foxterier
3. amstaff

ale na 100 % nie jestem pewna

Kurczę, to nie wiem, nie będę pisać może w artykule, może w końcu ktoś odbierze w oddziale i się dowiem na 100%, ale i tak dziękuję :loveu:

[quote name='Zuza i Noddy']Czy to może psiaki z hodowli Eskimoski domek?
Nie wiem :)
[quote name='flashka-g']Nie;)to akurat Hauken i Ebonyshadow`s
Ale za to flashka wie :)
[quote name='bogi']

o to my :evil_lol:

Zapraszam wszystkich: http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=377

Posted

Kobieto - popraw na ten tychmiast wyniki z BIS-a użytków. Na drugim miejscu na pewno był golden retriever, ale niestety nie mój Maksior (czyli BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów). Prawidłowo powinno być: Abide by Danako, czyli pies który nie był ujęty w katalogu.

Posted

panienkabubu napisał(a):
:hmmmm: ktoś w takim razie źle mi przekazał wyniki :evil_lol:
Przepraszam i już zaraz wysyłam poprawne dane do zmiany :-) Dobrze, że mówisz :-)

Nia ma za co - to chyba w ferworze walki.:evil_lol: