Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy to jest wystawa na dworze?

wiem ma głupie pytanie ale czy ta wystawa jest na polu czy w jakimś pomieszczeniu interesowała by mnie 9 gr ?

Wystawa jest na stadionie lekkoatletycznym, więc wszystko będzie na powietrzu.

..............

Posted

A ja mam pytanie z innej beczki.
W zeszłym roku wystawa krajowa i krajowa gr. VIII była w innych miejscach?

W tym roku jest na terenie krajowej (w zeszłym roku tej we wrześniu) czy tej krajowej m.in. gr. VIII (w zeszłym roku w kwietniu)?

Posted

pati1033 napisał(a):
na innym forum wyczytalam, ze podobno przedluzono termin zgloszen do 6.04. Jednak na stronie tej informacji na razie nie widzialam, wiec nie wiem czy to prawda....

Na forum goldenim też znalazła się taka informacja... Tylkoo czy to prawda? Chwilowo nie moge wejśc na strone oddziału i sprawdzić:roll: (blokuje mi się, nie wiem czemu)

Posted

aleb napisał(a):
A ja mam pytanie z innej beczki.
W zeszłym roku wystawa krajowa i krajowa gr. VIII była w innych miejscach?

W tym roku jest na terenie krajowej (w zeszłym roku tej we wrześniu) czy tej krajowej m.in. gr. VIII (w zeszłym roku w kwietniu)?

wystawa jest na tym samym terenie co zeszłoroczna wystawa kwietniowa.

Posted

Rozumiem.
Dziękuję za odpowiedź :)

Tyle, że tam jest mniej miejsca niż na tej zeszłorocznej we wrześniu... albo mi się zdaje... :hmmmm:

Posted

[quote name='Judit'](...) i żeby jutro dzwonić, to już będą dokładnie wiedzieć co i jak.

Nie dotyczy to jednak osób, które zgłaszały w niedzielę wieczór lub w poniedziałek. Osoby te powinny "szukać się" w spisie wystawców (wiem o chwilowych problemach ze stroną) i jak ich nie będzie to dzwonić w czwartek, a jeszcze lepiej przesłać jeszcze raz zgłoszenie.

[quote name='pati1033']na innym forum wyczytalam, ze podobno przedluzono termin zgloszen do 6.04. Jednak na stronie tej informacji na razie nie widzialam, wiec nie wiem czy to prawda....

TAK do niedzieli

[quote name='Błyskotka']A opłata jaka ???

Do niedzieli normalne. Informacja z dnia dzisiejszego.

Posted

A ja mam pytanie co do spisu wystawców na stronie w oddziale.
Czy będzie on taki jak jest teraz (podane imie, nazwisko, ulica i adres osoby), czy jest możliwość że związek posegreguje wystawców pod względem ras?

Posted

Do tej listy na bieżąco będą dodawane nazwiska właścicieli kolejnych dodanych do bazy psów.

Osoby, które są w spisie, ale zgłosiły kilka psów również powinny zadzwonić.

Posted

Dodzwoniłam się!!! Wprawdzie musiałam dzwonić 7 razy, ale w końcu się udało!
Na razie "nie wszystkich jeszcze mają" z 31 marca i mam zadzwonić jutro, lub pojutrze lub w sobote/niedzielę (zależy czy dojdzie zgłoszenie) ale wszystko było oki:D

Posted

duzebzium napisał(a):
My też zgłoszeni, dzwoniłam dziś i nie mogą znaleść mojego zgłoszenia:shake:
Mam sprawdzić czy jestem na liście w piatek lub sobote, a jak nie to zadzwonić...

jak dziś dzwoniliśmy to powiedzieli to samo :roll:
ehh....

Posted

A ja sie wczoraj dodzwoniłam za 1 razem an sekretarkę (ktora juz byla przepełniona) a zaraz potem redialem po1 sygnale odebrała Pani :cool3: no i nasze zgłoszenie jest :multi::multi::multi: tylko pokwitowanie zapłaty mam wziąśc :lol::lol: a zgłoszeie posyłałam ze stronki w niedziele wieczorkiem :D