tomo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Iwona1984 - proszę doradź gdzie dokładnie znalazłaś jakiś nocleg ? czy on jest niedaleko wystawy ? bo też specjalnie nie chce mi się jechać 2 razy :p Quote
Angelka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Jeśli byłby ktos tak miły i użyczył mi i mojej papillonce miejsca w samochodzie w drodze z Wrocławia tam i z powrotem byłabym bardzo wdzięczna, oczywiście dołożę sie do paliwa :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 tomo napisał(a):Iwona1984 - proszę doradź gdzie dokładnie znalazłaś jakiś nocleg ? czy on jest niedaleko wystawy ? bo też specjalnie nie chce mi się jechać 2 razy :p nocleg jest 30 km od Częstochowy w gospodarstwie agroturystycznym 40zł za dobe Quote
Różyczka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Iwona1984 cieszę się, że znalazłaś coś co Ci odpowiadało :) Z namiarów na noclegi może być coś takiego jeszcze w miarę blisko, ale uprzedzam, że sama niesprawdzałam: Miły Częstochowa, ul. Katedralna 18, tel. (0-34) 324 33 91 Ha - Ga Częstochowa, ul. Katedralna 9, tel. (0-34) 324 61 73 Pokoje gościnne Hala Polonia, ul. Dekabrystów 43, tel. 372 07 86 Hotelik POLO, ul. Katedralna 18, tel. 365 25 45 Może jeszcze taki link http://www.przewodniki.turystyka.pl/katalog_0.html Quote
Błyskotka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wiem że jeszcze sporo czasu do terminu zamknięcia przyjmowania zgłoszeń ale czy ktoś się orientuje czy będzie przedłużany choćby o kilka dni ??? Quote
Różyczka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Raczej nie będzie ze względu na to, że wystawa odbywa się 19/20.04 i jest ich łącznie 5, a wszystko musi być wpisane i wysłane potwiedzenia. Quote
katik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A może będzie można zgłosić psa na wystawie w Katowicach? Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 katik napisał(a):A może będzie można zgłosić psa na wystawie w Katowicach? Raczej nie, bo mi w potwierdzeniu przyszły też ulotki, że zbierają zgłoszenia na Opole i jelenią Góre, a o częstochowie nic nie było mowy... a raczej by dołączyli ulotkę, gdyby planowali stolik ze zgłoszeniami na Częstochowę. Quote
Talagia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 McDzik napisał(a):Raczej nie, bo mi w potwierdzeniu przyszły też ulotki, że zbierają zgłoszenia na Opole i jelenią Góre, a o częstochowie nic nie było mowy... a raczej by dołączyli ulotkę, gdyby planowali stolik ze zgłoszeniami na Częstochowę. To nie ma nic do rzeczy ;) Stolików może być 50, a ulotki w potwierdzeniu ani jednej. Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ale te stoliki zazwyczaj są z jakimis akcesoriami, karmami, etc dla psów.. a takich co zbierają zgłoszenia na wystawy jest niewiele.. No ale przynajmniej na 100% można powiedzieć, że będą ci od Jeleniej Góry i Opola.. o Częstochowie narazie ani słychu.. Quote
Talagia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 McDzik napisał(a):Ale te stoliki zazwyczaj są z jakimis akcesoriami, karmami, etc dla psów.. a takich co zbierają zgłoszenia na wystawy jest niewiele.. No ale przynajmniej na 100% można powiedzieć, że będą ci od Jeleniej Góry i Opola.. o Częstochowie narazie ani słychu.. Mowie oczywiscie o stolikach zbierających zgłoszenia na wystawy... Czesto jest ich naprawde sporo, a czasami nie ma wcale ;) Szczerze tez chcialabym wiedziec, czy Czestochowa bedzie :cool3: bo nie chce mi sie wysylac zgłoszenia wczesniej, a tak załatwilabym wszystko przy okazji ;) Quote
Błyskotka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pewnie będzie też Bytom zbierał zgłoszenia, Racibórz tak jak w zeszłym roku. Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Myślę, że można liczyć na to, ze będą, w Katowicach jest duży korytarz, przy wejściu na płytę spodka niedaleko sekretariatu wystawy i tam zawsze jest MNÓSTWO oddziałów zbierających zgłoszenia. W końcu to dla nich szansa, nie? :cool3: Quote
Różyczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie sądzę, żeby przyjmowano zgłoszenia w Katowicach. Będą oczywiście osoby z oddziału, ale wystawiać. Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Oj tam pożyjemy, zobaczymy - Anuż się pojawią ze swym zacnym stoliczkiem :) No oczywiście, że dla nich to szansa, a dla wystawców wielka wygoda. Ja osobiście skorzystam z tego opolskiego .. :) Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No to ja zgłosiłam juz przez internet :evil_lol: I z głowy ;) Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tylko nie zapomnij zadzwonić w czwartek się spytać, czy jest wszystko OK :-) Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Różyczka napisał(a):Tylko nie zapomnij zadzwonić w czwartek się spytać, czy jest wszystko OK :-) Slusznie ;) Dziekuje Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nie ma za co :-) W celu przypomnienia "po mądrze się" :diabloti: Zgłoszenia przez internet, albo fax najlepiej potwierdzić po kilku dniach, ale przed zamknięciem zgłoszeń!!!. Po co potem stres i nerwy mają być, że pies nie przyjęty. Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 a na maila nie przychodzi potwierdzenie, że trzeba do nich dzwonić? Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Gdyby nie trzeba było to nie pisałabym powyższego postu :-) Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Różyczka napisał(a):Gdyby nie trzeba było to nie pisałabym powyższego postu :-) No chyba, ze tak... :) WIELKI WIELKI MINUS za to dla Częstochowy ;/ co za organizacja.. Quote
Agnieszka K. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A czy juz wiadomo ostatecznie który sedzio jakie rasy bedzie sędziował?? Quote
Recommended Posts