Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwona1984 - proszę doradź gdzie dokładnie znalazłaś jakiś nocleg ? czy on jest niedaleko wystawy ? bo też specjalnie nie chce mi się jechać 2 razy :p

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli byłby ktos tak miły i użyczył mi i mojej papillonce miejsca w samochodzie w drodze z Wrocławia tam i z powrotem byłabym bardzo wdzięczna, oczywiście dołożę sie do paliwa :)

Posted

tomo napisał(a):
Iwona1984 - proszę doradź gdzie dokładnie znalazłaś jakiś nocleg ? czy on jest niedaleko wystawy ? bo też specjalnie nie chce mi się jechać 2 razy :p

nocleg jest 30 km od Częstochowy w gospodarstwie agroturystycznym 40zł za dobe

Posted

Iwona1984 cieszę się, że znalazłaś coś co Ci odpowiadało :)

Z namiarów na noclegi może być coś takiego jeszcze w miarę blisko, ale uprzedzam, że sama niesprawdzałam:
Miły
Częstochowa, ul. Katedralna 18, tel. (0-34) 324 33 91
Ha - Ga
Częstochowa, ul. Katedralna 9, tel. (0-34) 324 61 73

Pokoje gościnne Hala Polonia, ul. Dekabrystów 43, tel. 372 07 86
Hotelik POLO, ul. Katedralna 18, tel. 365 25 45

Może jeszcze taki link
http://www.przewodniki.turystyka.pl/katalog_0.html

• 2 weeks later...
Posted

katik napisał(a):
A może będzie można zgłosić psa na wystawie w Katowicach?

Raczej nie, bo mi w potwierdzeniu przyszły też ulotki, że zbierają zgłoszenia na Opole i jelenią Góre, a o częstochowie nic nie było mowy... a raczej by dołączyli ulotkę, gdyby planowali stolik ze zgłoszeniami na Częstochowę.

Posted

McDzik napisał(a):
Raczej nie, bo mi w potwierdzeniu przyszły też ulotki, że zbierają zgłoszenia na Opole i jelenią Góre, a o częstochowie nic nie było mowy... a raczej by dołączyli ulotkę, gdyby planowali stolik ze zgłoszeniami na Częstochowę.

To nie ma nic do rzeczy ;) Stolików może być 50, a ulotki w potwierdzeniu ani jednej.

Posted

Ale te stoliki zazwyczaj są z jakimis akcesoriami, karmami, etc dla psów.. a takich co zbierają zgłoszenia na wystawy jest niewiele.. No ale przynajmniej na 100% można powiedzieć, że będą ci od Jeleniej Góry i Opola.. o Częstochowie narazie ani słychu..

Posted

McDzik napisał(a):
Ale te stoliki zazwyczaj są z jakimis akcesoriami, karmami, etc dla psów.. a takich co zbierają zgłoszenia na wystawy jest niewiele.. No ale przynajmniej na 100% można powiedzieć, że będą ci od Jeleniej Góry i Opola.. o Częstochowie narazie ani słychu..

Mowie oczywiscie o stolikach zbierających zgłoszenia na wystawy... Czesto jest ich naprawde sporo, a czasami nie ma wcale ;)

Szczerze tez chcialabym wiedziec, czy Czestochowa bedzie :cool3: bo nie chce mi sie wysylac zgłoszenia wczesniej, a tak załatwilabym wszystko przy okazji ;)

Posted

Myślę, że można liczyć na to, ze będą, w Katowicach jest duży korytarz, przy wejściu na płytę spodka niedaleko sekretariatu wystawy i tam zawsze jest MNÓSTWO oddziałów zbierających zgłoszenia. W końcu to dla nich szansa, nie? :cool3:

Posted

Oj tam pożyjemy, zobaczymy - Anuż się pojawią ze swym zacnym stoliczkiem :) No oczywiście, że dla nich to szansa, a dla wystawców wielka wygoda. Ja osobiście skorzystam z tego opolskiego .. :)

Posted

Nie ma za co :-)
W celu przypomnienia "po mądrze się" :diabloti:
Zgłoszenia przez internet, albo fax najlepiej potwierdzić po kilku dniach, ale przed zamknięciem zgłoszeń!!!. Po co potem stres i nerwy mają być, że pies nie przyjęty.

Posted

Różyczka napisał(a):
Gdyby nie trzeba było to nie pisałabym powyższego postu :-)

No chyba, ze tak... :)
WIELKI WIELKI MINUS za to dla Częstochowy ;/ co za organizacja..