marymek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Młodego Prezentera pewnie znowu nie ma :roll: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 czy ma ktoś namiar na tani nocleg w Częstochowie ?? Quote
Błyskotka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Skoro zmienili lokalizację no to najprawdopodobniej zaryzykuję bo sędzia pasuje :cool3:. Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jestem z czewy, więc powiem coś na temat zmiany lokalizacji. Z pewnością będzie więcej miejsca na ringi. Jest to stadion sportowy o całkiem niezłym poziomie. Całkiem nowy i całkiem spory (jak na częstochowę). Usytuowany jest praktycznie w centrum miasta. Niedaleko hali polonia, więc nie powinno być problemu z trafieniem. Martwię się tylko co z dojazdem do samego obiektu. Prowadzi do niego jednokierunkowa "dróżka". Nie pamiętam jak wygląda sprawa z parkowaniem, myślę, że nie będzie kolorowo. To wszystko. Jestem pełen nadziei. :evil_lol: Quote
Eriu Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czarne Gwiazdy, aktualnie robią tam więcej miejsc parkingowych, ale i tak jest ich mało ;). To jest ten sam teren, co był na wiosennej (kwiecień, maj? nie pamiętam) wystawie. Ja się też pojawię, ale oczywiście nie jako wystawiający :). Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 my bedziemy:) wciaz szukamy noclegu jak ktos ma namiar na agroturystykę w okolicy Częstochowy to proszę namiary :) z gory dziękuje Quote
Cockermaniaczka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Akualnie jest przebudowa ul Dabrowskiego wiec moga byc male problemy z dojazdem.Na pewno jest wiecej miejsca niz na Hali i na terenie wokol niej. Ja bede jako ogladajacy:p Quote
Błyskotka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 katik napisał(a):ja chyba sobie odpuszczę tą wystawę. Ja chyba jednak też będę musiała a taki fajny sędzia :-(. Na koniec marca się okaże ale chyba raczej nie dam rady. Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja prawdopodobnie będę na MP chociaż cena jest praktycznie nie do przyjęcia. Quote
Różyczka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Iwona1984']my bedziemy:) wciaz szukamy noclegu jak ktos ma namiar na agroturystykę w okolicy Częstochowy to proszę namiary :) z gory dziękuje Sprawdzałaś te stronki: http://emeteor.pl/agroturystyka/agroturystyka_czestochowa.html http://www.przewodniki.turystyka.pl/swiatogrodow,.html Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Różyczka']Sprawdzałaś te stronki: http://emeteor.pl/agroturystyka/agroturystyka_czestochowa.html http://www.przewodniki.turystyka.pl/swiatogrodow,.html dziękuję bardzo :) pokoik zarezerwowany :) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To po takich relacjach to my sobie odpuścimy na bank :D Quote
Talagia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No rok temu rzeczywiscie było zabawnie :diabloti: My mamy bardzo blisko wiec z ciekawosci do nowego sedziego pojedzimy :) Chlopcy sie przewietrzą :evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oby tylko pogoda dopisała, bo wszystko na powietrzu będzie. Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ja prawdopodobnie będę na MP chociaż cena jest praktycznie nie do przyjęcia. Ale podobno Młodzi Prezenterzy mieli strajkowac i do Częstochowy był układ, ze nikt się nie zgłasza, bo protestują przeciw tym 50zł za MP i powiedzieli, ze organizatorzy nie będa z nich zdzierać.. Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Aha - informacja z oddziału, poszczególni sędziowie na rasy będą przedstawieni po złożeniu katalogu... Paranoja.. Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ale ja jednak będę na MP. No to nici z prostestu.. Jak za rok dadzą 100zł też pójdziesz? Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Miejsca lokatowe sobie niektórzy zaklepują :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Aha - informacja z oddziału, poszczególni sędziowie na rasy będą przedstawieni po złożeniu katalogu... Paranoja.. w 2 grupie jest latwo :diabloti: podane dwie panie : K. Łukaszewicz T. Gargusowa (SK) z tym ze polka ma uprawnienia TYLKO na rottweilery - info ze strony ZKWP a wiec slowaczka posedziuje cala reszte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: edit: slowacza ma tylko takie rasy : Appenzeller Sennenhund (046) Berner Sennenhund (045) Entlebucher Sennenhund (047) Grosser Schweizer Sennenhund (058) St. Bernardshund (061) czyli nie ma sedziego na pinczery, sznaucery, dogi itp :diabloti::diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 McDzik napisał(a):No to nici z prostestu.. Jak za rok dadzą 100zł też pójdziesz? Przeczytaj najpierw moje posty na ten temat w wątku Junior handlingu, dopiero pytaj, bo już o tym pisałam. Quote
panienkabubu Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ta informacja jest niepełna, potwierdzona telefonicznie, że jest więcej sędziów, ale oni nie wiedzą jacy i na co i w ogóle koszmar. Quote
Marchewkowy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Heheheh pożyjemy zobaczymy...my będziemy ;) Quote
Recommended Posts