Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Termin przyjmowania zgłoszeń : 31 marca 2008r.

obsada sędziowska:

grupa I
A. Tarnowski - ON
G. Robak
K. Opara
E. Chwalibóg
grupa II
K. Łukaszewicz
T. Gargusowa (SK)
grupa III
D. McAllister (GB) - Bulterier, Bulterier miniaturowy
V.M.Solecky-Szpunar
P. Cederlof (S) ?
grupa IV
G. Olender
grupa V
J. Opara
grupa VI
T. Mroczek
grupa VII
M. Olejnik
grupa VIII
E. Rautala (FIN)
D. Code (GB)
grupa IX
J. Szczepańska-Korpetta
grupa X
E. Chwalibóg

opłaty:

pierwszy pies 70 złotych
drugi i kolejne 60 złotych
szczenięta 30 złotych
klasa Honorowa i Interchampiony psy ras polskich bezpłatnie pod warunkiem wystawienia

W przypadku zgłoszenia psa na 2 wystawy tj. 19 i 20 kwietnia 2008

120 złotych - pierwszy pies, 110 złotych - drugi i kolejne

Wystawcy zagraniczni (płatne w dniu wystawy) 30 EUR - pierwszy pies, 20 EUR - dugi i kolejne

zgłoszenie opłacone po 31.03. 2008
100 złotych
(w każdej formie wpłaty: przelew, przekaz, gotówka)

Wystawa odbędzie się na : Miejski Stadion Lekkoatletyczny, ul. Dąbrowskiego 58/64 w Częstochowie.
UWAGA !!!! ul. Dąbrowskiego jest jednokierunkowa, wjazd od ul. Dekabrystów

Adres strony Oddziału:
http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko dwoch sedziow na 2 grupe :crazyeye: i to tacy o ktorych pierwsze slysze :roll:
chyba nie bede ryzykowala :roll:

W dodatku K. Łukaszewicz sędziuje tylko Rottweilery :crazyeye: więc co ta kolejna pani będzie sędziować resztę? :cool3:

Posted

Najlepiej sobie poczytaj temat z tego roku ;).
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75582&highlight=cz%C4%99stochowa&page=14
Ale tak w skrócie to początkowe ringi były malusieńkie :shake:. Ringi gdzie były chowy, akity, charty, setery pasowałyby do psów ozdobnych ale nie do psów które mają swoje rozmiary i muszą mieć trochę miejsca do biegania. Miejsca koło ringu aby się rozłożyć praktycznie nie było. Pies na psie. Pisze głównie o tych początkowych ringach bo tam gdzie były molosy warunki były dobre.
Dużo innych rewelacji w wątku :evil_lol:.
Jeśli będę musiała jechać to pojadę bo sędzia pasuje. Tak to dziękuję :roll:.

Posted

Nie to nie jest ten sam teren. Wrześniowe wystawy odbywały się w hali Polonia, a w kwietniu jest tam gdzie odbywały się kwietniowe cztery krajówki.

panienkabubu napisał(a):
W dodatku K. Łukaszewicz sędziuje tylko Rottweilery :crazyeye: więc co ta kolejna pani będzie sędziować resztę? :cool3:

Raczej nie będzie dodatkowy sędzia/sędziowie

Posted

My mamy blisko, wiec nowy sedzia brzmi dla nas kusząco :diabloti:
Bede na 100% z dwoma psiakami ;) No i jeśli tłumów na wystawie w tym roku nie będzie, to bede poszukiwała drugiego handlera :diabloti:

Posted

Hmmm Sędziowie 8 grupy brzmią interesująco... Ciekawe który z nich będzie oceniał Goldeny. Ale się zastanawiam czy opłaca się jechać do częstochowy, zamiast opola...A mam pytanko dla zorientowanych, czy duża jest tam konkurencja?(szczególnie chodzi mi o Goldusie):lol:, wsumie był by to nasz debiut:lol:.

Posted

O to ja się też spytam...
Po przeczytaniu komentarzy mocno zwątpiłam czy chcę jechać ale popatrzę jeszcze gdzie są relacje odnośnie krajówki VIII grupy.

Posted

Jeśli to jest ten stam stadion co zeszłoroczke kwietniowe wystawy grand prix terierów typu bull, grup IV i VIII, kaukazów i azjatów to na pewno bedzie bardzo ciasno.
ale ja i tak przyjade. :)