panienkabubu Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Termin przyjmowania zgłoszeń : 31 marca 2008r. obsada sędziowska: grupa I A. Tarnowski - ON G. Robak K. Opara E. Chwalibóg grupa II K. Łukaszewicz T. Gargusowa (SK) grupa III D. McAllister (GB) - Bulterier, Bulterier miniaturowy V.M.Solecky-Szpunar P. Cederlof (S) ? grupa IV G. Olender grupa V J. Opara grupa VI T. Mroczek grupa VII M. Olejnik grupa VIII E. Rautala (FIN) D. Code (GB) grupa IX J. Szczepańska-Korpetta grupa X E. Chwalibóg opłaty: pierwszy pies 70 złotych drugi i kolejne 60 złotych szczenięta 30 złotych klasa Honorowa i Interchampiony psy ras polskich bezpłatnie pod warunkiem wystawienia W przypadku zgłoszenia psa na 2 wystawy tj. 19 i 20 kwietnia 2008 120 złotych - pierwszy pies, 110 złotych - drugi i kolejne Wystawcy zagraniczni (płatne w dniu wystawy) 30 EUR - pierwszy pies, 20 EUR - dugi i kolejne zgłoszenie opłacone po 31.03. 2008 100 złotych (w każdej formie wpłaty: przelew, przekaz, gotówka) Wystawa odbędzie się na : Miejski Stadion Lekkoatletyczny, ul. Dąbrowskiego 58/64 w Częstochowie. UWAGA !!!! ul. Dąbrowskiego jest jednokierunkowa, wjazd od ul. Dekabrystów Adres strony Oddziału: http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/ Quote
Elitesse Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 tylko dwoch sedziow na 2 grupe :crazyeye: i to tacy o ktorych pierwsze slysze :roll: chyba nie bede ryzykowala :roll: Quote
panienkabubu Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Elitesse napisał(a):tylko dwoch sedziow na 2 grupe :crazyeye: i to tacy o ktorych pierwsze slysze :roll: chyba nie bede ryzykowala :roll: W dodatku K. Łukaszewicz sędziuje tylko Rottweilery :crazyeye: więc co ta kolejna pani będzie sędziować resztę? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ja myśle , myśle tylko wybrałabym sie na 2 dni.. ma ktoś może namiary na tani nocleg:razz: Quote
aleb Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hmm, jakoś ci sędziowie mi nieznani :razz: Jeszcze się zastanowimy Quote
flashka-g Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 yyyyy... to ja sobie odpuszcze:eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Błyskotka napisał(a):Ach i jeszcze te warunki :roll:. Rozwiń temat :cool3: Quote
Błyskotka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Najlepiej sobie poczytaj temat z tego roku ;). http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75582&highlight=cz%C4%99stochowa&page=14 Ale tak w skrócie to początkowe ringi były malusieńkie :shake:. Ringi gdzie były chowy, akity, charty, setery pasowałyby do psów ozdobnych ale nie do psów które mają swoje rozmiary i muszą mieć trochę miejsca do biegania. Miejsca koło ringu aby się rozłożyć praktycznie nie było. Pies na psie. Pisze głównie o tych początkowych ringach bo tam gdzie były molosy warunki były dobre. Dużo innych rewelacji w wątku :evil_lol:. Jeśli będę musiała jechać to pojadę bo sędzia pasuje. Tak to dziękuję :roll:. Quote
Elitesse Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ale to chyba zmiana lokalizacji jest wiec moze i warunki beda lepsze Quote
Błyskotka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No właśnie nie wiem czy to ten sam teren wystawy ma być bo nie mam katalogu z Częstochowy :roll:. Quote
Różyczka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Nie to nie jest ten sam teren. Wrześniowe wystawy odbywały się w hali Polonia, a w kwietniu jest tam gdzie odbywały się kwietniowe cztery krajówki. panienkabubu napisał(a):W dodatku K. Łukaszewicz sędziuje tylko Rottweilery :crazyeye: więc co ta kolejna pani będzie sędziować resztę? :cool3: Raczej nie będzie dodatkowy sędzia/sędziowie Quote
Talagia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 My mamy blisko, wiec nowy sedzia brzmi dla nas kusząco :diabloti: Bede na 100% z dwoma psiakami ;) No i jeśli tłumów na wystawie w tym roku nie będzie, to bede poszukiwała drugiego handlera :diabloti: Quote
REDA&MELA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Hmmm Sędziowie 8 grupy brzmią interesująco... Ciekawe który z nich będzie oceniał Goldeny. Ale się zastanawiam czy opłaca się jechać do częstochowy, zamiast opola...A mam pytanko dla zorientowanych, czy duża jest tam konkurencja?(szczególnie chodzi mi o Goldusie):lol:, wsumie był by to nasz debiut:lol:. Quote
Goldek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 O to ja się też spytam... Po przeczytaniu komentarzy mocno zwątpiłam czy chcę jechać ale popatrzę jeszcze gdzie są relacje odnośnie krajówki VIII grupy. Quote
aleb Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja w zeszłym roku byłam na krajówce gr. VIII i w tym roku też będę ;) Zadowolona byłam, ale szkoda, że trochę ciasno było... Quote
Błyskotka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No ale chyba i tak więcej miejsca niż na wrześniowej :roll:. Quote
panienkabubu Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Błyskotka napisał(a):No ale chyba i tak więcej miejsca niż na wrześniowej :roll:. Nie przekonasz się jak nie pojedziesz ;) Quote
katik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jeśli to jest ten stam stadion co zeszłoroczke kwietniowe wystawy grand prix terierów typu bull, grup IV i VIII, kaukazów i azjatów to na pewno bedzie bardzo ciasno. ale ja i tak przyjade. :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 miejmy nadzieje ze sie spotkamy :):razz: Quote
duzebzium Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o Częstochowa w tym roku tak wcześnie:shake: nawet nie zauważyłam... To nie wiem czy pojade:placz: zmienili lokalizacje:cool3: to dobrze bo ta hala była straszna...:oops: Quote
Recommended Posts