olenka_f Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 można go przetrzymać w kebabie a to da mam czasu troszkę no choć dwa dni na znalezienie domu tymczasowego Quote
brazowa1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Szczeniak...cholera,on nawet imienia jeszcze nie ma,zalatwia sie,to smierdzi.Masz ogromne serce,ale tak nie mozna. Quote
olenka_f Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 nikt mi nie odpowiedział może za późno, to mało czasu jest tak do jutra Quote
brazowa1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 mysmy tez nie wiedziały olenko,to nagłe.Irma na pewno bedzie pertraktowac,ale to raczej przesadzona sprawa.Oni sie boja-maja małe dziecko.I tu nawet trudno ich przekonywac. Quote
irma Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 piesek ma DT ot po prostu zdarzył się CUD a właściwie to Wiola go wyczarowała temu maluchowi przytrafił się caył ciąg cudów począwszy od 1 stycznia 2008 r. kiedy to opuścił schronisko Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='irma']piesek ma DT ot po prostu zdarzył się CUD a właściwie to Wiola go wyczarowała temu maluchowi przytrafił się caył ciąg cudów począwszy od 1 stycznia 2008 r. kiedy to opuścił schronisko[/quote] oby więcej takich cudów:loveu: ufffffffffffff kamień z serca Quote
deedee77 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 biegaj szczęśliwy Wedelku :( [*] brak mi słów po prostu.....:( :( :( Quote
Recommended Posts