Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klem, ale myślałam, że on jest pod prawną opieką schroniska.
Ale jak to my podpisujemy, to bdb.:cool3:

Tak się tylko chciałam upewnić, jako osoba nadwrażliwa;):oops:

Posted

Wysłalam namiar na tą osobe do brązowej. Nigdy nie wyadoptowywałam pieska, nie bardzo się orientuję :( Mam nadzieję że lepiej sobie poradzicie, ja tej osobie nic nie odpisałam.

Posted

mały jest pod opieą schroniska jak najbardziej, przynajmniej do momentu kiedy ktoś z nas go nie wyciagnie chciazby zby przetransportowac :) ale jak schronisko spisuje też umowę to dobrze :) a domek się sprawdzi! oby tylko był!

Posted

Nic nadal dzis maja badania byc zrobione.
Jak bedzie wynik to dam znac. Ale...co dalej? Jesli to nie nosowka to ufffff.....ale kto dam mu DT? On moze jechac do Niemiec ale kto go do 16 stycznia przetrzyma? To bardzo krotko ale dla wedelka moga to byc dni krytyczne....jesli zostanie w schronie.

Beata

Posted

Ponownie napisała dziś do mnie osoba zainteresowana Wedlem, czy ktokolwiek zamierza się z nią skontaktować, czy została skreślona bo zapytała o koszty i rodzaj leczenia ?? Nie mówię żeby psa oddać byle komu, ale napisać do tej osoby chyba można prawda ??

Posted

i po wszystkim.....Wedelek juz za TM

Nie pytajcie dlaczego, po telefonie do weta dowiedzialam sie tylko tyle, ze dzis jego stan wskazywal tylko na eutanazje

W sobote wg mnie nie bylo zle ale jak zauwazyl weterynarz "dzis jest nie sobota a poniedzialek" :-(

Jest mi smutno, ta bezradnosc mnie kiedys dobije.......

Posted

:puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::no-no-no: Raju, a ja już mamie o nim powiedziałam:(
Czemu?:(
Brazowa, a Beata może by go wzięła?

Posted

Beata go nie weźmie nie ma gdzie

w tej chwili pies ma rozwolnienie ale załatwia się tylko na dworze
wymiotował
kaszle i ma katar

jest do uratowania choc z nosówką nigdy nic nie wiadomo
nie mam dla niego tymczasu
do schronu nie może iśc
od jutra będzie bezdomny

totalna beznadzieja
koszmar

szukamy dla niego DT bez psów i małych dzieci
chocby płatnego DT

może ktoś pomoże przeżyc małemu ślicznemu pieskowi
może ktoś da mu szansę na dobry los ....

Posted

[quote name='Dobermania']:puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::puppydog::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::no-no-no: Raju, a ja już mamie o nim powiedziałam:(
Czemu?:(
Brazowa, a Beata może by go wzięła?[/quote]

Jesli o mnie mowa - to bardzo mi przykro....nie dam rady...:placz: