Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-(Piesek cudenko,umaszczenie,ktore zwala z nog-czekoladowy,zołtopodpalany.na lapkach i piersi z delikatnymi dropatymi znaczeniami.Siersc twarda,krociutenka,calosc bardzo przypomina mlodego dobka.

oczywiscie dodam fotki tuz po wyzdrowieniu pieska.Wedelek rosnie jak na drozdzach.

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś u niego kochany słodki cukiereczek:loveu::loveu::loveu:
aż posiusiał się z radości że go odwiedziłam, uwielbia głaskanko i zabawę, a jeszcze niedawno leżał i tylko łepek podnosił....

Posted

Tak sie ciesze deedee,ze go odiwedzilas.Ja dzis odpadlam,przeziebiona jestem i kiepsko sie czulam,mam teraz wyrzuty sumienia wzgledem psow :(
I pewnie do mojego Gromita tez zajrzalas prawda? z jedzonkiem?

Posted

Jasne:) wprawdzie nie było to gotowane co zwykle ale wielka puszka karmy(dobre i to) podjedli i wymiziałam Gromisia przez kratę, Sułek biedny przestraszył się wybuchu ale potem wyszedł do mnie, wymiziałam porządnie też Dolara i Marsa, a także Hopa:)
Wedelek był spokojniejszy niż ostatnio ale żywy tylko bardziej na mizianko niż zabawę

Posted

tak-Sulek ma traume na wystrzaly :(
Wczoraj strzelilo na spacerze,gdy bylam z Gromitem-na szczescie on nie zauwaza wystrzalow.
Deedee,ja tylko jeszcze uspokoje moje sumienie-Gromit witaminy tez dostal?

Posted

tego to już nie wiem... Ewcia była w schronie więc może ona dała????
Ja tylko jedzonko.....
Jeden dzień nic się nie stanie a jutro przypomnisz Ewie żeby mu dała, Ty się kuruj i się nie martw, wszystko gra:)